PanM napisał(a): Ktoś napisał: ~~Horus napisał(a): banda durni...
;D
jęczycie i jęczycie a ropka od Władimira nadal płynie, węgiel dalej sobie jedzie ...
no i co durnie?...dalej wierzycie w te ''sankcje''? ;D
Mimo że mamy do czynienie z merytoryczną racją trudno zaakceptować taki poziom narracji.
My " durnie " nie popieramy bezmyślnie wszystkiego . Ale my " durnie " orientujemy się w umowach zawartych między narodami . Tylko na poziomie " majstra fachowca "można pozwolić sobie na zerwanie umowy. Ale nawet na takim poziomie wypada przemyśleć czy wszystko wyszło Ok. Choćby tylko po to aby nie zrobiło się " Hegusiowo "*
p,s * Hegusiowo -- bezkrytyczne wspieranie kogoś bez wiedzy o jego skrytej mrocznej działalności.
jeśli starasz się tu uchodzić za ''kryształowego'' to cytuj cały post a nie manipulujesz słowem jak twój ''przyjaciel''
pierwsze zdanie pomijasz? ...tak -to banda durni ...;D
a ty się pięknie w ich grono wpisujesz pisząc o jakichś ''umowach''
umowy obowiązują Polskę stąd brak sankcji a Niemcy czy Francja mają je zerwać według pinokia natychmiast...
oprzytomniej człowieku...;D
czytając teraz twój post uważam że masz niewielkie prawo pisania tutaj o ''poziomie''
dlaczego? dlatego....
''p,s * Hegusiowo -- bezkrytyczne wspieranie kogoś bez wiedzy o jego skrytej mrocznej działalności.''
pamiętam jak mnie chciałeś wmanewrować w jakiś swój konflikt z Hegiem ...pamiętam też to że nigdy nie sprostowałeś swojego kłamstwa ...
nie jesteś tu takim ''kryształem'' za jakiego chcesz się tu przedstawiać ...
a ja wiem o tym i każdy kto będzie tym zainteresowany bez trudu sprawdzi to w archiwum portalu kogo i za co tu publicznie przepraszałeś ...
więc lepiej będzie dla ciebie jak nie będziesz prowokować...
odsunąłem się od ciebie i twojego koleżki więc po co mnie zaczepiasz?
(post przemyślany , pisany bez złości i bez emocji...)