Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Nowe domy!
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
121 nowych zakażeń w powiecie i 1418 osób na kwarantannie
~~pamiętliwy niezalogowany
3 lutego 2022r. o 18:41
A ja ci Lucusiu wspomnę że twój kolega z którym coś tam sobie wyjaśnialiście niewiele od ciebie odstaje. Zapytaj go czy czasem nie on przepraszał tu publicznie pewną kobietę za pomówienia i o ile pamiętam podważając jej moralność . Nie pamiętam w którym to było roku ale bolec.onfo zamieszczało na stronie głównej jego przeprosiny.
Jeśli wątpisz i w to co piszę postaram się na cito odnaleźć jej dane .
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
14240
M21W2
3 lutego 2022r. o 19:23
Pamiętliwy ja ci napiszę że kolegami to byli Janusz i Śp. Piotr z którym spotkałem się tylko raz , rozmawialiśmy ok. 20 min . podczas jego pracy w Ocicach .
Nie znam zarzewia ich pierwszego konfliktu , nie byłem w tamtym czasie uczestnikiem dyskusji na forum .
Nie wątpię w to co piszesz , często Falko o tym wspominał podczas ich sporów .
Falko - Horus to oszczerca , tyle kłamstw co napisał na mój temat dawało mi podstawy do tego aby myśleć że
kłamie i oczernia Śp. Piotra .
Człowiek który w tamtym czasie czyli Horus oficjalnie pisał że prowadzi kapownik napawał mnie obrzydzeniem .
Masz prawo mnie oceniać , ja się do tego nie odniosę , jak byłeś uczestnikiem dyskusji przed laty powinieneś
pamiętać wulgarne wpisy Falco nie tylko w odniesieniu do Śp. Piotra .
Ja należę do tych co nie nadstawia drugiego policzka , zapewniam że jako pierwszy nie użyję w stosunku do Horusa
słów powszechnie używanych za obelżywe , on wie że mieszkam na wisi , nie ma wpisu skierowanego do mnie aby nie
użył pogardliwego o mieszkańcach wsi słowa " kmiotek "
Jak nie widzisz jego narcyzmu i pogardy dla oponentów nic na to nie poradzę i nie podam przykładów .

W temacie szczepień olbrzymia aktywność moich przeciwników , on to wykorzystuje przy najmniejszej okazji do
insynuacji i oszczerstw pod moim adresem , odpowiadam adekwatnie , tak było jest i będzie .

Pozdrawiam i Dobranoc .

~~Błękitnozielony Kuklik niezalogowany
3 lutego 2022r. o 20:12
M21W2 napisał(a): ~~Błękitnozielony Kuklik . pisz sama , dyktujesz dziecku , trudno rozszyfrować co napisało .

Naucz się czytać ze zrozumieniem d,u,r,n,i,u
~~Pamiętliwy niezalogowany
3 lutego 2022r. o 20:24
Jak widzę nic nie zrozumiałeś z wpisu o swoim koledze a o którym założyłeś temat. Czyli albo ciężko łapiesz albo jesteś nieświadomy tego o czym pisałem . Panna nie przepraszał tu kobiety za pomówienia ale PanM to robił.
Może sam ci o tym opowie.
Ty może o tym nie wiesz ale internet nie zapomina. Ty natomiast skupiłeś się na Horusie do tego stopnia że zatraciłeś całkowicie poczucie realizmu i prawdy . Pisano ci tu byś podał przykłady tych wulgaryzmów i jakoś nic nie odpowiadasz. każdy bywający na tym forum zna podłoże konfliktu Panny z Falco a ty nie?
Każdy chyba wie że Panna za wulgarne określenia tu przepraszał a ty nie? Ale też zapewne kilku tu pamięta jak ty i Panna dawaliście sobie buzi słodząc sobie na przemian.
Na koniec- napisz tu z kim Horus tu się kłóci lub kogo obraża. Bo jakoś to trudno zauważyć by do kogoś zwracał się po chamsku lub używał wulgaryzmów. Ale może ja nie jestem spostrzegawczy.
~~pinochet niezalogowany
3 lutego 2022r. o 20:57
~~Bladozielony Dziewięćsił napisał(a): Niemiecki zawodowy piłkarz Thomas Müller grający w klubie Bundesligi Bayern Monachium i w reprezentacji Niemiec opublikował wiadomość na Twitterze:
„Zwracam się do wszystkich sportowców, by skierować uwagę na temat, którym nikt nie chce się zająć, ale który ma ogromne znaczenie dla badań medycznych w tej dziedzinie. Chodzi o "Niemiecki rejestr zgonów w sporcie”...."nagłe zgony poszczepienne
https://www.facebook.com/100028769719339/videos/640347953689905/

Lewandowski na zgrupowaniu kadry mówił,że się nie zaszczepi,bo decyzja klubu.Następnego dnia oświadczył,że jest już po szczepionce.Ktoś mu uwierzył,bo ja nie? Co robi mamona z ludźmi...
~~Bławatkowa Wierzba niezalogowany
3 lutego 2022r. o 21:27
~~Pamiętliwy napisał(a): Jak widzę nic nie zrozumiałeś z wpisu o swoim koledze a o którym założyłeś temat. Czyli albo ciężko łapiesz albo jesteś nieświadomy tego o czym pisałem . Panna nie przepraszał tu kobiety za pomówienia ale PanM to robił.
Ty może o tym nie wiesz ale internet nie zapomina. Ty natomiast skupiłeś się na Horusie do tego stopnia że zatraciłeś całkowicie poczucie realizmu i prawdy . Pisano ci tu byś podał przykłady tych wulgaryzmów i jakoś nic nie odpowiadasz. każdy bywający na tym forum zna podłoże konfliktu Panny z Falco a ty nie?
Każdy chyba wie że Panna za wulgarne określenia tu przepraszał a ty nie? Ale też zapewne kilku tu pamięta jak ty i Panna dawaliście sobie buzi słodząc sobie na przemian.
Na koniec- napisz tu z kim Horus tu się kłóci lub kogo obraża. Bo jakoś to trudno zauważyć by do kogoś zwracał się po chamsku lub używał wulgaryzmów. Ale może ja nie jestem spostrzegawczy.

Do mnie się zwracał po chamsku gdy nie popierałem jego zdania. Kilka razy.
~~ niezalogowany
3 lutego 2022r. o 22:19
Czyli jak? Ciekawi mnie to więc zacytuj.
~~Błękitnozielony Kuklik niezalogowany
3 lutego 2022r. o 22:28
~~Pamiętliwy napisał(a): Jak widzę nic nie zrozumiałeś z wpisu o swoim koledze a o którym założyłeś temat. Czyli albo ciężko łapiesz albo jesteś nieświadomy tego o czym pisałem . Panna nie przepraszał tu kobiety za pomówienia ale PanM to robił.

I tu w punkt brawo za komentarz poprostu Pan M21 gubi się w zeznaniach i problem z czytaniem ze zrozumieniem.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Nowe domy!
REKLAMA Metrohouse zaprasza