Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

XXX zjazd ''S'' czyli ''towarzystwa wzajemnej adoracji''

22258
#Horus nieaktywny
6 czerwca 2022r. o 20:17
nie mam pojęcia...z tamtego okresy jedyne nazwisko jakie kojarzę bo często u nas bywał to jakiś Drzewiecki...
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
20886
#Jurko61 nieaktywny
6 czerwca 2022r. o 20:21
Horus napisał(a): coś nowego w temacie? czy dalej pierdy ?

Mecenas gdyby każdy zajmował się agenturą , miał własny ipeenek możliwa była by większa aktywność ,
Sam Januszku założyłeś ten temat , to trzymaj lejce i tylko w tym temacie coś tam od czasu nabazgraj,
A tu zostały poruszone , prywatne sprawy niezgadzających się z Naczelnikiem z Dolnych -:)
Przyjemne do poczytania wpisy typu ,” obleśny z koziej górki” ( wdzięczny jesteś gryząc rękę ),
22258
#Horus nieaktywny
6 czerwca 2022r. o 20:33
a ty co?...nagle się wybudziłeś z letargu? ;D
a trzymać lejce to możesz polecić bratu ...to on ''wioskowy'' więc obyty...;D

co znowu przeżywasz ?...skąd to nagłe oburzenie co do ''prywatnych spraw'' ?
czy po prostu nadal masz problemy z tym że jakoś nikt z tobą nie chce pisać a jak piszą to o jakiejś kobiecie ratującej ci życie czy czy o tym że zostając tutaj byłbyś kierownikiem AA ...
no chyba że i to mnie przypiszesz...
po co szukasz zaczepki? ...pakuj się do Norwegii ...;D
~~Macierzanka długolistna niezalogowany
6 czerwca 2022r. o 20:34
Jurunia wrócił . Co za szczęście.
22258
#Horus nieaktywny
6 czerwca 2022r. o 20:35
;D
~~Jaro niezalogowany
6 czerwca 2022r. o 21:03
Jurko61 napisał(a):
Ktoś napisał: Horus napisał(a): coś nowego w temacie? czy dalej pierdy ?

Mecenas gdyby każdy zajmował się agenturą , miał własny ipeenek możliwa była by większa aktywność ,
Sam Januszku założyłeś ten temat , to trzymaj lejce i tylko w tym temacie coś tam od czasu nabazgraj,
A tu zostały poruszone , prywatne sprawy niezgadzających się z Naczelnikiem z Dolnych -:)
Przyjemne do poczytania wpisy typu ,” obleśny z koziej górki” ( wdzięczny jesteś gryząc rękę ),

Juruś malinowy nosie znasz bajkę o fokach ?
~~Jasnozielona morwa niezalogowany
6 czerwca 2022r. o 21:15
Jurunia a ty też byłeś w Solidarności czy jednak wolałeś stać z boku i się nie mieszać?
20886
#Jurko61 nieaktywny
6 czerwca 2022r. o 21:35
~~Jaro napisał(a):
Ktoś napisał: Jurko61 napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: Horus napisał(a): coś nowego w temacie? czy dalej pierdy ?

Juruś malinowy nosie znasz bajkę o fokach ?

Jak nie jak tak , odpi……………dol się w podskokach , i nie wchodź między mnie a Januszka
jak stringi w D…………e

Dopisane 06.06.2022r. o godz. 21:35:

Horus napisał(a): a ty co?...nagle się wybudziłeś z letargu? ;D
a trzymać lejce to możesz polecić bratu ...to on ''wioskowy'' więc obyty...;D

co znowu przeżywasz ?...skąd to nagłe oburzenie co do ''prywatnych spraw'' ?
czy po prostu nadal masz problemy z tym że jakoś nikt z tobą nie chce pisać a jak piszą to o jakiejś kobiecie ratującej ci życie czy czy o tym że zostając tutaj byłbyś kierownikiem AA ...
no chyba że i to mnie przypiszesz...
po co szukasz zaczepki? ...pakuj się do Norwegii ...;D

Januszek już dotarłem stopem do Norwegi , i interneta mnie ustąpili Wikingi ,
Więc jestem -:)-:)

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Manilift zaprasza