Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Media Expert zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
10 ofiar śmiertelnych epidemii w naszym powiecie w ciągu doby
~~Amarantowy Cząber niezalogowany
9 lutego 2022r. o 18:05
~~Laura napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Gregor napisał(a): Wejdźcie na odział i niech wam tam Barczyk pokaże co tam się na kowidowym dzieje.Wreszcie przestaniecie może pisać te bzdury

Dzieje ,dzieje syf i brud tu już jakaś Pani pisała o tym bo leżała osobiście .

Pisałem tez w imieniu mamy która leżała na covidowym ale usunięto mój wpis .Mam jest nazwijmy stałym bywalcem szpitala co dwa lata powiedzmy z racji choroby układu oddechowego .W tym roku kolejny raz ja dopadło ale teraz oczywiście covid doczepili .Jeden wielki syf na sali i smród ,wielkie zaniedbanie i poniżanie leżąc tam .Gdyny mama widziała to mówi żeby rura od odkurzacza podpięta wez drugiej strony się w domu natleniala
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Kremowy Pięciornik niezalogowany
9 lutego 2022r. o 18:36
M21W2 napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Laura napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Gregor napisał(a): Wejdźcie na odział i niech wam tam Barczyk pokaże co tam się na kowidowym dzieje.Wreszcie przestaniecie może pisać te bzdury

Dzieje ,dzieje syf i brud tu już jakaś Pani pisała o tym bo leżała osobiście .

Tu foliarskie informacje wszystkie podobne , jedna pani drugiej pani , czyli sztuka plotkowania .
Takie mamy czasy , 1000 razy ciężej zdementować kłamstwo jak przekazać jedną prawdę .

Folie na głowy i do ataku przeciwnicy nauki i jej osiągnięć .

Lucek a jaki ty ukończyłeś fakultet ?
14240
M21W2
9 lutego 2022r. o 18:37
~~pinochet , PiS w znacznej mierze wprowadza postulaty Konfederacji , całkowita , a szczególnie Brauna i Korwina .
Oni obaj głoszą , żadnych obostrzeń , żadnych kwarantann , żadnych maseczek , ilu umrze to umrze , kiedyś pandemia się
i tak skończy .
Dla mnie najważniejsze jest dbanie o życie i zdrowie ludzi , dlatego ani jednych ani drugich nie popieram , nie zgadzam się
też z lewica ani PO o wprowadzeniu obowiązkowych szczepień , skutek byłby na skutek oporu
społecznego odwrotny do zamierzonego .
Moimi autorytetami są ci co mają leczyć i wiedzą jak to robić , lekarze wszelkich specjalności .
~~Laura niezalogowany
9 lutego 2022r. o 18:40
M21W2 napisał(a): Pani Lauro , bardzo wiele sprzeczności w Pani wypowiedzi , Pani ma prawo do własnej , mnie Pani tego prawa
pozbawia .
Ja też napisałem o moim koledze który jeszcze leży , mam z nim kontakt telefoniczny , bardzo chwali podejście
do niego pomimo że jest antyszczepionkowcem .
Bardzo chwali metodę leczenia i całodobową opiekę , jest z nim już na tyle dobrze że lada dzień wraca do domu .

Proszę podać w którym miejscu są moje obraźliwe słowa , na pewno przeproszę .
Gdzie pisałem coś o szczepieniu , mnie to nie interesowało i nie interesuje czy Pani zaszczepiona czy nie , czyżbym
uderzył w stół , nożyce się odezwały .

Dopisane 09.02.2022r. o godz. 16:31:
Ktoś napisał: PIS-PO-PRL napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: M21W2 napisał(a): Tak PRL-ku to jest moje motto , dzięki foliarzom i ich aktywności mam wreszcie swoje motto .

A umiesz je powiedzieć od tyłu? :)

Nie umiem , pomóż .

To do kogo są słów FOLIARZ pisze Pan to za każdym razem swoje mądrości może ktoś niechce z Panem dyskutować tzn wchodzić w dyskusję która nie ma sensu
14240
M21W2
9 lutego 2022r. o 18:42
~~Kremowy Pięciornik. ukończone trzy klasy szkoły podstawowej , czytam opinie mądrzejszych o de mnie ,
tobie też to polecam .
18442
PIS-PO-PRL
9 lutego 2022r. o 18:43
To ty jesteś tak trochę za a trochę przeciw.
Nie da się zjeść ciastko i mieć ciastko.

PIS=PO=PRL
~~XYZ niezalogowany
9 lutego 2022r. o 18:44
a jednak FOLIARZE mieli rację
~~Kremowy Pięciornik niezalogowany
9 lutego 2022r. o 18:46
M21W2 napisał(a): ~~Kremowy Pięciornik. ukończone trzy klasy szkoły podstawowej , czytam opinie mądrzejszych o de mnie ,
tobie też to polecam .

To i tak jesteś bystry mimo trzech klas umiesz czytać i pisać .
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Media Expert zaprasza