Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Bojkot Ruskiej stacji Amic.

~~Malinowy Głóg niezalogowany
23 marca 2022r. o 18:09
~~Szarozielony Pierwiosnek napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Cynamonowy Aster napisał(a): Oczywiście zawsze znajdzie się jakiś dzban, który zatankuje na AMIC gdyż dzisiaj nawet takich widziałem. Naprawdę nie można zatankować gdzie indziej ? Olejcie te stacje.

a gdzie mam tankowac? na orlenie, ktory sposoruje kurdupla? ***** ***

Typowa polska mentalnosc. Bojkotowac kurdupla, olac Orlen, olac Lotos....A potem placz, ze w Polsce nic sie nie dzieje, ze polski przemysl upada... Ze zagraniczne firmy podbijaja rynek... Sami sobie winni jestesmy
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Jasnoniebieska Pysznogłówka niezalogowany
23 marca 2022r. o 21:13
Nie kupujcie chleba bo 30 procent pochodzi z mąki z terenów Rosji.
22258
#Horus nieaktywny
23 marca 2022r. o 21:28
dzisiaj tankowałem ...
BP - 7.31 ZŁ
Lotos (obok Kauflandu) - 7.43

górą Shell i BP
~~pinochet niezalogowany
23 marca 2022r. o 21:45
~~Cynamonowy Aster napisał(a): Oczywiście zawsze znajdzie się jakiś dzban, który zatankuje na AMIC gdyż dzisiaj nawet takich widziałem. Naprawdę nie można zatankować gdzie indziej ? Olejcie te stacje.

Ja proponuję wyłączyć ogrzewanie w budynkach mieszkalnych,szkołach i szpitalach,bo gaz z Rosji.A tak w ogóle słońce tez wschodzi z nad parszywej Rosji.
~~Horus niezalogowany
23 marca 2022r. o 22:15
hahahahaha...
racja...
założyć ''sankcje'' ... :D
a tak pięknie dzisiaj grzało ...
~~Eee niezalogowany
23 marca 2022r. o 23:00
~~Horus napisał(a): hahahahaha...
racja...
założyć ''sankcje'' ... :D
a tak pięknie dzisiaj grzało ...

hahaha........i tak zakończył
bo ma z czego się śmiać,
taki śmieszny i straszny klaun.
~~Purpurowa Bazylia niezalogowany
24 marca 2022r. o 10:01
Sankcje zaczynają działać ! :-) .Giełda w Moskwie znów czynna, akcje naftowych gigantów w górę. Rosyjski indeks MOEX po otwarciu giełdy w Moskwie zyskuje w czwartek rano 3 proc. Akcje spółki Łukoil idą w górę o 15 proc., Rosnieft rośnie o 14 proc., a Gazprom o 10 proc. Na początku czwartkowego handlu umacnia się także rosyjska waluta: dolar kosztował 97,02 rubli, a euro 106,65 rubli.

Czytaj więcej na https://biznes.interia.pl/finanse/news-gielda-w-moskwie-znow-czynna-akcje-naftowych-gigantow-w-gore,nId,5914090#utm_source=paste&utm_medium=paste&utm_campaign=chrome

~~Ja niezalogowany
25 marca 2022r. o 8:47
Mentalność maluczkich ludzi!!!! Przecież jak ja „tylko jeden” napalę w piecu butelkami PET to przecież nic się nie stanie!!! I tak myśli kilkadziesiąt tysięcy ludzi!! Przecież jak ja zatankuje na firmie która wspiera reżim zabijający ludzi na Ukrainie, to od jednego tankowania nic się nie stanie ?!? Naprawdę ???? W czym tkwi siła mrówek- nie że są wielkie, ale w tym że jest ich wiele!!! Może warto przykrócić sobie przy du….e, w ramach tego – aby inni mogli żyć????? Przesłanie obecnej ludzkości „ja i tylko ja teraz, a potem – g… mnie obchodzi co będzie” !!! Płytkie i jakże prawdziwe dzisiaj.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Manilift zaprasza