PIS-PO-PRL napisał(a): ja się staczam?
Być może
ale nikomu przynajmniej źle nie życzę
a Ty... co cóż... zwykła menda jesteś na to wychodzi ;)
mały, zawistny, zapluty... ejj... a może to ktoś się podszywa? :D
Janusz (czy jak ci tam)... pierd/ lnij się w ten swój łeb... póki nie jest za późno ;)
Zastosowana autokorekta
~~Zielona Rzeżucha napisał(a): Pewnie wącha majty swojej starej, żeby sprawdzić czy ruskim nie wali :D
~~Zielona Rzeżucha napisał(a):Ktoś napisał: ~~Horus napisał(a): staczasz się ...;D
może lepiej wracaj do pisania o tych ''gaciach''
tam brylujesz...;D
Pewnie wącha majty swojej starej, żeby sprawdzić czy ruskim nie wali :D
~~Horus napisał(a): ''W niedzielę wicepremier Ukrainy Olha Stefaniszyna powiedziała, że "ukraińskie kobiety były gwałcone godzinami, a następnie mordowane".
''Poproszona o przywołanie przykładów okrucieństw, których doświadczają kobiety na Ukrainie w czasie wojny, wicepremier odparła, że istnieją "potworne historie" kobiet, które "były gwałcone godzinami, a następnie mordowane" przez rosyjskich żołnierzy. ''
nie podała przykładów ...stwierdziła że ''istnieją'' ?
mam przez to rozumieć że były gwałcone później zamordowane i ....zmartwychwstały jak ci z wyspy wężów i zdały relację?
ot pelikany...;D
~~Horus napisał(a): a gdzie ja komuś źle życzę?
to że przypominam że sami teraz BYĆ MOŻE !!! doświadczają tego co ich pobratymcy robili to jest to że im źle życzę?
~~Horus napisał(a): kiedyś jej pobratymcy to samo robili z Polkami ...
poznajecie teraz ten ból na sobie...
~~Horus napisał(a): bo tam byliśmy po jednej stronie barykady ...wystarczyło byś pisał jak człowiek ..a teraz ?...no cóż...
~~J23 napisał(a): PRL to to jsem já J23
~~Horus napisał(a): po to byś zrozumiał to BYĆ MOŻE wkleiłem resztą wypowiedzi tej minister...