Jurko61 napisał(a):Ktoś napisał: ~~Horus napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: Jurko61 napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Horus napisał(a):
;D,
Ciekawość mnie zjada jak wygląda Car Bolesławca , jak tu się w którymś wpisie mianowałeś :):)
Przyznaj się lepiej z tym telefonem (strach ???)
Nie gryzę , nie wyzywam po prostu chciałbym zrozumieć człowieka humanitarnie nastawionego do życia ,
pomagającemu potrzebującym , czy tylko były to słowa bez pokrycia w realu.???
ja się mianowałem ''carem''?...ty wiesz co piszesz? ;D
nie przesadzaj z tym ''strachem'' ;D sam sobie dopisałeś to co być może chciałbyś usłyszeć....;D
chciałbyś mnie zrozumieć?
nie uda ci się z takim tokiem myślenia jaki prezentujesz tu na forum...
a gdzie twój ''humanitaryzm''?
to raczej chęć popisów w typie ...''prześlę 100 euro pogorzelcom w Tomaszowie'' ...przesłałeś? nie wiem i nie chcę wiedzieć...
a ja tam byłem na miejscu ...ile mogłem , pomogłem ...
do dzisiaj ci ludzie nic o nas nie wiedzą...i to jest real Jurko...
nie chęć brylowania ,nie ciąg na światła jupiterów...
jak to zrozumiesz twoja pomoc będzie więcej warta niż lajki jakie zbierzesz na FB czy tu na forum...
~~Szarożółta Kolendra napisał(a): Janusz wypolerowałeś już tatusiowe medale
~~Horus napisał(a):Ktoś napisał: ~~Szarożółta Kolendra napisał(a): Janusz wypolerowałeś już tatusiowe medale
ty swojemu możesz wystrugać z ziemniaka...;D
~~Horus napisał(a):Ktoś napisał: Jurko61 napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Horus napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: Jurko61 napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Horus napisał(a):
;D,
Ciekawość mnie zjada jak wygląda Car Bolesławca , jak tu się w którymś wpisie mianowałeś :):)
Przyznaj się lepiej z tym telefonem (strach ???)
Nie gryzę , nie wyzywam po prostu chciałbym zrozumieć człowieka humanitarnie nastawionego do życia ,
pomagającemu potrzebującym , czy tylko były to słowa bez pokrycia w realu.???
ja się mianowałem ''carem''?...ty wiesz co piszesz? ;D
nie przesadzaj z tym ''strachem'' ;D sam sobie dopisałeś to co być może chciałbyś usłyszeć....;D
chciałbyś mnie zrozumieć?
nie uda ci się z takim tokiem myślenia jaki prezentujesz tu na forum...
a gdzie twój ''humanitaryzm''?
to raczej chęć popisów w typie ...''prześlę 100 euro pogorzelcom w Tomaszowie'' ...przesłałeś? nie wiem i nie chcę wiedzieć...
a ja tam byłem na miejscu ...ile mogłem , pomogłem ...
do dzisiaj ci ludzie nic o nas nie wiedzą...i to jest real Jurko...
nie chęć brylowania ,nie ciąg na światła jupiterów...
jak to zrozumiesz twoja pomoc będzie więcej warta niż lajki jakie zbierzesz na FB czy tu na forum...
I ty śmiesz nazywać osoby w nie odpowiedni sposób które umieściły treść pewnej domowej biesiady ,
a co to na wspomnienia cię o Pogorzelcach z Tomaszowa wzięło ???
stajesz się wylewny Janusz , a twierdziłeś że takich nie lubisz ,
temat poruszyłeś , może go pociągniemy razem ujawniając na forum tekst naszej rozmowy telefonicznej ???
oraz korespondencji prywatnej ???
jakieś fotki mi pozostały , będzie ubaw i odsłona drugiej strony Janusza T.
zawiedziony PiS -PO-PRL zdystansuje się i ?????
„lajki” na FB zbieram ?? ciekawa analiza ??
Janusz kto biednemu zabroni bogato żyć ???
A Facebook , Twitter , itd to portale społecznościowe którymi można komunikować się z znajomymi (jak ich masz)
Nie ogarniasz tego?? Czy wstydzisz się coś wstawić ???
Janusz to wszystko dla ludzi stworzono .
Kto by znał Horusa , Falco itd , gdyby nie było moderatorów BolecInfo ??
Wypij kawkę weź Relanium , nie wstawiaj takich tekstów typu 100 Euro wpłaciłeś nie wiem ,
Bo wiesz dokładnie , chyba że pamięć słaba .
Janusz jak się ogarniesz postukaj trochę w klawiaturkę bym miał ubaw po pracy czytając .
~~Horus napisał(a): głupiec...;D