~~Horus napisał(a): pamięta Pan początki portalu i panującą tam atmosferę? łezka się w oku kręci
skorn napisał(a):Ktoś napisał: ~~Horus napisał(a): pamięta Pan początki portalu i panującą tam atmosferę? łezka się w oku kręci
Faktycznie kręci się, bo jeśli o początkach mowa, to ciebie tu nie było.
emem napisał(a):Ktoś napisał: ~~Horus napisał(a): a tu Bernard z jednej strony zapewnia że ''nie ulega propagandzie'' a z drugiej z ''rozkoszą usuwa posty'' nie będące po jego lub politycznej myśli ...;D
Usuwa posty, które robią z forum śmietnik, posty, które nie mają nic wspólnego z tematem dyskusji, sa o czymś zupełnie innym. To się nazywa: moderacja.
I nadal tak będziemy robić. Inaczej będzie jeden wielki chaos na tym forum.
Zastosowana autokorekta
~~Horus napisał(a): czy wy naprawdę chcecie bym was kiedyś poprosił o udostępnienie mi IP takiego typka?
~~Horus napisał(a): a więc mało wiesz ...
zrzut ekranu ,czas opublikowania posta i już tylko krok by administrator był zmuszony zerknąć na zapis z serwera ...
a tam jak na dłoni...
PRL .. myślisz że Horus to głupiec nic nie kumający? myślisz że podobnej sytuacji nie przerabiałem z pzd?
kiedyś miałem ułatwione zadanie bo tamten typ sam publikował tu swoje dane...
i to wystarczyło by na Policji pewne sprawy mi wyjaśniono i odpowiednio ukierunkowano...
dzisiaj po zeszłorocznych zmianach w prawie prasowym sprawa nie jest już tak skomplikowana jak kiedyś ...
ale ty zapewne wiesz lepiej...;D
a skoro uważasz że tak jest nie będę cię wyprowadzał z błędu...;D