Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

€ ratunkiem dla Polaków

22258
#Horus nieaktywny
26 marca 2022r. o 20:21
zazwyczaj liczy się tych których się zaprasza...gospodarz spotkania sam w sobie jest uczestnikiem ...;D
dlaczego pomijasz resztę skupiając się na bzdecie z puszką?

" nie będzie następnych spotkań.".
to już chyba padło po moim wyjściu bo nic takiego nie słyszałem...
lubicie ''ustalanie zeznań'' za czyimiś plecami ...to wiem...

tak ..wątek ceramiki żenujący bo pokazał jak szybko ulegasz emocjom kiedy jest coś nie po twojej myśli ...kiedy ''ego'' cierpi...;D

potem wydarzenia potoczyły się nie według mojego a twojego przyjaciela...
już nazajutrz obrobił ci tu publicznie dupsko...;D

temat ''PanM'
zajefajne towarzycho...
jeden wazelina i oszczerca drugi ''solidaruch'' o ciągotach ''esbeckich'' :D

PanM 26 listopada 2020r. o 15:45
M21W2 napisał(a): Kim jest Pan M , były kandydat na prezydenta Bolesławca .
Kim jest człowiek który dzieli ludzi zakładając temat o Solidarności , ludziach Solidarności , dzielący na ciemnotę za jaką uważa katolików i światłych ateistów .
Wiem jedno jest fałszywym kolegą , mam na to dowód - czy powinienem to publicznie ujawnić , wszak były działacz Palikota i kandydat na prezydenta to osoba publiczna .

WIEM JEDNO JEST FAŁSZYWYM KOLEGĄ > MAM NA TO DOWÓD - CZY POWINIENEM TO UJAWNIĆ PUBLICZNIE

14240
M21W2 13 listopada 2020r. o 19:20
Kim jest Pan M , oszczerczą który dobrze czuje się w roli opluwacza .

Wystarczyło jedno spotkanie z mim a dowiedziałem się kim jest Panna , -niesolidnym alkoholikiem .
Dowiedziałem się kim jest Falco , chciałem nr.telefonu Falco -dostałem , spytałem gdzie mieszka , -podał imię i nazwisko , adres zamieszkania , własnoręcznie mi zapisał .
Podaję to w skrócie , jednego i drugiego obgadywał przez dobre kilkanaście minut .
Zadzwonił do mnie długo rozmawialiśmy myślałem że skończy z opluwaniem Solidarności .
Taki fałszywy człowiek nie ocenia katolików , ocenia Solidarność i ludzi Solidarności , Panie M zanim to zacząłeś robić powinieneś ocenić sam siebie .

''Lucjan- gdyby nie twoje wpisy nikt by tu nie wiedział że byłeś u mnie ,że był Janusz i Piotrek''

;D
masz coś do dodania dwulicowcu?

przecież to wasze wpisy ....
fałsz i obłuda...tym wręcz ociekacie ...
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~M21W2 niezalogowany
26 marca 2022r. o 20:56
Potwierdzam że Janusz Horus mówi prawdę. PanM namówił mnie na spotkanie z nim u siebie bo chciał nam obu obrobić tyłki .Skończyło się przechwałkami o ceramice. Nawet na stół nic nie postawił.
~~Makowy Sit niezalogowany
26 marca 2022r. o 21:05
~~M21W2 napisał(a): Potwierdzam że Janusz Horus mówi prawdę. PanM namówił mnie na spotkanie z nim u siebie bo chciał nam obu obrobić tyłki .Skończyło się przechwałkami o ceramice. Nawet na stół nic nie postawił.

Na H………j Koński łbie się podszywasz pod pana Lucjana ????
~~M21W2 niezalogowany
26 marca 2022r. o 23:27
~~Makowy Sit napisał(a):
Ktoś napisał: ~~M21W2 napisał(a): Potwierdzam że Janusz Horus mówi prawdę. PanM namówił mnie na spotkanie z nim u siebie bo chciał nam obu obrobić tyłki .Skończyło się przechwałkami o ceramice. Nawet na stół nic nie postawił.

Na H………j Koński łbie się podszywasz pod pana Lucjana ????

Bo prawda jest najważniejsza barani łbie.
~~M21W2 niezalogowany
26 marca 2022r. o 23:29
Bo prawda że udawał kolege a chodziło mu tylko aby kupić tanie truskawki. Być może chciał je wyłudzić za darmo.
~~Też tam byłem niezalogowany
27 marca 2022r. o 10:32
Też tam byłem i też uważam że jego skorupy są do doopy.
~~Babcia z PeeReLu niezalogowany
27 marca 2022r. o 10:41
Było ich trzech w każdym z nich inna krew ale jeden przyświecał im cel......mieć u stóp całe forum.:D
~~Zielonobrunatny Rozpław niezalogowany
27 marca 2022r. o 12:07
trzech polaków ,a cztery zdania
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Media Expert zaprasza