~~Feluś napisał(a):Ktoś napisał: ~~felicjan napisał(a): Im więcej Polaków odwraca się od KK w naszym kraju tym nasze Państwo staje się bardziej katolickie, czyżby symbolika a może kościół, jako instytucja nie potrzebuje wiernych.
Znam kilku ateistów i przyjażnie się z nimi, dlatego że są uczciwi i nie plują na wierzących.
~~historyk napisał(a):Ktoś napisał: ~~Lawendowy Sit napisał(a): Czy nie lepiej by było nadać imię osoby, która zapisała się czymś ważnym w medycynie? Czy historia osiągnięć medycznych jest tak uboga, że w Polsce musimy placówkom medycznym nadawać imiona świętych?
Szpital opiera swą działalność na nauce, nie wierze!!!
św. Łukasz jest postacią historyczną, był m.in. lekarzem. Już?
~~Ali Baba napisał(a): Jakim lekarzem?, z Boleslawca?, kiedy leczyl?, gdzie mieszkal?. Napisz mi, moze operowal mojo babke a ja nie wiem!
Zyje jeszcze?, to mu podziekuje.
~~Powiatowy napisał(a): A tak ogólnie to jaki koszt zmiany nazwy. Mam na myśli tablice informacyjne ,umowy pracowników, lekarzy, samych pieczątek z 500 szt. ( Średni koszt 40zł szt.), Wszystkie umowy z podwykonawcami,dostawcami trzeba zmienić,ile to łącznie będzie kosztowało?! Ten kaprys pana managera?!
~~Ali Baba napisał(a):Ktoś napisał: ~~Powiatowy napisał(a): A tak ogólnie to jaki koszt zmiany nazwy. Mam na myśli tablice informacyjne ,umowy pracowników, lekarzy, samych pieczątek z 500 szt. ( Średni koszt 40zł szt.), Wszystkie umowy z podwykonawcami,dostawcami trzeba zmienić,ile to łącznie będzie kosztowało?! Ten kaprys pana managera?!
On nie placi za zrobiony teatrzyk. Ale jak na wode mineralna dla pacjentow to pieniedzy nie potrafil znalesc. Ludzie pomagali. Ile dal klecha?. A ile ten kalaplan zarabia z naszych podatkow i dlaczego tak duzo.
~~Brunatnoszary Tytoń napisał(a):
Co ci przeszkadza człowiek niosący słowo Boże. Bez Boga do końca nikt się nie wyleczy.