Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Ilu uchodźców z Ukrainy może przyjąć Bolesławiec?
~~Płowobrązowa Fasola niezalogowany
18 lutego 2022r. o 22:29
A tu już jest normą usuwanie komentarzy.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~imie niezalogowany
19 lutego 2022r. o 0:04
I odpowiedź brzmi 0 przeliteruje "zero"
~~Anty_pis_dzielec niezalogowany
19 lutego 2022r. o 9:16
~~TEDE napisał(a): Nie przyjmować ani jednego , nikt nie pamięta band UPA nikt nie wspomina że Ukraińcy mordowali polaków dziś mój dziadek przewraca sie w grobie zamordowany przez ukraińców , NIE I JESZCZE RAZ NIE

~~razputin napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Anty_pis_dzielec napisał(a): Nie mam uprzedzeń, nie jestem 'obszczancem'
- mogę przyjąć 3-4 osobową rodzinę potrzebującą pomocy, 'uchodźców' z Ukrainy.
Może kiedyś i ja będę podobnej pomocy szukał.
pan proszu o adres nam nuzno shronienia

Nie przyjmuję pis_dzielców, obszczańce niech spier_dal_ają do swojego mentora Putina.

"Niech żyje Orban, Fidesz, Kaczyński i PiS" + 5 piw.
~~Oliwkowozielony Agrest niezalogowany
19 lutego 2022r. o 10:07
~~Płowobrązowa Fasola napisał(a): A tu już jest normą usuwanie komentarzy.

Żebyś widział cenzurę na innym portalu, nawet dla zalogowanych o innych przekonaniach i nie piszących nic złego.
~~Zielonkawy Kasztanowiec niezalogowany
19 lutego 2022r. o 11:43
~~Anty_pis_dzielec napisał(a): Nie mam uprzedzeń, nie jestem 'obszczancem'
- mogę przyjąć 3-4 osobową rodzinę potrzebującą pomocy, 'uchodźców' z Ukrainy.
Może kiedyś i ja będę podobnej pomocy szukał.

~~Niebieskawa Scewola niezalogowany
19 lutego 2022r. o 14:40
To zgorzkniałe miasto raczej będzie przyjmować rannych,ale Rosjan,putinowskich najeźdźców
~~Brunatnoceglasty Nawłoć niezalogowany
20 lutego 2022r. o 10:34
Zostaw klucz w zamku swojego eM lub DOMu,bo za chwilę na to miejsce przyjdą biedni UAropejczycy ,nie zapomnij zostawić aktu darowizny
~~Jasnopomarańczowy Kuklik niezalogowany
20 lutego 2022r. o 10:56
jak tak dalej będzie jak jest to nikt z zewnątrz a ''swój'' przyjdzie do ciebie i nie poprosi a po prostu odbierze ci klucze od twojego domu...
na początek odetną ci prąd później gaz a kiedy zabraknie ci na opłacenie czynszu wyrzucą cię na bruk...

już teraz wprowadzili sobie prawo do tego by twój samochód ci zabrać na ''cele obronne''
nie wiem tylko czy ma być zatankowane ''pod korek'' :D
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Zapraszamy