Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Bajraktar

~~Stara doradczyni niezalogowany
20 marca 2022r. o 15:08
Po stokroć wolę to niż przebiegłemu Donkowi:D
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~tłuc gady niezalogowany
20 marca 2022r. o 15:11
~~Stara doradczyni napisał(a): Po stokroć wolę to niż przebiegłemu Donkowi:D

To smacznego .

~~Stara doradczyni niezalogowany
20 marca 2022r. o 15:34
~~tłuc gady napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Stara doradczyni napisał(a): Po stokroć wolę to niż przebiegłemu Donkowi:D

To smacznego .

Tobie też:D
~~ Lekarz rodzinny niezalogowany
20 marca 2022r. o 15:42
Musisz być już tak stara że nikt cię nie zechce więc pozostało ci tylko pisanie tutaj i wylewanie swoich frustracji.
~~Horus niezalogowany
20 marca 2022r. o 19:14
PanM napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Horus napisał(a): banda durni...
;D

jęczycie i jęczycie a ropka od Władimira nadal płynie, węgiel dalej sobie jedzie ...
no i co durnie?...dalej wierzycie w te ''sankcje''? ;D

Mimo że mamy do czynienie z merytoryczną racją trudno zaakceptować taki poziom narracji.
My " durnie " nie popieramy bezmyślnie wszystkiego . Ale my " durnie " orientujemy się w umowach zawartych między narodami . Tylko na poziomie " majstra fachowca "można pozwolić sobie na zerwanie umowy. Ale nawet na takim poziomie wypada przemyśleć czy wszystko wyszło Ok. Choćby tylko po to aby nie zrobiło się " Hegusiowo "*
p,s * Hegusiowo -- bezkrytyczne wspieranie kogoś bez wiedzy o jego skrytej mrocznej działalności.

jeśli starasz się tu uchodzić za ''kryształowego'' to cytuj cały post a nie manipulujesz słowem jak twój ''przyjaciel''
pierwsze zdanie pomijasz? ...tak -to banda durni ...;D
a ty się pięknie w ich grono wpisujesz pisząc o jakichś ''umowach''
umowy obowiązują Polskę stąd brak sankcji a Niemcy czy Francja mają je zerwać według pinokia natychmiast...
oprzytomniej człowieku...;D

czytając teraz twój post uważam że masz niewielkie prawo pisania tutaj o ''poziomie''
dlaczego? dlatego....

''p,s * Hegusiowo -- bezkrytyczne wspieranie kogoś bez wiedzy o jego skrytej mrocznej działalności.''

pamiętam jak mnie chciałeś wmanewrować w jakiś swój konflikt z Hegiem ...pamiętam też to że nigdy nie sprostowałeś swojego kłamstwa ...

nie jesteś tu takim ''kryształem'' za jakiego chcesz się tu przedstawiać ...
a ja wiem o tym i każdy kto będzie tym zainteresowany bez trudu sprawdzi to w archiwum portalu kogo i za co tu publicznie przepraszałeś ...
więc lepiej będzie dla ciebie jak nie będziesz prowokować...
odsunąłem się od ciebie i twojego koleżki więc po co mnie zaczepiasz?
(post przemyślany , pisany bez złości i bez emocji...)
~~Pieskw niezalogowany
20 marca 2022r. o 21:29
Horus zrobisz mi loda .
11445
PanM
20 marca 2022r. o 21:31
Horus / Janusz / nie kłam i nie manipuluj. Zerwałeś ze mną kontakt przez swoją sympatię do " Hegemona " . Najpierw zerwałeś a potem poinformowałeś mnie że darzysz go sympatią. Nie chciało ci się wysłuchać co twój protegowany " Heguś " wyprawiał. Oficjalnie jako Hegemon był tu moderatorem a prywatnie pod innym nickiem " Ka .... ... / obrabiał tyłek tym których nie lubił wycinał części tekstów ośmieszając w ten sposób ich autorów. / dwa lata zajeło mi namierzenie tego który pisał o mnie po nazwisku z dopiskiem " Ty gnido ". Prywatnie nigdy nie znałem kolesia bo jest ode mnie sporo młodszy. ". To ostatnie zdanie pozwoliłem sobie powiedzieć tobie na co Ty nazwałeś mnie ubekiem śledzącym jego ulubieńca.Tyle o twoim " Hagusiu " Który bardzo prawdopodobnie do tej pory odszczekuje się tu z pod tyldy.
A teraz dawaj te " kompromitujące mnie przeprosiny ".

" Tyle państwa w państwie ile to minimalnie niezbędne i tyle swobody obywatelskiej ile to maksymalnie możliwe " Konstytucja Rzeczypospolitej Czym gorsze prawo tym więcej urzędników i odwrotnie
~~Horus niezalogowany
20 marca 2022r. o 21:34
Po ile bimber .
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza