~~Prognoza napisał(a): durni Polacy , promujecie proces przesiedleńczy , to nie jest pomoc , ale dobrze bo Polak od wieków był głupi i zostanie głupi.
Mieszkanie + dla młodych Polaków zostało przetransponowane na urków , 500 + 300 + , NFZ , o co tutaj chodzi ? Czy odbyło się referendum z zapytaniem , czy wyrażam zgodę aby moje dziecko w szkole obcowało z językiem ukrainskim ? Zaraz będziemy płacić 10 cinę na urków , to matrix i za chwile polskie piekło ,
~~Prognoza napisał(a): durni Polacy , promujecie proces przesiedleńczy , to nie jest pomoc , ale dobrze bo Polak od wieków był głupi i zostanie głupi.
Mieszkanie + dla młodych Polaków zostało przetransponowane na urków , 500 + 300 + , NFZ , o co tutaj chodzi ? Czy odbyło się referendum z zapytaniem , czy wyrażam zgodę aby moje dziecko w szkole obcowało z językiem ukrainskim ? Zaraz będziemy płacić 10 cinę na urków , to matrix i za chwile polskie piekło ,
~~Różowoczerwony Rokitnik napisał(a): Masz racje a robić im sie nie chce jeszcze bedziemy plakac przez nich
~~Stalowoniebieska Liatra napisał(a):Ktoś napisał: ~~Różowoczerwony Rokitnik napisał(a): Masz racje a robić im sie nie chce jeszcze bedziemy plakac przez nich
mówisz o Polakach?
~~Ciemnoturkusowy Mamutowiec napisał(a):Ktoś napisał: ~~Prognoza napisał(a): durni Polacy , promujecie proces przesiedleńczy , to nie jest pomoc , ale dobrze bo Polak od wieków był głupi i zostanie głupi.
Idi na xuj ruski śmierdzielu .Oby ci pop ojca zgwałcił .