Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Zapraszamy
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Kto dla Was pracuje?
~~Do Oli niezalogowany
17 maja 2022r. o 11:26
~~Olo napisał(a): Trzymajcie się, bo nie jest to łatwe być jedynym w Bc nieskorumpowanym samorządową kasą medium.

Och Olu naiwniaczko. Zapytaj redaktorów z Bolca którym samorządom wystawili w tym roku faktury a ktorym nie? Ciekawe może być odpwoiedz
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
1
emem
17 maja 2022r. o 11:34
Dziękuję wszystkim za komentarze - nie tylko za te pod tym tematem, ale ogólnie - za wszystkie :-)

Bolec.Info - portal i gazeta nr 1 w powiecie bolesławieckim
~~Ciemnoniebieska Inkarwilla niezalogowany
17 maja 2022r. o 11:40
~~Do Oli napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Olo napisał(a): Trzymajcie się, bo nie jest to łatwe być jedynym w Bc nieskorumpowanym samorządową kasą medium.

Och Olu naiwniaczko. Zapytaj redaktorów z Bolca którym samorządom wystawili w tym roku faktury a ktorym nie? Ciekawe może być odpwoiedz

Tym bardziej podziwiam, bo pomimo, że biorą zlecenia, to mają wolność w doborze tematów i uzasadnionej krytyki. Inne media siedzą cicho i kasują.
~~Poziomkowy Głóg niezalogowany
17 maja 2022r. o 11:55
Brawo Bolec.Info
11445
PanM
17 maja 2022r. o 12:03
Szczere życzenia wszystkiego dobrego , jak najdłuższego trwania i maksymalnej niezależności od samorządowców. Portal niewątpliwie spełnia swoją pozytywną rolę jako lokalne niemal niezależne medium. Wiele zależy od nas czytelników i uczestników polemik.
Jednak nie należy zapominać o najważniejszym. Jeśli chcemy mieć swoje niezależne media to pamiętajmy że "
MEDIA MUSZĄ DYSPONOWAĆ KAPITAŁEM A KAPITAŁ ZAWSZE MA JAKIEŚ POGLĄDY
Albo zapewnimy go my mieszkańcy albo władze . Władza nic nikomu nie robi za darmo.

" Tyle państwa w państwie ile to minimalnie niezbędne i tyle swobody obywatelskiej ile to maksymalnie możliwe " Konstytucja Rzeczypospolitej Czym gorsze prawo tym więcej urzędników i odwrotnie
~~Horus niezalogowany
17 maja 2022r. o 12:11
''Ja na przykład z rozkoszą usuwam czasem twoje prorosyjskie komentarze siejące antyukraińską propagandę : )''
czy z równą rozkoszą usuwa pan posty proukraińskie? ;D bo jakoś to teraz dziwnie wygląda...

''Siwawy Wilczomlecz napisał(a) podpowiem Ci żebyś nie ulegał naszej krajowej propagandzie bo sam widzisz co się zaczyna dziać z gospodarką.

Dziękuję, nie ulegam.''
no jak nie jak tak...skoro pozbywasz się moich postów innych przy tym nie widząc ...

''~~Siwawy Wilczomlecz 1 godz. 6 min. temu
Bernard napisał(a): siejące antyukraińską propagandę : )

Możesz rozwinąć ? Czy chodzi o pamięć historyczną o , Wołyniu, Rzezi humańskiej, 14-та Стрілецька Дивізія Зброї СС, pomocy Niemcom w tłumieniu powstania Warszawskiego itp. propagandę ?''
Bernard 1 godz. 6 min. temu
~~Siwawy Wilczomlecz napisał(a):
Ktoś napisał: Bernard napisał(a) nie mogę

dlaczego? ;D
po takiej ''odpowiedzi'' zapewne nikogo nie zdziwi fakt że niejaki Johny opisał cię jako niesympatycznego człowieka bo podobnie jak on ja cię też tak widzę mając w pamięci moją rozmowę z Panem Kazimierzem do której prawie bezczelnie się wtrącałeś ...

jest tu jeszcze kilka pytań zadanych przez innych dlatego ja poczekam bo może akurat odpowiecie...

ale mnie najbardziej interesuje jedno co dotyczy mnie bezpośrednio ...
czy ktokolwiek z was zdaje sobie sprawę z tego jak prawo prasowe którym i wy podlegacie się zmieniło i jaki obowiązek a nie własne ''widzimisię '' na was spoczywa...
czy zdajecie sobie sprawę z odpowiedzialności za treści tutaj publikowane w tym naruszające przepisy RODO ...PYTAŁEM JUŻ KIEDYŚ O TO ALE NIGDY NIE OTRZYMAŁEM ODPOWIEDZI...podkreślam to z wielkiej litery by zostało to zauważone...;D

cdn.

~~Wyborca niezalogowany
17 maja 2022r. o 12:13
To "Kapitał ma narodowość"? Takie zmyłki robią ciągle. A kilka lat temu "Kapitał nie ma narodowości". To mówią ci sami? A co ja mam robić?
~~Horus niezalogowany
17 maja 2022r. o 12:26
każde media nawet takie portale jak ten muszą dysponować jakimś kapitałem ...to nie ulega wątpliwości i nic w tym dziwnego że i ten portal bazuje na opłatach z reklam lub tekstów ''zleconych''
z tego się utrzymują i nic mi do tego ...
problem rodzi się wtedy kiedy gdzieś po drodze gubi się rzetelność i nadal istniejąca wolność wypowiedzi ...

a tu Bernard z jednej strony zapewnia że ''nie ulega propagandzie'' a z drugiej z ''rozkoszą usuwa posty'' nie będące po jego lub politycznej myśli ...;D

wtedy wkracza ''cenzu.ra'' i ciach ,ciach ...
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.