Wspólczuje ludziom na Ukrainie ale szlak mnie też trafia. Nagle w Polsce znajdują się dla tych ludzi mieszkania , pomoc czy to medyczna czy żywność a cholera na codzien w Polsce trwają zbiórki dla chorych dzieci bo Państwo ma to w nosie , samotne matki wywala się na bruk bo nie płacą , nie ma dla nich miejsc w ośrodkach a dla obcych nagle cyk gotowe.
~~Liliowoniebieski Oczar niezalogowany 26 lutego 2022r. o 18:37
~~Zakład Pogrzebowy AS Bytom napisał(a): Przepraszam, ale jestem na Ukrainie bardzo zajęty. Pomagam moją koparką przygotować 150,000 miejsc noclegowych dla rosyjskich żołnierzy.
zaraz jakiś dureń napisze ci żeś ''ruski troll'' ;D
a to piszesz mądrze głupcom się nie podoba...
cieszy mnie że coraz więcej postów jest krytycznych co do tego jak chce się to wszystko ukierunkować w jedną stronę ...
po takim poście jak twój wierzę że jest tu sporo prawdziwych patriotów a nie jakichś farbowańców ...;)
Jeszcze wyrzucajcie Polaków z mieszkań i dawajcie je Ukrainie albo wydajcie ukaz, żeby chociaż Ukrainiec miał pierwszeństwo w przyjęciu do pracy. Darmowe pociągi już mają.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.