Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

€ ratunkiem dla Polaków

~~Pożółkłe Przymiotno niezalogowany
29 marca 2022r. o 0:00
Pan M napisał że ledwo dycha ,skutek do przewidzenia
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Doinformowany niezalogowany
29 marca 2022r. o 0:16
~~Pożółkłe Przymiotno napisał(a): Pan M napisał że ledwo dycha ,skutek do przewidzenia

On jest chyba na wózku bo go widuje jak siedzi pod chatą. To mu horus wpierdzieli bez problemu.
~~Pomarańczowoczerwona Pragnia niezalogowany
29 marca 2022r. o 6:15
Rozmawiałem przed chwilą z ordynatorem , żadnych szans spotkania z PanemM Faryzeusza przenieśli na zamknięty ,(żądał walki z Tysonem)
leki silniejsze antydepresyjne zaaplikowali , nie jestem pewien jak z dostępem do internetu ?
Jak odpisze będzie wiadomo, doigrał się ……………D
22258
#Horus nieaktywny
29 marca 2022r. o 7:25
skorn napisał(a):
Ktoś napisał: PanM napisał(a): Zaczęło się tak . Horus / Janusz wielbiciel Prawa i Sprawiedliwości / Zapragnął fizycznie spotkać się z Lucjanem Złotkowskim .

: D

tak to jest jak chce się na silę stać się erudytą...;D ;D :D

''Okazuje się że kurtyna opadła i kolaboracjonista z prywatnym „ipeenkiem”''

;D

Zastosowana autokorekta

~~Szkarłatny Aster niezalogowany
29 marca 2022r. o 7:46
A ja szukam kogoś do położenia płytek. Najlepiej bez rachunku. Ponoć na Dolnych Młynach jest fachowiec . Czy może mi ktoś podać numer domu? Pilne!!!
~~szarobrunatny wilczomlecz niezalogowany
29 marca 2022r. o 8:07
Marna prowokacja. Uważaj panieM bo znowu używasz pan klawiatury a nie rozumu jakby tu coś sugerując i i kiedyś możesz się znowu tłumaczyć że to tylko niefortunnie użyte słowo.
20886
#Jurko61 nieaktywny
29 marca 2022r. o 8:16
A co to nie pasuje panu Januszowi ???
Kurtyna Opada i aktor Horus znika ,
Jesteś jak się okazuje za Putinem , czyli
Kolaboracjonista-1. «współpraca z niepopieraną przez większość społeczeństwa władzą, zwłaszcza z władzami okupacyjnymi, czy się mylę Janusz??
a gdybyś odniósł się do synonimu ???
Z ipeenkiem prywatnym sam oświadczyłeś posiadanie tego kapownika:):)
~~Brunatnoszary Tytoń niezalogowany
29 marca 2022r. o 8:35
PanM napisał(a):
Niezupełnie tak.
Spotkanie odbyło się z inicjatywy horusa / Janusza T/ . W tym czasie nikt z uczestników nie był z nikim skonfliktowany. A jeden jak wspomniałem znalazł się tam przypadkiem.Jako gospodarz udzieliłem panom gościny i wszystkiego co z tym związane. / napoje , słodycze i alkohol/ Z dwoma panami wtedy byłem w przyjaznej komitywie a z Lucjanem zamierzaliśmy załagodzi różnice zdań poprzez osobiste spotkanie.Nikt z towarzystwa nie miał pojęcia że między nimi jest ktoś kto prowadzi od lat systematyczne notatki z rozmów kontaktów osobistych i dyskusji między nawet obcymi mu internautami.
Proceder ten pan Janusz uprawiał co najmniej od roku 2014 / na tyle mam niezbite dowody/.
Szczerze mówiąc ani wtedy mimo że w czasie kampanii wyborczej niewybrednie mnie atakował jeszcze jako " falco" ani potem ani teraz nie miało to i nie ma żadnego znaczenia na mój styl , poziom i komfort życia. Po prostu on sam i jego zachowanie w najmniejszym stopniu na nic nie wpływa .
Jedyne co zauważyłem to ciągle ten sam scenariusz eskalacji konfliktu z jego adwersarzami.
Najpierw zmarły Piotr , potem Lucjan , teraz ja. Systematyczna eskalacja pomówień , manipulacji , przekręcania faktów i wymyślania zdarzeń które mogły się zdarzyć ale w jego mniemaniu już się zdarzyły.
Janusz T zerwał kontakt ze mną wmawiając mi że jakoby śledziłem jego ulubionego moderatora Hegemona.
Hegemona vel " hegusia" który był tu moderatorem a prywatnie pod innym nickiem obrabiał tyłki internautom i moderował ich teksty wypaczając całkowicie sens wypowiedzi. Wczoraj Janusz T vel horus sam się zdemaskował że uczestniczył w tym procederze wraz z " hegusiem ".

1. Rachunek Sumienia - No powiedzmy że w połowie jest za panem. Bo póki co skupia się pan na innych a nie na sobie. A tu trzeba z punktu widzenia "Jaka była w tym moja rola i jakie były skutki mojego postępowania, jakie były moje intencje".
A przed panem jeszcze:
2. Żal za grzechy
3. Mocne postanowienie poprawy
4. Spowiedź szczera
5. Zadośćuczynienie Bogu i bliźniemu.

I proszę się nie obruszać. Proszę na to spojrzeć na spokojnie. Jakie to proste i piękne zarazem. Taki prosty sposób pielęgnacji sumienia.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza