Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Bajraktar

~~J23 niezalogowany
19 marca 2022r. o 16:37
Wychodzą kłamstewka pożytecznych idiotów.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Ciemnopopielaty Dziurawiec niezalogowany
19 marca 2022r. o 19:24
~~sowtys tumaszowa napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Buraczkowy Rannik napisał(a): W Tomaszowie mieszka gość który ma 90 lat. Jak banderowcy napadli na wieś w której mieszkał wraz z ojcem schowali się do kopca z ziemniakami. przez słomę widział jak do płotu przywiązali jego ciężarną siostrę i zrobili jej ; cesarkę . Konała do rana. Ojciec postradał zmysły i wkrótce zmarł. I tak się złożyło , że dzisiaj go spotkałem na polnej drodze na spacerze. Zapytałem co sądzi o wojnie i pomocy. Spojrzał mi w oczy i powiedział. Nienawiścią nie można żyć . Pamiętać trzeba, przekazywać to następnym pokoleniom, ale w tej sytuacji należy się zachowywać jak Polacy. Pomagać, i jeszcze bardziej pomagać. Sam przeżyłem gehennę ale tych zbrodniarzy już kto inny rozliczył. Jak patrzę na kobiety
i małe dzieci to serce mi chce pęknąć z rozpaczy. Mimo małej emerytury robię zakupy i wkładam do koszyka z pomocą. Bo tak po prostu po ludzku trzeba. Uścisnął mi rękę i ze łzami w oczach odszedł.
kłamstwo i propaganda .mieszkam tu od urodzenia i nikogo takiego tu nie ma.

Nie napiszę ci nazwiska, bo może sobie tego nie życzy. Ale gdybyś mieszkał tam od urodzenie i się trochę interesował tym co przeżyli ludzie co przyjechali ze wschodu , to byś wiedział o kim mówię.
~~J23 niezalogowany
19 marca 2022r. o 22:04
Niestety Yanke stworzyli Dystrykt Polska gdzie władza posłusznie wykonuje ich zalecenia , nakazy i rozkazy.
~~Faryzeusz Horus niezalogowany
19 marca 2022r. o 22:54
Horus WSZYSCY wiedzą że to ty .
~~J23 niezalogowany
19 marca 2022r. o 23:28
Dobre, polityczne. Ciężko uwierzyć, że ktoś inny potrafi analizować :-) . Niech TVP będzie z wami :-) .
~~Horus niezalogowany
20 marca 2022r. o 0:19
FALUS niech tvn będzie z Tobą .
~~Ciemnoturkusowy Mamutowiec niezalogowany
20 marca 2022r. o 5:57
~~J23 napisał(a): Niestety Yanke stworzyli Dystrykt Polska gdzie władza posłusznie wykonuje ich zalecenia , nakazy i rozkazy.

Yспокойся товарищ иди на хуй .
~~Horus niezalogowany
20 marca 2022r. o 8:22
banda durni...
jak nie komuś przypisują to że pisze jako ja ;D co robi z nich idio.tów to jeszcze piszą w swoim ojczystym języku ...;D
durnie myślą że tylko Horus ma trzeźwe spojrzenie na ten burdel jaki tu ciągle trwa...;D

jęczycie i jęczycie a ropka od Władimira nadal płynie, węgiel dalej sobie jedzie ...
no i co durnie?...dalej wierzycie w te ''sankcje''? ;D
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.