~~Płowobrunatny Powojnik napisał(a):Ktoś napisał: ~~Dfvcc napisał(a): Ja się pytam, gdzie są sami ukraińcy skoro w gminie Bolesławiec jest ich już 8 tys!?!?!?!? Patrząc na grupę ludzi to zastanawiające czy rynek nie powinien być zapełniony? Ciekawe zjawisko zrobi się jeśli przyjedzie do nas według statystyk nawet do 4 milionów ludzi. Myślcie ludzie zanim głupota wasza was zgubi
Pytasz gdzie są ? Zarabiają pieniądze i raczej nie mają zamiaru wracać i bronić swojej ojczyzny.
Zastosowana autokorekta
~~Horus napisał(a): coś mi się wydaje że niedługo sporo postów zniknie...;Dależ ci dudni w głowie... pusto aż w rynku słychać...
to będzie tak jak w przypadku postów tzw. ''antyszczepionkowców'' ;D
''polityka'' portalu musi być zgodna z waszą bo inaczej ...ciach,ciach ,ciach...
~~Różowy Topinambur napisał(a):Ktoś napisał: ~~Płowobrunatny Powojnik napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Dfvcc napisał(a): Ja się pytam, gdzie są sami ukraińcy skoro w gminie Bolesławiec jest ich już 8 tys!?!?!?!? Patrząc na grupę ludzi to zastanawiające czy rynek nie powinien być zapełniony? Ciekawe zjawisko zrobi się jeśli przyjedzie do nas według statystyk nawet do 4 milionów ludzi. Myślcie ludzie zanim głupota wasza was zgubi
Pytasz gdzie są ? Zarabiają pieniądze i raczej nie mają zamiaru wracać i bronić swojej ojczyzny.
W porządku, niech zarabiają. Ale jest protest za ich kraj gdzie oni są?????? Wszyscy sa jednocześnie w pracy? Zobaczcie oni mają to gdzieś a Polacy mało kupczyczki nie dostaną!!! Nie macie rozumu? Mlodziez i dzieci???? Polacy ogarnijcie się póki nie jest za późno!! Pozdrawiam myślących rozsądnieZastosowana autokorekta
Ty sprzedajny kacapski trolu ,za kilka kopiejek swoją matkę kreaturo byś sprzedał.
~~Brązowopłowa Liatra napisał(a):Ktoś napisał: ~~bazyliszek napisał(a): skowyt frajerów żeby odwrócić uwagę od ważnych spraw,przypomnijmy sobie historie ,jak to bandy chordy wsciekłych ukraińskich barbażyńców- mordowała dzieci kobiety ,całe wsie polskie palili!!! a ja mam teraz im współczuć i pomagać?no może i mógłbym ale jaką mam gwarancje że jak pomogę to nie dostane w podzięce nożem?
Ty Ruska onuco ,paszoł won.
~~Brunatnorudy Aster napisał(a): wszyscy ukraińcy nawet kobiety maja zgłosić się w celu mobilizacji do wojska nawet jak są za granicą takie przepisy wydał ich prezydent