Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Zapraszamy
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
- Czujemy się tutaj jak u siebie w domu - mówi Jarek z Ukrainy o II LO
~~Głupi jestes niezalogowany
26 marca 2022r. o 10:04
~~Prognoza napisał(a): durni Polacy , promujecie proces przesiedleńczy , to nie jest pomoc , ale dobrze bo Polak od wieków był głupi i zostanie głupi.
Mieszkanie + dla młodych Polaków zostało przetransponowane na urków , 500 + 300 + , NFZ , o co tutaj chodzi ? Czy odbyło się referendum z zapytaniem , czy wyrażam zgodę aby moje dziecko w szkole obcowało z językiem ukrainskim ? Zaraz będziemy płacić 10 cinę na urków , to matrix i za chwile polskie piekło ,

Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~ja niezalogowany
26 marca 2022r. o 11:11
~~Prognoza napisał(a): durni Polacy , promujecie proces przesiedleńczy , to nie jest pomoc , ale dobrze bo Polak od wieków był głupi i zostanie głupi.
Mieszkanie + dla młodych Polaków zostało przetransponowane na urków , 500 + 300 + , NFZ , o co tutaj chodzi ? Czy odbyło się referendum z zapytaniem , czy wyrażam zgodę aby moje dziecko w szkole obcowało z językiem ukrainskim ? Zaraz będziemy płacić 10 cinę na urków , to matrix i za chwile polskie piekło ,

BRAWO!!!!!CZY WIECIE KOMU POMAGACIE???????
https://www.facebook.com/arkadiuszlukasiewiczwawa/videos/614733396330486/
~~Stalowoniebieska Liatra niezalogowany
26 marca 2022r. o 11:19
~~Różowoczerwony Rokitnik napisał(a): Masz racje a robić im sie nie chce jeszcze bedziemy plakac przez nich

mówisz o Polakach?
~~Beżowobrązowa Tawułka niezalogowany
26 marca 2022r. o 11:43
~~Stalowoniebieska Liatra napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Różowoczerwony Rokitnik napisał(a): Masz racje a robić im sie nie chce jeszcze bedziemy plakac przez nich

mówisz o Polakach?

A kto inny miałby płakać?
~~Złocistoruda Naparstnica niezalogowany
26 marca 2022r. o 12:06
~~Ciemnoturkusowy Mamutowiec napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Prognoza napisał(a): durni Polacy , promujecie proces przesiedleńczy , to nie jest pomoc , ale dobrze bo Polak od wieków był głupi i zostanie głupi.

Idi na xuj ruski śmierdzielu .Oby ci pop ojca zgwałcił .

parchu nie jesteś u siebie w kijowie
~~Prognoza niezalogowany
26 marca 2022r. o 12:15
ten proceder przesiedleńczy ( nie mylić z pomocą ) zakończy się tylko w jeden sposób.
Widziałem w TV ukrainkę blokującą Polskie firmy przewozowe jadące na Białoruś . Pytam się jakim prawem blokuje prace Polskich kierowców , którzy mają na utrzymaniu rodziny. To początek panoszenia się tej ukraińskiej zarazy. W d...... pie mam urków , niech jadą zasilać batalion azow. Bronią europę ???? trzeba być idiotą aby w to wierzyć
~~Prognoza niezalogowany
26 marca 2022r. o 12:16
robią wszystko , aby ruscy zaatakowali Polskę , stają na rzęsach , to ich banderowskie marzenia ,
~~Tomasz niezalogowany
26 marca 2022r. o 12:17
Ukraińcy to zaraz i koniec kropka. Teraz jeszcze wydają im 650 mieszkań m.in w Krakowie. Kuźwa człowiek kombinuje a nie jeden nawet nie może dostać kredytu bo od Państwa guzik wielki a oni nowe umeblowane mieszkania dostają. Polska to naprawdę stan umysłu . Wstyd
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza