Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
10 ofiar śmiertelnych epidemii w naszym powiecie w ciągu doby
~~Laura niezalogowany
9 lutego 2022r. o 16:06
M21W2 napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Laura napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Gregor napisał(a): Wejdźcie na odział i niech wam tam Barczyk pokaże co tam się na kowidowym dzieje.Wreszcie przestaniecie może pisać te bzdury

Dzieje ,dzieje syf i brud tu już jakaś Pani pisała o tym bo leżała osobiście .

Tu foliarskie informacje wszystkie podobne , jedna pani drugiej pani , czyli sztuka plotkowania .
Takie mamy czasy , 1000 razy ciężej zdementować kłamstwo jak przekazać jedną prawdę .

Folie na głowy i do ataku przeciwnicy nauki i jej osiągnięć .

Szanowny Panie nie znam Pan nie zna Pan mnie i nie wie Pan czy szczepiona jestem ,a po drugie ja nigdzie z Panem nie pisze nie obrażam nie rozumiem Pana typu wypowiadania i obrażanie ,każdy ma prawo wypowiedzi lecz nikt nie ma prawa obrażać ja nie życzę sy takiego typu komentarzy pisze że tu jakaś Pani pisała że leżała osobiście proszę poszukać w artykułach i zwrócić się do tej Pani o informacje ok dziękuję i proszę nie być prostakiem .
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
14240
M21W2
9 lutego 2022r. o 16:11
Tak PRL-ku to jest moje motto , dzięki foliarzom i ich aktywności mam wreszcie swoje motto .
~~Laura niezalogowany
9 lutego 2022r. o 16:11
Nie rozumiem typu odpowiedzi i dyskusji folia na głowę Pan M21 kto Panu daje prawo obrażać innych jak mnie Pan nie zna skąd Pan wie kim jestem czy szczepiona czy nie no nie mogę co to ma być prostackie zachowanie .Proszę zachować takiego typu komentarza dla kogoś bliskiego .
18442
PIS-PO-PRL
9 lutego 2022r. o 16:16
M21W2 napisał(a): Tak PRL-ku to jest moje motto , dzięki foliarzom i ich aktywności mam wreszcie swoje motto .

A umiesz je powiedzieć od tyłu? :)

PIS=PO=PRL
14240
M21W2
9 lutego 2022r. o 16:31
Pani Lauro , bardzo wiele sprzeczności w Pani wypowiedzi , Pani ma prawo do własnej , mnie Pani tego prawa
pozbawia .
Ja też napisałem o moim koledze który jeszcze leży , mam z nim kontakt telefoniczny , bardzo chwali podejście
do niego pomimo że jest antyszczepionkowcem .
Bardzo chwali metodę leczenia i całodobową opiekę , jest z nim już na tyle dobrze że lada dzień wraca do domu .

Proszę podać w którym miejscu są moje obraźliwe słowa , na pewno przeproszę .
Gdzie pisałem coś o szczepieniu , mnie to nie interesowało i nie interesuje czy Pani zaszczepiona czy nie , czyżbym
uderzył w stół , nożyce się odezwały .

Dopisane 09.02.2022r. o godz. 16:31:

PIS-PO-PRL napisał(a):
Ktoś napisał: M21W2 napisał(a): Tak PRL-ku to jest moje motto , dzięki foliarzom i ich aktywności mam wreszcie swoje motto .

A umiesz je powiedzieć od tyłu? :)

Nie umiem , pomóż .
18442
PIS-PO-PRL
9 lutego 2022r. o 16:46
ale to twoje motto, radź sobie. ja mam inne i umiem je od tyłu powiedzieć ;)

Dopisane 09.02.2022r. o godz. 16:46:

a zdradzisz z której strony z cytatami je sobie zapożyczyłeś? ;)

PIS=PO=PRL
~~Modrawa Dynia niezalogowany
9 lutego 2022r. o 16:48
~~Buraczkowy Agrest niezalogowany
9 lutego 2022r. o 16:59
Telewizyjni szamani pseudo eksperci z Bożej łaski już trzęsą galotami , co wypowiedź to wycofywanie się z wcześniejszych bzdur które opowiadali .Niejaki Flisiak podobno profesor jeden z głównych propagatorów ciemnoty pandemicznej stwierdził nagle że trzeba wycofać kwarantannę bo była fikcją .Jeszcze trochę to powiedzą że zawsze byli przeciwko szczepieniom i zwalą winę na jakieś instytuty naukowe z zagród w
zapadłych wioskach i wiejskich ekspertów od kur i kogutów
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.