Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Astronomiczne ceny paliw, bolesławianie głęboko muszą sięgać do kieszeni
20886
#Jurko61 nieaktywny
7 marca 2022r. o 9:41
Janusz istnieje możliwość z tego się wyleczyć , trochę potrwa i będziesz widział świat kolorowy, wesoły,
a wrogowie staną się przyjaciółmi , tylko silna wola potrzebna .
A jak będę w Bolesławcu podtrzymując moje wpisy chętnie spokojnie porozmawiamy ,
Przy kawie , może to będzie pierwszy twój krok do kolorowego świata ???
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Anty_pis_dzielec niezalogowany
7 marca 2022r. o 10:39
Co tam ciekawego - obszczańce - u waszego sojusznika Orbana?
Planujecie z sojusznikiem inwazję na Brukselę?
18442
PIS-PO-PRL
7 marca 2022r. o 10:41
Ale co ja?
Wy mnie do trójkąta nie wołajcie… ja z Luckiem teraz trzymam… tak mówią :D
Sami sie tam bawcie ;)

PIS=PO=PRL
~~Amarantowa Skalnica niezalogowany
7 marca 2022r. o 10:48
~~Anty_pis_dzielec napisał(a): Co tam ciekawego - obszczańce - u waszego sojusznika Orbana?

Widzisz, Orban w przeciwieństwie do Twojego PiSu nie miesza się w nie swoje sprawy, dba o kraj a zwłaszcza robi wszystko żeby nie pchać Węgrów na wojnę. Prezes + Antoni od zamachów odwrotnie. Od 2010 roku są z Rosją w stanie wojny - o wrak tupolewa. Teraz ich marzenie może się spełnić i podpuszczą takich głupków jak ty żeby ginęli w obronie wraku.
~~Horus niezalogowany
7 marca 2022r. o 10:50
Jurko61 napisał(a): Janusz istnieje możliwość z tego się wyleczyć , trochę potrwa i będziesz widział świat kolorowy, wesoły,
a wrogowie staną się przyjaciółmi , tylko silna wola potrzebna .
A jak będę w Bolesławcu podtrzymując moje wpisy chętnie spokojnie porozmawiamy ,
Przy kawie , może to będzie pierwszy twój krok do kolorowego świata ???

no widzisz?
znowu wracasz do swojej pokrętnej retoryki...;D
jak mnie gdzieś tam nie próbujesz ''prostować'' to piszesz że nawet mnie ''broniłeś''
teraz chcesz mnie znowu ''uleczać'' :D
nie widzisz nikogo bliższego gdzie mógłbyś skierować te swoje ''ambicje'' ?
wrogowie?
lepszy jawny jeden wróg niż stu fałszywych przyjaciół...
tego od lat się trzymam i dobrze na tym wychodzę ...;D
po co więc teraz miałbym to zmieniać?

jak będziesz w okolicach to pisz tutaj ...na forum
bo kawę z tobą mogę bez problemu wypić ...

teraz czas na kolejne obowiązki ...przy okazji sprawdzę dzisiejsze ceny paliwa chociaż nie potrzebuję tankowania...;D
~~asf niezalogowany
7 marca 2022r. o 11:16
Dobrze, że nie jestem z Bolesławca to nie musze głęboko sięgać do kieszeni.
~~J23 niezalogowany
7 marca 2022r. o 11:45
Patrząc na kursy walut za chwilę wystrzelą ceny w sklepach, ceny energii itd. Obserwujcie giełdę a zauważycie, że Polska ( działania Rządu) są negatywnie oceniane przez inwestorów. Przesadne zaangażowanie w wojnę, sankcje oraz polityka otwartych drzwi doprowadzą nas do bankructwa.
Niektórzy ograniczeni umysłowo (PRL) myślą, że kurs złotego ma wpływ tylko na ratę kredytu.
~~Płowobrązowy Ciemiernik niezalogowany
7 marca 2022r. o 11:50
~~Amarantowa Skalnica napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Anty_pis_dzielec napisał(a): Co tam ciekawego - obszczańce - u waszego sojusznika Orbana?

Widzisz, Orban w przeciwieństwie do Twojego PiSu nie miesza się w nie swoje sprawy, dba o kraj a zwłaszcza robi wszystko żeby nie pchać Węgrów na wojnę. Prezes + Antoni od zamachów odwrotnie. Od 2010 roku są z Rosją w stanie wojny - o wrak tupolewa. Teraz ich marzenie może się spełnić i podpuszczą takich głupków jak ty żeby ginęli w obronie wraku.

Cuchnie onucami
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.