Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Україно, ми з тобою! Ukraino, jesteśmy z Wami!
22258
#Horus nieaktywny
25 marca 2022r. o 19:38
PIS-PO-PRL napisał(a): Ale ja rozumiem… nie tłumacz się. Wasi przegrywają to emocje biorą górę. Ja rozumiem. Serio serio :D

a ilu twoich ...zmartwychwstało ? ;D
tylko pisz bez emocji...;D
Zgłoś do moderacji Temat zamknięty
~~J23 niezalogowany
25 marca 2022r. o 19:42
PRL, jako Ukrainiec znasz pewnie obecny kurs PLN i Hrywny do Rubla ? . Przykro mi, że najlepszy snajper zachodu wystarczył na 20 minut. My Polacy jednak powinniśmy dbać o interesy Polski. Tak się kończy jak ufasz komikowi grającemu na pianinie penisem . Wonność i Niepodległość - niech żyje Wielka Polska ! Uważam, że wielką Polskę można zbudować wyłącznie na podstawach wolności osobistej (tak mocno zakorzenionej w Ojczyźnie do XIXw) i pełnej suwerenności, by podmioty obce nie miały wpływu na kształtowanie naszej państwowości !
18442
PIS-PO-PRL
25 marca 2022r. o 19:45
nie wiem
ich też nie liczę, ani nikogo każdego dnia o to nie dopytuje.

ale gdybyś był ciekaw... to zapytaj jutro... a będziesz ciekaw... zapytasz :D

PIS=PO=PRL
22258
#Horus nieaktywny
25 marca 2022r. o 19:49
wiem...
wczoraj o tym pisałeś że nieważne że będzie jeden czy tysiąc...;D
pytam bo może wiesz coś więcej oprócz tylko info o tych ''gaciach'' :D
18442
PIS-PO-PRL
25 marca 2022r. o 19:51
ooo... te gacie też widzę cie męczą :D
może czas wysłać pomoc humanitarną drugiej armii świata... i telewizor im wyślij. Będą wiedzieli ile i co stracili :D

PIS=PO=PRL
~~Briner niezalogowany
25 marca 2022r. o 19:54
~~J23 napisał(a): PRL, jako Ukrainiec znasz pewnie obecny kurs PLN i Hrywny do Rubla ? . Przykro mi, że najlepszy snajper zachodu wystarczył na 20 minut. My Polacy jednak powinniśmy dbać o interesy Polski. Tak się kończy jak ufasz komikowi grającemu na pianinie penisem . Wonność i Niepodległość - niech żyje Wielka Polska ! Uważam, że wielką Polskę można zbudować wyłącznie na podstawach wolności osobistej (tak mocno zakorzenionej w Ojczyźnie do XIXw) i pełnej suwerenności, by podmioty obce nie miały wpływu na kształtowanie naszej państwowości !

Wracaj na urlop albo najlepiej "opuść pomieszczenie pracownicze":D
22258
#Horus nieaktywny
25 marca 2022r. o 19:57

i oni chcą bronić Polski...;D
~~J23 niezalogowany
25 marca 2022r. o 19:58
PIS-PO-PRL napisał(a): ooo... te gacie też widzę cie męczą :D
może czas wysłać pomoc humanitarną drugiej armii świata... i telewizor im wyślij. Będą wiedzieli ile i co stracili :D

Człowieku, ty z tą obsesją na temat gaci powinieneś iść do psychologa. To że polska armia miała wyciek danych i przypadkowo ujawniła, że nam brakuje to nie powód, żeby rozmawiać o tym przez dwa miesiące. Dobranoc, odezwij się jak wytrzeźwiejesz.
REKLAMA Nowe domy!