Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Nowe domy!
BolecFORUM Nowy temat

XXX zjazd ''S'' czyli ''towarzystwa wzajemnej adoracji''

~~Bubu niezalogowany
5 czerwca 2022r. o 17:41
Nocna zmiana na balkonie, to dobre jest nawet.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~xxx niezalogowany
5 czerwca 2022r. o 17:44
PanM napisał(a): Wskaż ,,,,,,,,,,,, moje kłamstwa i ten ból doopy .
Może ktoś zadzwoni mam tu jakiś obrzydliwy numer który zaśmieca mi listę kontaktów ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Ty naprawdę jesteś durniem bo kiedy wiadomo kto to pisze dokonujesz sam na sobie linczu.
18442
PIS-PO-PRL
5 czerwca 2022r. o 17:47
~~horus napisał(a): Jak dobrze że ty tu czuwasz . CZUJ CZUJ -CZUWAJ.

Podglądasz mnie? :D

PIS=PO=PRL
~~horus niezalogowany
5 czerwca 2022r. o 17:52
Przecież to ty robisz . Czujesz się samotny?
22258
#Horus nieaktywny
5 czerwca 2022r. o 17:52
coś nowego w temacie? czy dalej pierdy ?
18442
PIS-PO-PRL
5 czerwca 2022r. o 17:56
Horus napisał(a): coś nowego w temacie? czy dalej pierdy ?

no właśnie się zastanawiamy kogo dzisiaj podglądać?
Masz jakieś pomysły? ;)

PIS=PO=PRL
22258
#Horus nieaktywny
5 czerwca 2022r. o 18:09
PanM napisał(a):
A o tym czy jestem głupi czy nie kiedyś porozmawiamy.

nie licz na to ...;D
nie po to definitywnie odciąłem się od ciebie by teraz ''kiedyś rozmawiać''
masz chyba jakichś swoich kumpli -chociaż krąg coraz węższy- więc z nimi sobie rozmawiaj...

Dopisane 05.06.2022r. o godz. 18:09:

aha ...jeszcze Lucuś ....
skoro wiesz że nie żyje -czyli coś wiesz- to dlaczego pytasz mnie w swoim poście ''kim BYŁ Balbina''?
stosowniej i na miejcy by było pisać -kim BYŁA Balbina...;D
czyż nie?
ale jak tu wierzyć Balbinie ;D jak otwarcie kłamała że synek był aresztowany i o ile pamiętam dwa miesiące spędził w ''pierdlu''

czy twoja ''wiedza'' sięga tak głeboko? ;D
14240
M21W2
5 czerwca 2022r. o 21:38
Zarozumiały Horusie , cały czas dla ciebie TW" Balbina " to Jarosław Kaczyński , po moich natrętnych pytaniach , wyszukałeś
w internecie i zmieniłeś zdanie kolejne brednie że to matka Kaczyńskich .

Leszek Andrzejewski IPN Lista TW Burda Irena TW Balbina

Burda Irena zd. Kryspin TW „Balbina”
Irena Burda zd. Kryspin c. Józefa ur. 23.03.1946 r. IPN Lu 00414/77 TW. ps. „Balbina” Pilawa

Mieszkanka Pilawy. 21.05.1965 r. została pozyskana do współpracy ze służbą bezpieczeństwa w Pilawie. Własnoręcznie napisała zobowiązanie o podjęciu współpracy przyjmując pseudonim konspiracyjny „Balbina”. Celem pozyskania było zapewnienie dopływu informacji do Sprawy Obiektowej kryptonim „Budowniczy” dotyczącej budowy kościoła w Pilawie. Była członkiem Komitetu Budowy Kościoła w Pilawie. Spr. Obiektowa „Budowniczy”. Składała informacje dotyczące składu komitetu i osób wspierających budowę.

Była wynagradzana pieniężnie:
09.04.1965 r. – 100 zł
14.11.1976 r. – 500 zł
26.10.1977 r. – 1000 zł

Współpraca została zakończona 30.12.1977r. z powodu zakończenia prowadzenia SO kryptonim „Budowniczy” (wybudowano kościół).

Ludzie zmanipulowani wciąż o TW Balbinie jako Jarosławie Kaczyńskim co jest wymysłem Makowskiego dziennikarza Wirtualnej Polski który wrzucał to komu popadnie .

To jaka jest prawda Horusie Jarosław czy Jadwiga , IPN i prawdziwe akta zapewne odrzucisz .
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Zapraszamy