Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

XXX zjazd ''S'' czyli ''towarzystwa wzajemnej adoracji''

~~jestem z miasta niezalogowany
5 czerwca 2022r. o 16:31
M21W2 napisał(a): Horusie , ja od lat wiem kim jest TW " Balbina " , ty tego nie napiszesz choć zapewne wyszukałeś w internecie , nie napiszesz
bo sam byś pokazał jakim kłamcą i oszczercą jesteś ty i tobie podobni .
Co do płytek , PanM nigdy mi nie mówił że kładłeś u niego płytki tylko regipsy , tu o tobie pisano " płytkarz " , moja pomyłka .
To jak napiszesz kim był TW " Balbina " ? .
Dopisane 05.06.2022r. o godz. 15:57:P.S. dla ułatwienia dodam , TW " Balbina " nie żyje .

Lucek ,wy opozycjoniści macie swoje kanały ,ale skąd to info o śmierci Jarosława ? Jeszcze wczoraj przemawiał ,fakt że bez ładu i składu,ale że się zawinął.Hura ,hura,hura umarł król ,niech żyje król.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Lucjan niezalogowany
5 czerwca 2022r. o 16:35
Horus wie ale nie powie.
~~FAKT niezalogowany
5 czerwca 2022r. o 16:48
Gruby oszczerca nad grobem na dodatek ślepy. Siedzi na wehikule pod hacjendom i szpieguje okolice.
~~Z pierwszej ręki niezalogowany
5 czerwca 2022r. o 16:52
W środe panem był cały dzień w Kamiennej Górze w szpitalu rehabilitacyjnym . Wrócił po 21
~~bolecnauta niezalogowany
5 czerwca 2022r. o 17:00
Nie ma co się tu podniecać palikociarzem. Tyle razy się tu zbłaźnił że jeden raz więcej nie ma znaczenia.
~~Czarny wilec niezalogowany
5 czerwca 2022r. o 17:15
Czy uważacie że nazwanie PanaM małpą z brzytwą jest trafne?
18442
PIS-PO-PRL
5 czerwca 2022r. o 17:16
~~bolecnauta napisał(a): Nie ma co się tu podniecać palikociarzem. Tyle razy się tu zbłaźnił że jeden raz więcej nie ma znaczenia.

ooo... piesek horusa też ma internet :D:D

PIS=PO=PRL
~~horus niezalogowany
5 czerwca 2022r. o 17:30
Jak dobrze że ty tu czuwasz . CZUJ CZUJ -CZUWAJ.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.