~~Adrian napisał(a): Wiadomo jakie dzisiaj są czasy. Każdy chce zarobić jak najwięcej i jak najszybciej. Kocioł kotkowi nie równy. Jeden kosztuje 3 drugi 6 a inny 8 i więcej tysięcy. Ale czy ktoś komuś związał ręce i przystawił pistolet do głowy żeby to kupił. Najpierw jak się chce coś kupić to najpierw niech ktoś się obezna w cenach i usługach a nie bierze na pałę i jak to zwykle bywa leci z płaczem do telewizji lub do innych mediów.
~~Szaroniebieski Jarząb napisał(a): Ci goście byli również u mojego
ojca i na sile mu wciskali ten ich piec,chcieli dobry piec wymieniać.Gość nawet straszył zakreceniem gazu,twierdził że pompa cienkie,co bylo oszustwem bo przy jego wizycie o dziwo na blacie pod piecem było mokro,była to jakaś sztuczka tego naciagacza,zdjęcia niby robił pod piecem i pokazał jaki to pięć jest skorodowany,to też bylo oszustwem bo to nie byl piec ojca.Gdyby nie telefon ze spoldzielni mieszkaniowej by pana wyprosić, to może by wcisnal mojemu 83 letniemu ojcu.Zwykli naciagacze.Ktoś napisał: ~~Adrian napisał(a): Wiadomo jakie dzisiaj są czasy. Każdy chce zarobić jak najwięcej i jak najszybciej. Kocioł kotkowi nie równy. Jeden kosztuje 3 drugi 6 a inny 8 i więcej tysięcy. Ale czy ktoś komuś związał ręce i przystawił pistolet do głowy żeby to kupił. Najpierw jak się chce coś kupić to najpierw niech ktoś się obezna w cenach i usługach a nie bierze na pałę i jak to zwykle bywa leci z płaczem do telewizji lub do innych mediów.
~~Sprawiedliwy napisał(a): Oj, ludziska!!! Kocioł 4000 złotych, 2000 złotych robota!!! Co byście chcieli żebym wam za darmo robił ( rodziny bym nie wyzywił).
~~Szaroniebieski Jarząb napisał(a): Ci goście byli również u mojego
ojca i na sile mu wciskali ten ich piec,chcieli dobry piec wymieniać.Gość nawet straszył zakreceniem gazu,twierdził że pompa cienkie,co bylo oszustwem bo przy jego wizycie o dziwo na blacie pod piecem było mokro,była to jakaś sztuczka tego naciagacza,zdjęcia niby robił pod piecem i pokazał jaki to pięć jest skorodowany,to też bylo oszustwem bo to nie byl piec ojca.Gdyby nie telefon ze spoldzielni mieszkaniowej by pana wyprosić, to może by wcisnal mojemu 83 letniemu ojcu.Zwykli naciagacze.Ktoś napisał: ~~Adrian napisał(a): Wiadomo jakie dzisiaj są czasy. Każdy chce zarobić jak najwięcej i jak najszybciej. Kocioł kotkowi nie równy. Jeden kosztuje 3 drugi 6 a inny 8 i więcej tysięcy. Ale czy ktoś komuś związał ręce i przystawił pistolet do głowy żeby to kupił. Najpierw jak się chce coś kupić to najpierw niech ktoś się obezna w cenach i usługach a nie bierze na pałę i jak to bywa leci z płaczem do telewizji lub do innych mediów.
~~Czerwonobrunatny Miłek napisał(a):Ktoś napisał: ~~Szaroniebieski Jarząb napisał(a): Ci goście byli również u mojego
ojca i na sile mu wciskali ten ich piec,chcieli dobry piec wymieniać.Gość nawet straszył zakreceniem gazu,twierdził że pompa cienkie,co bylo oszustwem bo przy jego wizycie o dziwo na blacie pod piecem było mokro,była to jakaś sztuczka tego naciagacza,zdjęcia niby robił pod piecem i pokazał jaki to pięć jest skorodowany,to też bylo oszustwem bo to nie byl piec ojca.Gdyby nie telefon ze spoldzielni mieszkaniowej by pana wyprosić, to może by wcisnal mojemu 83 letniemu ojcu.Zwykli naciagacze.Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Adrian napisał(a): Wiadomo jakie dzisiaj są czasy. Każdy chce zarobić jak najwięcej i jak najszybciej. Kocioł kotkowi nie równy. Jeden kosztuje 3 drugi 6 a inny 8 i więcej tysięcy. Ale czy ktoś komuś związał ręce i przystawił pistolet do głowy żeby to kupił. Najpierw jak się chce coś kupić to najpierw niech ktoś się obezna w cenach i usługach a nie bierze na pałę i jak to zwykle bywa leci z płaczem do telewizji lub do innych mediów.
Firma „Mercury” jest nieuczciwa . Właściciel arogancki, chamski i nie bierze żadnej odpowiedzialności za produkt i montaż .