~~huk napisał(a):Ktoś napisał: ~~Brązowopłowa Liatra napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~bazyliszek napisał(a):.
- Polacy zamykają firmy przez polski ład, a ukraińcy są zwolnieni z polskiego ładu,
- Polacy musza przepracować przynajmniej 8 godzin dziennie by otrzymać minimalne wynagrodzenie, a ukrainiec bez wzgledu na przepracowany czas musi miec wypłacone minimalne wynagrodzenie więc może pracować 2 godziny dziennie a musi otrzymać przynajmniej minimalne wynagrodzenie, więc zatrudni się w kilku firmach po kilka godzin gdzie będzie miał w każdej zagwarantowane minimalne wynagrodzenie i zarobi krocie,
- studenci z ukrainy nie muszą zdawać egzaminów na studia i mają dofinansowanie 2200zł,
więc pytam co wy popieracie???????? biedę dla polskich dzieci
i to są słowa prawdziwego patrioty ...popieram takich ...
~~huk napisał(a):Ktoś napisał: ~~Brązowopłowa Liatra napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~bazyliszek napisał(a): skowyt frajerów żeby odwrócić uwagę od ważnych spraw,przypomnijmy sobie historie ,jak to bandy chordy wsciekłych ukraińskich barbażyńców- mordowała dzieci kobiety ,całe wsie polskie palili!!! a ja mam teraz im współczuć i pomagać?no może i mógłbym ale jaką mam gwarancje że jak pomogę to nie dostane w podzięce nożem?
Ty Ruska onuco ,paszoł won.
- Polacy zamykają firmy przez polski ład, a ukraińcy są zwolnieni z polskiego ładu,
- Polacy musza przepracować przynajmniej 8 godzin dziennie by otrzymać minimalne wynagrodzenie, a ukrainiec bez wzgledu na przepracowany czas musi miec wypłacone minimalne wynagrodzenie więc może pracować 2 godziny dziennie a musi otrzymać przynajmniej minimalne wynagrodzenie, więc zatrudni się w kilku firmach po kilka godzin gdzie będzie miał w każdej zagwarantowane minimalne wynagrodzenie i zarobi krocie,
- studenci z ukrainy nie muszą zdawać egzaminów na studia i mają dofinansowanie 2200zł,
więc pytam co wy popieracie???????? biedę dla polskich dzieci
Jak będzie ich kilka milionów to nic nie zrobimy. Zaczną narzekać, że łamane są ich prawa no i powód do interwencji zbrojnej.
~~Płowobrunatny Powojnik napisał(a): https://youtu.be/KDK2AVGobdA
~~Horus napisał(a): coś mi się wydaje że niedługo sporo postów zniknie...;D
to będzie tak jak w przypadku postów tzw. ''antyszczepionkowców'' ;D
''polityka'' portalu musi być zgodna z waszą bo inaczej ...ciach,ciach ,ciach...