Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
10 ofiar śmiertelnych epidemii w naszym powiecie w ciągu doby
14240
M21W2
9 lutego 2022r. o 17:23
PIS-PO-PRL napisał(a): ale to twoje motto, radź sobie. ja mam inne i umiem je od tyłu powiedzieć ;)Dopisane 09.02.2022r. o godz. 16:46:a zdradzisz z której strony z cytatami je sobie zapożyczyłeś? ;)

To jest mój autorski pomysł , ma na celu ujawnienie ilu tu jest foliarzy , ktoś kto mim nie jest
nie będzie atakował .
Ty dziś nie atakujesz , tylko dyskutujesz , zamierzony cel osiągnięty .
Gwoli sprawiedliwości , nie należysz do tych nagminnie atakujących , sam pisałeś że dołączasz do foliarzy ,
ja tego nie potwierdzam .

Dopisane 09.02.2022r. o godz. 17:23:

~~Buraczkowy Agrest napisał(a): Telewizyjni szamani pseudo eksperci z Bożej łaski już trzęsą galotami , co wypowiedź to wycofywanie się z wcześniejszych bzdur które opowiadali .Niejaki Flisiak podobno profesor jeden z głównych propagatorów ciemnoty pandemicznej stwierdził nagle że trzeba wycofać kwarantannę bo była fikcją .Jeszcze trochę to powiedzą że zawsze byli przeciwko szczepieniom i zwalą winę na jakieś instytuty naukowe z zagród w
zapadłych wioskach i wiejskich ekspertów od kur i kogutów

Zapadłe wioski Podlasia , Lubelszczyzny a szczególnie podkarpacia bili by Tobie za tan wpis wielkie Brawa .

Czytałem wypowiedź Filisiaka , Ty nic a nic z tego nie zrozumiałeś .

Źródło: Puls Medycyny
https://pulsmedycyny.pl/prof-flisiak-kwarantanna-jest-zbedna-to-fikcyjne-panowanie-nad-epidemia-1140396

Dlaczego?

Bo kwarantanna u nas nie spełnia swego zadania.

Tysiące osób są na kwarantannie.

Zwróćmy jednak uwagę na to, ile osób proporcjonalnie jest na kwarantannie, a ile na izolacji: jeden do jednego. Oznaczałoby to, że jedna osoba zakażona miała kontakt z zaledwie jedną inną osobą, którą trzeba wysłać na kwarantannę.

https://pulsmedycyny.pl/prof-flisiak-kwarantanna-jest-zbedna-to-fikcyjne-panowanie-nad-epidemia-1140396

I to jest absurd?

Tak, bo jest to fikcyjne panowanie nad epidemią. Gdyby dochodzenie epidemiczne udało się przeprowadzić w przypadku każdego zakażenia to przecież na kwarantannę musiałoby trafić kilkakrotnie więcej osób niż obecnie. Oczywiście przy obecnych możliwościach Sanepidu jest to nierealne. Poza tym przy kilku milionach osób odsuniętych od pracy nastąpiłaby katastrofa gospodarcza. Wygląda na to, że większość zakażonych deklaruje, że z nikim nie miała kontaktu przez ostatnie dni, a na kwarantannę trafiają co najwyżej osoby zamieszkujące razem z osobą zakażoną."

Trudno się nie zgodzić tą z oceną .
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Bławatkowa Wierzba niezalogowany
9 lutego 2022r. o 17:32
~~Buraczkowy Agrest napisał(a): Telewizyjni szamani pseudo eksperci z Bożej łaski już trzęsą galotami , co wypowiedź to wycofywanie się z wcześniejszych bzdur które opowiadali .Niejaki Flisiak podobno profesor jeden z głównych propagatorów ciemnoty pandemicznej stwierdził nagle że trzeba wycofać kwarantannę bo była fikcją .Jeszcze trochę to powiedzą że zawsze byli przeciwko szczepieniom i zwalą winę na jakieś instytuty naukowe z zagród w

Ciekawe kiedy znachor z łocic przejrzy na oczy.
I ciekawe gdzie się zakopie jak wszyscy będą znali prawdę.
22258
#Horus nieaktywny
9 lutego 2022r. o 17:35
M21W2 napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Laura napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Gregor napisał(a): Wejdźcie na odział i niech wam tam Barczyk pokaże co tam się na kowidowym dzieje.Wreszcie przestaniecie może pisać te bzdury

Dzieje ,dzieje syf i brud tu już jakaś Pani pisała o tym bo leżała osobiście .

Tu foliarskie informacje wszystkie podobne , jedna pani drugiej pani , czyli sztuka plotkowania .
Takie mamy czasy , 1000 razy ciężej zdementować kłamstwo jak przekazać jedną prawdę .

Folie na głowy i do ataku przeciwnicy nauki i jej osiągnięć .

a pierdzielenie o tym że jakiś tam tajemniczy ''przyjaciel'' leży pod respiratorem to nie z cyklu ''jedna pani drugiej''? ;D

1000 x ciężej?
a gdzież tam ...każde twoje łgarstwo zdementuję w dziesięć sekund...;D

przeciwnicy nauki?
a ty co?...''naukowiec''? ;D
być może znasz się na azotoksach i innych saletrach ale stawiając siebie obok ''naukowców'' to już kompletny odlot...;D
~~Buraczkowy Agrest niezalogowany
9 lutego 2022r. o 17:37
Nagle znajdują uzasadnienie którego wcześniej nie widzieli , na wszystko teraz znajdą wytłumaczenie , nabajerowali najciemniejszych z ciemnych , Ci się wyszprycowali i teraz gdy są bezsprzeczne dowody na celową depopulację , będą udawać greka że oni nie wiedzieli a wyszczepieni odchodzą na koincydencje czasową , zostaną tylko Ci co trafili na placebo i myślą że te szczepionki chronią od Covida haha .Ale to gatunek na wyginięciu zostaną pewnie tylko pojedyńcze sztuki w klatkach w ZOO do których trzeba będzie im wstawić telewizory ponieważ zastępują im mózgi
14240
M21W2
9 lutego 2022r. o 17:38
~~Bławatkowa Wierzba napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Buraczkowy Agrest napisał(a): Telewizyjni szamani pseudo eksperci z Bożej łaski już trzęsą galotami , co wypowiedź to wycofywanie się z wcześniejszych bzdur które opowiadali .Niejaki Flisiak podobno profesor jeden z głównych propagatorów ciemnoty pandemicznej stwierdził nagle że trzeba wycofać kwarantannę bo była fikcją .Jeszcze trochę to powiedzą że zawsze byli przeciwko szczepieniom i zwalą winę na jakieś instytuty naukowe z zagród w

Ciekawe kiedy znachor z łocic przejrzy na oczy.
I ciekawe gdzie się zakopie jak wszyscy będą znali prawdę.

Ty już jesteś "zakopany " pod Wierzbą , nikt kto wierzy w to co pisze nie trolluje , podaje
fakty i argumenty .
Z jakiej wioski Ty jesteś , nie wstydź się , odpowiedz .
22258
#Horus nieaktywny
9 lutego 2022r. o 17:40
ty tu się nie ''produkuj'' tylko ruszaj kopać ziemiankę w której znikniesz jak sprawa z tymi ''ściepionkami'' się rypnie do końca...;D
18442
PIS-PO-PRL
9 lutego 2022r. o 17:44
M21W2 napisał(a): sam pisałeś że dołączasz do foliarzy ,

serio?
tak pisałem?
ja tam obstawiam, że to ty mnie tak nazwałeś i zostało.
A ja ci tylko o patrzeniu na medal z dwóch stron pisałem.

ale myśl se co tam chcesz. Byleś rozweselał innych ;)

PIS=PO=PRL
~~pinochet niezalogowany
9 lutego 2022r. o 18:05
M21W2 napisał(a):
Ktoś napisał: PIS-PO-PRL napisał(a): ale to twoje motto, radź sobie. ja mam inne i umiem je od tyłu powiedzieć ;)Dopisane 09.02.2022r. o godz. 16:46:a zdradzisz z której strony z cytatami je sobie zapożyczyłeś? ;)

To jest mój autorski pomysł , ma na celu ujawnienie ilu tu jest foliarzy , ktoś kto mim nie jest
nie będzie atakował .
Ty dziś nie atakujesz , tylko dyskutujesz , zamierzony cel osiągnięty .
Gwoli sprawiedliwości , nie należysz do tych nagminnie atakujących , sam pisałeś że dołączasz do foliarzy ,
ja tego nie potwierdzam .
Dopisane 09.02.2022r. o godz. 17:23:
Ktoś napisał: ~~Buraczkowy Agrest napisał(a): Telewizyjni szamani pseudo eksperci z Bożej łaski już trzęsą galotami , co wypowiedź to wycofywanie się z wcześniejszych bzdur które opowiadali .Niejaki Flisiak podobno profesor jeden z głównych propagatorów ciemnoty pandemicznej stwierdził nagle że trzeba wycofać kwarantannę bo była fikcją .Jeszcze trochę to powiedzą że zawsze byli przeciwko szczepieniom i zwalą winę na jakieś instytuty naukowe z zagród w

Zapadłe wioski Podlasia , Lubelszczyzny a szczególnie podkarpacia bili by Tobie za tan wpis wielkie Brawa .

Czytałem wypowiedź Filisiaka , Ty nic a nic z tego nie zrozumiałeś .

Dlaczego?

Bo kwarantanna u nas nie spełnia swego zadania.

Tysiące osób są na kwarantannie.

Zwróćmy jednak uwagę na to, ile osób proporcjonalnie jest na kwarantannie, a ile na izolacji: jeden do jednego. Oznaczałoby to, że jedna osoba zakażona miała kontakt z zaledwie jedną inną osobą, którą trzeba wysłać na kwarantannę.

I to jest absurd?

Tak, bo jest to fikcyjne panowanie nad epidemią. Gdyby dochodzenie epidemiczne udało się przeprowadzić w przypadku każdego zakażenia to przecież na kwarantannę musiałoby trafić kilkakrotnie więcej osób niż obecnie. Oczywiście przy obecnych możliwościach Sanepidu jest to nierealne. Poza tym przy kilku milionach osób odsuniętych od pracy nastąpiłaby katastrofa gospodarcza. Wygląda na to, że większość zakażonych deklaruje, że z nikim nie miała kontaktu przez ostatnie dni, a na kwarantannę trafiają co najwyżej osoby zamieszkujące razem z osobą zakażoną."

Trudno się nie zgodzić tą z oceną .

Panie Lucjanie,to mamy wszyscy umrzeć,bo Pis martwi się katastrofą gospodarczą? Przecież pisał Pan,że oddałby Pan swoją wolność za jedną uratowaną duszę....
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Media Expert zaprasza