Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Metrohouse zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

€ ratunkiem dla Polaków

14240
M21W2
29 marca 2022r. o 13:39
PanM napisał ;- " Panowie Lucjan i Janusz zajęci byli sobą a ja wraz z czwartym uczestnikiem zajmowaliśmy się głównie milczeniem i słuchaniem."

Panie M , z przykrością stwierdzam że mijasz się z prawdą , Janusz to bohater przy klawiaturze , jesteś w stanie
napisać o czym rozmawiał Janusz ze mną skoro słuchałeś .
Ze mną na pierwszym spotkaniu dość dużo dyskutował Zbyszek , Ty nakłaniałeś Janusza aby ze mną
porozmawiał , unikał tego jak ognia .
Próbował z moim wnuczkiem , ten go zignorował .
Tak procentowo na drugim spotkaniu drugim i ostatnim ok . 5 % czasu dyskusja Ty - Janusz o puszcze piwa .
35% czasu dyskutowaliście o Śp. Piotrze i Skornie , 1% czasu wymiana zdań pomiędzy mną a Januszem o wieńcu który
nie ucierpiał podczas katastrofy w Smoleńsku .
Pozostały czas to o Twojej porcelanie i ogólnie o jej produkcji , dyskusja między Tobą a Januszem .

W tym temacie wykazałeś się wiedzą a Janusz okazał się bufonem .

Dopisane 29.03.2022r. o godz. 13:39:

M21W2 napisał(a): "

Co ty nieudaczniku zrobiłeś dla odzyskania przez Polskę niepodległości i obalenia żelaznej kurtyny .
Zapomniałem , zablokowałeś bramę maluchem , zatrzymałeś czołgi przed wjazdem na zakład pracy .
Po tym wpisie pamiętam .jakie kpiny urządzał sobie z ciebie Falco .

przynajmniej raz napisał tu prawdę ...;D --- skomentował Horus .

Ciekawe co napisze jak zadam pytanie , co ty nieudaczniku Horusie zrobiłeś dla odzyskania przez Polskę
niepodległości i obalenia żelaznej kurtyny .

Ach zapomniałem , nie mogłeś nic zrobić , całe lata osiemdziesiąte budowałeś mieszkanko .
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
22258
#Horus nieaktywny
29 marca 2022r. o 15:16
co napiszę?
waruj...;D

ja byłem i jestem jeszcze trochę zajęty...
a więc ...waruj...
kto jak kto ale ty wiesz co to znaczy...;D
14240
M21W2
29 marca 2022r. o 17:31
Horus napisał(a): co napiszę?
waruj...;D

ja byłem i jestem jeszcze trochę zajęty...
a więc ...waruj...
kto jak kto ale ty wiesz co to znaczy...;D

Rozumiem , uszczelniasz szambo , przecieka , nie masz w czym się taplać .
Watuj.pl, sklep w którym kupiłeś elektryczną obroże antyszczekową , zdejmij obroże i DAJ GŁOS
22258
#Horus nieaktywny
29 marca 2022r. o 18:49
wal się na pysk łgarzu i chodząca wazelino...;D
coś tam dzisiaj nowego wymyśliłeś by podreperować swoją upadłą ''reputację''? ;D
czy wydzwaniacie do siebie koledzy by omówić kolejne ''rewelacje''? ;D

no ?...zadzwoń do kolegi i zapytaj go jeszcze o coś ...on chętny ...
każdy kto wejdzie do niego z ulicy i zapyta go o ''trzecią osobę '' może liczyć na to że ''gospodarz'' udzieli mu pełnych ,wyczerpujących odpowiedzi...

tacy obaj jesteście...;D
sprzedacie każdego jeśli może się okazać że coś na tym ''ugracie''
~~Gdzie on niezalogowany
29 marca 2022r. o 19:38
Horus napisał(a): wal się na pysk łgarzu i chodząca wazelino...;D
coś tam dzisiaj nowego wymyśliłeś by podreperować swoją upadłą ''reputację''? ;D
czy wydzwaniacie do siebie koledzy by omówić kolejne ''rewelacje''? ;D

no ?...zadzwoń do kolegi i zapytaj go jeszcze o coś ...on chętny ...
każdy kto wejdzie do niego z ulicy i zapyta go o ''trzecią osobę '' może liczyć na to że ''gospodarz'' udzieli mu pełnych ,wyczerpujących odpowiedzi...

tacy obaj jesteście...;D
sprzedacie każdego jeśli może się okazać że coś na tym ''ugracie''

Gdzie jest ten gieroj z kijem na ryje?
22258
#Horus nieaktywny
29 marca 2022r. o 19:51
obmyśla nową strategię ...;D
~~Plotkara niezalogowany
29 marca 2022r. o 19:59
Horus napisał(a): obmyśla nową strategię ...;D

Raczej obmyślają wspólnie i w porozumieniu. Szuru buru , szuru buru jeden na górce drugi koło muru.
22258
#Horus nieaktywny
29 marca 2022r. o 20:06
gang Olsena...;D
brakuje im trzeciego do kompletu bo ten ''zszedł'' niespodzianie...;D
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Zapraszamy