Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Ilu uchodźców z Ukrainy może przyjąć Bolesławiec?
~~Starozłoty Kasztanowiec niezalogowany
17 lutego 2022r. o 17:57
Takim uchodźcom trzeba pomagać a nie 35 letnim dzieciom z ajfonami z pontonem w plecaku.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Ametystowy Topinambur niezalogowany
17 lutego 2022r. o 18:10
~~Ochrowy Nagietek napisał(a): samym pierwszym

Rozyebałeś mnie tym twoim ,,samym pierwszym''. Przespałeś te swoje studia.
~~Jarosław niezalogowany
17 lutego 2022r. o 18:16
~~Oberżynowy Jastrzębiec napisał(a): Zdrowi mężczyźni w wieku poborowym powinni bronić swojego kraju a nie uciekać. Oczywiście co innego kobiety i dzieci.

Racja. Reszta won.
~~Jarosław niezalogowany
17 lutego 2022r. o 18:20
Tak się czasami zastanawiam jak żyją emeryci za 1500 lub nawet 2000. Ani dobrze nie zjedzą ani nic. Katastroficzny kraj który nawet nie jest w stanie leczyć swoich dzieci na poziomie. Kraj który chce zbawić świat a sam nie potrafi zapanować nad swoim podwòrkiem. Ehh...
~~Jasnopomarańczowy Kuklik niezalogowany
17 lutego 2022r. o 19:08
''Dziś Bolesławiec mógłby przyjąć 50 uchodźców z Ukrainy, lecz jeśli zajdzie taka potrzeba, będziemy w stanie zwiększyć ilość przeznaczonych dla nich miejsc. ''

a ile miejsc jesteście w stanie zagwarantować kobietom z dziećmi których mężowie alkoholicy gnębią fizycznie i psychicznie ?

chciałbym też usłyszeć wyjaśnienie jakie i gdzie są te przygotowane miejsca...
~~xyz niezalogowany
17 lutego 2022r. o 19:16
Ja jestem w stanie przyjąć około 20 uchodźców w cenie od jednej osoby miesięcznie 700 zł
~~Zzieleniały Lędźwian niezalogowany
17 lutego 2022r. o 19:25
~~xyz napisał(a): Ja jestem w stanie przyjąć około 20 uchodźców w cenie od jednej osoby miesięcznie 700 zł

Chłopie. To jesteś bardzo tani. Dom opieki na Piastów kasuje 4700zł. miesięcznie.
~~xyz niezalogowany
17 lutego 2022r. o 19:26
~~Zzieleniały Lędźwian napisał(a):
Ktoś napisał: ~~xyz napisał(a): Ja jestem w stanie przyjąć około 20 uchodźców w cenie od jednej osoby miesięcznie 700 zł

Chłopie. To jesteś bardzo tani. Dom opieki na Piastów kasuje 4700zł. miesięcznie.

Ale ja liczę tylko spanie bez jedzenia .
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Manilift zaprasza