~~Horus napisał(a):
Ktoś napisał: M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Horus napisał(a): ot dupek...
a nie piszesz?
nie rób tu z ludzi idio.t.ów?
pisz dalej ..poczytam od czasu do czasu ...
ty nawet w tak banalnej sprawie jak cena paliwa łżesz jak najęty...
patologiczny łgarzu...:D
Psychopata Januszek wszystkich ma za łgarzy , ze względu na twoją nieuleczalną chorobę wyrazy współczucia ,
zrozumiałe że psychola na więcej nie stać .
ty kmiocie niemyty...ty buraku z malinowym nosem...;D
ty oszuście o kaprawych oczkach ...;D
ty łgarzu i nieuku ...pojadę ci tu po rajtach i będziesz musiał się znowu wyżalać Kazimierzowi...
znowu do mnie wracasz?
a nie lepiej z bratem ci popisać?...wy obaj ''takie patrioty'' ;D
po co mnie zaczepiasz?
dostaniesz kolejne ''kopy'' i zaszyjesz się gdzieś w swojej ziemiance pisząc z ''konspiry'' :D
ty ''łocicowy paljaku'' ;D
z białostoczczyzny ...hahaha
to po kim masz tą ''chatkę puchatka'' którą pozwolono ci zamieszkiwać? ;D
Janusz napisałem ci byś moją osobowość pozostawił w spokoju , jeżeli nie potrafisz odebrać telefonu bo może ci głupio że zadzwoniłem , masz swoje wojenki z Lucjanem prowadź je , bo jak piszesz pojedziesz mu po „rajtach” ,
Byś się czasem nie przeliczył co do mnie , ja nie będę płakał że paliwo drogie , masz problem co do mojej osoby
Przyjadę i wyjaśnimy sobie spokojnie .
Chcesz mi coś przekazać pisz bezpośrednio do mnie .
Jurko61 napisał(a):Ktoś napisał: ~~Horus napisał(a):
;D
Janusz napisałem ci byś moją osobowość pozostawił w spokoju , jeżeli nie potrafisz odebrać telefonu bo może ci głupio że zadzwoniłem , masz swoje wojenki z Lucjanem prowadź je , bo jak piszesz pojedziesz mu po „rajtach” ,
Byś się czasem nie przeliczył co do mnie , ja nie będę płakał że paliwo drogie , masz problem co do mojej osoby
''osobowość''? a co to znowu za twór? ;D
przypominasz mi tu pewną znajomą co to po kilku tygodniach spędzonych w pracy dla Niemca co drugie słowo wtrącała ''en szuligen'' ;D
ale wracając do ''tematu'' ;D... ależ ja potrafię odbierać telefon... wciskam ten klawisz z taką zielona słuchawką ...;D
ale po pierwsze .... widzisz ja nie jestem uzależniony od tego -jak to po twojemu?...hendy? ...telefonu...
kiedy jestem jak teraz w drugim pokoju on sobie leży w drugim...
po drugie -jak już kiedyś pisałem twojemu braciszkowi ;D ja nie kolekcjonuję numerów telefonów i jak mi jakiś jest zbędny to go po prostu wyrzucam a obcych nie odbieram ...
wiesz ...co jakiś czas dzwonią a to handlarze garami a to handlarze dywanami ...
a jak to niby mam się przeliczyć co do ciebie?..jak to mam rozumieć?
jeśli to ma być groźba to obyś ty w takim przypadku się nie przeliczył ...
trzymaj nerwy na wodzy bo emocje cię ponoszą ...;D
kiedyś w tak miły sposób zapraszałeś na kawę a teraz co?
chcę ci jednak zwrócić na coś uwagę...
po co kiedy już się pojawiasz-a wiem że obserwujesz wpisy i najprawdopodobniej wysłuchujesz żali braciszka -to po kiego ''wuja '' zarówno ty jak i on szukacie jakiegokolwiek kontaktu nawet w swoich idiotycz.nych wpisach?
przecież ten twój brat to dla mnie zwykły prostak i dupek ...wytłumacz mu albo i poproś ...
niech zaprzestanie zaczepek i nabierze odrobinę chociaż ogłady...przecież nie tylko ja tu jestem ...on podobnie pisze do innych ...wiem,wiem ...nigdzie tego nie widzisz...;D
a teraz co do ciebie samego....jak ostatnio tu coś do mnie pisałeś właśnie bezpośrednio ci odpowiedziałem...
a więc wyrzuć mój numer telefonu bo zaraz jak wrócę do sypialni wiedząc teraz że to twój natychmiast dodaję go do blokowanych...
teraz dobranoc albo gute nacht a najlepiej vergis mich...albo jakoś tak ...ty wiesz lepiej ...;D
~~Makowa Poziomka napisał(a): Uwaga !!! Uważajcie na treści siejące nienawiść do Ukraińców. Jest to działalność rosyjskich służb. Ma na celu odizolowanie Ukrainy od pomocy.
~~Horus napisał(a):Ktoś napisał: Jurko61 napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Horus napisał(a):
;D
''osobowość''? a co to znowu za twór? ;D
przypominasz mi tu pewną znajomą co to po kilku tygodniach spędzonych w pracy dla Niemca co drugie słowo wtrącała ''en szuligen'' ;D
ale wracając do ''tematu'' ;D... ależ ja potrafię odbierać telefon... wciskam ten klawisz z taką zielona słuchawką ...;D
ale po pierwsze .... widzisz ja nie jestem uzależniony od tego -jak to po twojemu?...hendy? ...telefonu...
kiedy jestem jak teraz w drugim pokoju on sobie leży w drugim...
po drugie -jak już kiedyś pisałem twojemu braciszkowi ;D ja nie kolekcjonuję numerów telefonów i jak mi jakiś jest zbędny to go po prostu wyrzucam a obcych nie odbieram ...
wiesz ...co jakiś czas dzwonią a to handlarze garami a to handlarze dywanami ...
a jak to niby mam się przeliczyć co do ciebie?..jak to mam rozumieć?
jeśli to ma być groźba to obyś ty w takim przypadku się nie przeliczył ...
trzymaj nerwy na wodzy bo emocje cię ponoszą ...;D
kiedyś w tak miły sposób zapraszałeś na kawę a teraz co?
chcę ci jednak zwrócić na coś uwagę...
po co kiedy już się pojawiasz-a wiem że obserwujesz wpisy i najprawdopodobniej wysłuchujesz żali braciszka -to po kiego ''wuja '' zarówno ty jak i on szukacie jakiegokolwiek kontaktu nawet w swoich idiotycz.nych wpisach?
przecież ten twój brat to dla mnie zwykły prostak i dupek ...wytłumacz mu albo i poproś ...
niech zaprzestanie zaczepek i nabierze odrobinę chociaż ogłady...przecież nie tylko ja tu jestem ...on podobnie pisze do innych ...wiem,wiem ...nigdzie tego nie widzisz...;D
a teraz co do ciebie samego....jak ostatnio tu coś do mnie pisałeś właśnie bezpośrednio ci odpowiedziałem...
a więc wyrzuć mój numer telefonu bo zaraz jak wrócę do sypialni wiedząc teraz że to twój natychmiast dodaję go do blokowanych...
teraz dobranoc albo gute nacht a najlepiej vergis mich...albo jakoś tak ...ty wiesz lepiej ...;D
[/
Czy ty Janusz chociaż analizujesz co piszesz ????
Postaram wejść ci w drogę przy następnych odwiedzinach Bolesławca ,
Ciekawość mnie zjada jak wygląda Car Bolesławca , jak tu się w którymś wpisie mianowałeś :):)
Dopisane 06.03.2022r. o godz. 22:58:
Nie wtrącaj mnie między wasze wojenki Janusz , nie będę cię tykał ,
Po trzydziestu pięciu latach mała pomyłka którą nazwałeś tworem porównując zarazem z
jakąś wymyśloną ??? jak zwykle znajomą , przytrafia się . Cóż życie.
Przyznaj się lepiej z tym telefonem (strach ???)
Nie gryzę , nie wyzywam po prostu chciałbym zrozumieć człowieka humanitarnie nastawionego do życia ,
pomagającemu potrzebującym , czy tylko były to słowa bez pokrycia w realu.???
~~Horus napisał(a): a kto jest właścicielem orlenu i lotosu?
''piast kołodziej''? ;D
centrala sieci wrzuca w system cenę na dany dzień ...
jak chcą to rano jest inna cena niż pod wieczór...
nie pamiętasz jak kilka dni temu ''łobajtek'' zapowiadał zrywanie umów z tymi którzy paliwko będą sprzedawać po dyszce? przecież to prywaciarze byli i mają prawo do swoich cen...
poczekaj do kwietnia a zobaczysz i u ''łobajtka '' dyszkę na ''instrybutorze'' :D
mnie z moich obliczeń wychodzi jakieś 9.50 złocisza...
(skopiję sobie twój i mój post-w kwietniu lub na początku maja ci go przypomnę ) ;D