Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Nowe domy!
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
121 nowych zakażeń w powiecie i 1418 osób na kwarantannie
~~Błękitnozielony Kuklik niezalogowany
3 lutego 2022r. o 23:02
Pan sławny M21 poprostu lubi krytykować innych ze ktoś ma odmienne zdanie,czy inaczej myśli wtedy dla niego jest się :foliarzem ,plaskoziemca,kundlem,ciemnota,pustak,kłamca,oszust itd,itd,aż wstyd pisać na forum ciekawi mnie jedno ze w sieci nie jesteśmy anonimowi na każdy obraźliwy wpis jest paragraf potrafi osądzać wytykać komuś wady chodź tak naprawdę się nie znamy ,ale swoich wad nie widzi i krytyki nie potrafi przyjąć .
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Błękitnozielony Kuklik niezalogowany
3 lutego 2022r. o 23:04
Teraz zostawiam Panie M21 Panu pole do popisu i hejtu jak by dawali nagrodę napewno by Pan ja otrzymał .Wisi mi Pana opinia na mój temat i moje myślenie mam rozum i sam nim zarządzam .
18442
PIS-PO-PRL
4 lutego 2022r. o 9:00
Mówił foliarz do foliarza, że kwarantanna jest bez sensu. Wyśmiewał go cov dziwny czlowiek , cytując „naukowców”.

Tymczasem „naukowcy”

https://businessinsider.com.pl/wiadomosci/ekspert-wzywa-by-zrezygnowac-z-kwarantann/j3y7rb3

Zastosowana autokorekta

PIS=PO=PRL
~~Lucek wpadnie w depresję niezalogowany
4 lutego 2022r. o 9:21
Lucuś wpadnie nam w ciężką depresję. Tyle stukania antyfoliarskiego w klawiaturę, a tu ... foliarze mają rację!

https://pch24.pl/europa-wychodzi-z-pandemii-kolejne-kraje-calkowicie-znosza-rezimy-sanitarne-lub-zmieniaja-podejscie-do-wirusa/

Lucuś, dziecko drogie! Trzymaj się, nie rozkładaj nam się teraz psychicznie. Bo to początek tego, co foliarze mówili. Już niedługo usłyszysz, że z tymi czepionkami to się trochę pomyliliśmy, ale proszę się nie martwić. Pfizer ma już dobre lekarstwo na skutki uboczne czepionki :) Wyczepieni będą mieli szanse na przeżycie przy codziennym przyjmowaniu nowego lekarstwa.
Czymaj się czepiony Lucusiu!
~~Do L Szczepanów niezalogowany
4 lutego 2022r. o 9:30
Ujawniony SMS Horbana. Q.... " trudno się dyskutuje z płaskoziemcami ( choć mają rację ).
~~Szarobury Przebiśnieg niezalogowany
4 lutego 2022r. o 9:34
Apropo tych pseudo testów dających wyniki "jak wiatr zawieje "
Wkurzona nasza lekkoatletka Justyna Święty Erestic
https://sport.interia.pl/lekkoatletyka/news-polska-gwiazda-grzmi-padly-bardzo-mocne-slowa,nId,5811011?parametr=zobacz_takze
22258
#Horus nieaktywny
4 lutego 2022r. o 12:41
czy dzisiaj po tylu spotach namawiających do szczepień , po tylu często sprzecznych ze sobą opinii na ten temat jaką to skuteczną miała być nawet ta pierwsza porcja ,po tylu tekstach że raz maseczki chronią a raz nie ktokolwiek rozsądny nie zastanowi się nad sensem tego co się nam przedstawia ?
praktycznie od początku osobiście uważałem to za medialną ''szopkę'' obliczoną na wywołanie strachu przed czymś wtedy nieznanym ale na czym można było ''trzepać'' niezłą kasiorkę...
jak się okazało kilka osób z otoczenia ''króliczka'' się na tym całkiem nieźle obłowiło ...nawet jakiś ''baca'' sprzedający wcześniej oscypki...;D
a dzisiaj co?...dzisiaj nie tylko jakiś FB ale i YT blokuje filmy które podważają sens tych ''szczepień'' czy z wypowiedziami określonych lekarzy...
podobnie jest tu na tym forum gdzie czytam wypowiedzi ludzi którym ''wychlastano'' posty...
przyznam że chociaż ja pisałem i piszę wprost że nie ma siły która mogła by mnie zmusić do ''zaszczepienia'' nie zauważyłem by jakiś mój post został usunięty...
ile trwa ta ''pandemia""? dwa lata?...a ja nigdy nie szukałem statystyk czy wykresów...;D po co mi to?
poczuję się od tego lepiej? coś mi przybędzie? czy muszę się wpisywać w jakąś grupę osób o ukierunkowanych poglądach ? zawsze tutaj pisałem że kto ma na to ochotę niech się szczepi dziesiątki czy setki razy ale wara od mojego ramienia...;D
a to czy ktoś mnie nazwie ''foliarzem'' bawiło mnie i bawi dalej...
co ciekawe ci co się zaszczepili strasznie bywają oburzeni kiedy pod swoim adresem słyszą ''szczepcio'' :D
dlaczego?
nadal rozśmiesza mnie ten ''owczy pęd'' za ''szczepionką'' a przecież mam w swoim otoczeniu ludzi którzy się ''wyszczepili'' a z którymi prowadzimy normalne rozmowy
dlaczego tutaj tego brakuje?
domyślam się ale to już inna sprawa...
alleluja ...;D

Dopisane 04.02.2022r. o godz. 10:00:

~~Bławatkowa Wierzba napisał(a): ~~Pamiętliwy napisał(a)

Do mnie się zwracał po chamsku gdy nie popierałem jego zdania. Kilka razy.

napiszesz? ;D

~~Pamiętliwy napisał(a): Jak widzę nic nie zrozumiałeś z wpisu o swoim koledze a o którym założyłeś temat. Czyli albo ciężko łapiesz albo jesteś nieświadomy tego o czym pisałem . Panna nie przepraszał tu kobiety za pomówienia ale PanM to robił.
Może sam ci o tym opowie.
Ty może o tym nie wiesz ale internet nie zapomina.

a ja pamiętam ...;D
to był chyba 2003 lub 2004 rok ...
swoje lata już mam ale pamięć dopisuje...;D

Dopisane 04.02.2022r. o godz. 10:33:

psiak prosi o spacer więc idę ...
ale jak wrócę to sprawdzę ...;D

Dopisane 04.02.2022r. o godz. 12:41:

to był rok 2003 ...
a przepraszana tutaj była Pani Barbara L.
jest tam wymienione jej pełne nazwisko którego dzisiaj nie wymienię bo nie widzę najmniejszego do tego powodu jak i pełny tekst przeprosin...
14240
M21W2
4 lutego 2022r. o 13:38
~~Lucek wpadnie w depresję napisał(a): Lucuś wpadnie nam w ciężką depresję. Tyle stukania antyfoliarskiego w klawiaturę, a tu ... foliarze mają rację!

https://pch24.pl/europa-wychodzi-z-pandemii-kolejne-kraje-calkowicie-znosza-rezimy-sanitarne-lub-zmieniaja-podejscie-do-wirusa/

Lucuś, dziecko drogie! Trzymaj się, nie rozkładaj nam się teraz psychicznie. Bo to początek tego, co foliarze mówili. Już niedługo usłyszysz, że z tymi czepionkami to się trochę pomyliliśmy, ale proszę się nie martwić. Pfizer ma już dobre lekarstwo na skutki uboczne czepionki :) Wyczepieni będą mieli szanse na przeżycie przy codziennym przyjmowaniu nowego lekarstwa.
Czymaj się czepiony Lucusiu!

Nie wiem co z Tobą jest nie tak , już dawno temu pisałem że w kraje o wysokim wyszczepieniu wracają powoli do
normalności , my w Polsce jeszcze na to musimy poczekać .
Nie wiesz co pisałem , wyskakujesz jak królik z kapelusza ze swoimi sensacyjnymi informacjami .

Wklejasz link w którym jest jasno powiedziane -poprawiła się sytuacja w służbie zdrowia ORAZ WZROSŁO TEMPO
SZCZEPIEŃ .

" Na zniesienie obostrzeń covidowych zdecydowały się również Dania i Szwecja. – Nadszedł czas otworzyć Szwecję. Mamy lepszą wiedzę na temat wirusa, poprawiła się sytuacja w służbie zdrowia oraz wzrosło tempo szczepień – wskazała Magdalena Andersson. "

Dopisane 04.02.2022r. o godz. 13:38:

~~Błękitnozielony Kuklik napisał(a): Teraz zostawiam Panie M21 Panu pole do popisu i hejtu jak by dawali nagrodę napewno by Pan ja otrzymał .Wisi mi Pana opinia na mój temat i moje myślenie mam rozum i sam nim zarządzam .

Dziękuję za uznanie , cenniejsza od nagrody jest dla mnie opinia klakiera .
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza