~~Płowobrązowy Ciemiernik napisał(a):Ktoś napisał: ~~Amarantowa Skalnica napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Anty_pis_dzielec napisał(a): Co tam ciekawego - obszczańce - u waszego sojusznika Orbana?
Planujecie z sojusznikiem inwazję na Brukselę?
Widzisz, Orban w przeciwieństwie do Twojego PiSu nie miesza się w nie swoje sprawy, dba o kraj a zwłaszcza robi wszystko żeby nie pchać Węgrów na wojnę. Prezes + Antoni od zamachów odwrotnie. Od 2010 roku są z Rosją w stanie wojny - o wrak tupolewa. Teraz ich marzenie może się spełnić i podpuszczą takich głupków jak ty żeby ginęli w obronie wraku.
Cuchnie onucami
To jak, odbijecie z rąk Rosji wrak Tupolewa utracony w zamachu smoleńskim ? Antoni "brzoza" zaangażował batalion Azov do walki o ten wrak ? Jako ukraiński prowokator powinieneś to wiedzieć .
~~J23 napisał(a):
Niektórzy ograniczeni umysłowo (PRL) myślą, że kurs złotego ma wpływ tylko na ratę kredytu.
M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: ~~Horus napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: M21W2 napisał(a)
Aleś się kundlu rozszczekał , zabolało , KACAPIE , musi boleć .
widzisz piSSowska łajzo jak znowu zaczynasz?
ty ukraiński ... ...;D
Zastosowana autokorekta
~~Horus napisał(a):Ktoś napisał: M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Horus napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: M21W2 napisał(a)
Aleś się kundlu rozszczekał , zabolało , KACAPIE , musi boleć .
widzisz piSSowska łajzo jak znowu zaczynasz?
ty ukraiński ... ...;DZastosowana autokorekta
o tym nie wiedziałem ...
c.ep już też jest objęty autokorektą...;D
~~Amarantowa Skalnica napisał(a): Dla Polski zła wiadomość jest taka, że , Chiny, Indie i wszelkie kraje arabskie zbombardowane przez USA nie przyłączyły się do sankcji. Sankcje tak naprawdę uderzą w Polskę i Unię Europejską. Wszystkie wspomniane kraje dostarczają paliw i surowców których w Europie po prostu nie ma. Do tego miliony Ukraińców bezterminowo przyjętych na utrzymanie skończy się biedą.
Tylko PRL nadal myśli, że handel zagraniczny opiera się na PLN i wszystkie kraje sprzedają nam produkty za złotówki a UE będzie nam pomagać :-) .
M21W2 napisał(a): Horus Kacapie , mnie nie było na portalu a ty w swoim stylu mnie obszczekałeś , dostałeś odpowiedź , nie jęcz że ciebie zaczepiam .