Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

XXX zjazd ''S'' czyli ''towarzystwa wzajemnej adoracji''

~~GallAnonim niezalogowany
28 maja 2022r. o 10:43
Nie zareagował bo trudno jest się bronić przed prawdą o Solidarności uwikłanej w tyle oszustw . Związek oparty od początku na kłamstwach nie miał szans na istnienie. Teraz profity dzielą między siebie ci z samej góry. Szary człowiek dla nich się nie liczy.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
22258
#Horus nieaktywny
28 maja 2022r. o 10:46
PIS-PO-PRL napisał(a): Prawie jak gra fabularna :D

Lucek nie zareagował. Postanowił nie karmić trolla.
Horus zawiedziony popija kawkę i zastanawia się co poszło nie tak

Zamykam temat :D

trolla?...ło matko bosko...;D

kawka wypita trollu ,teraz jade do STS bo wczoraj poszło mi nie ''hallo''
na cztery kupony tylko jeden wszedł ...;D
tak że bywaj trollu...;D

Dopisane 28.05.2022r. o godz. 10:46:

Horus napisał(a):
Ktoś napisał: PIS-PO-PRL napisał(a): Prawie jak gra fabularna :D

Lucek nie zareagował. Postanowił nie karmić trolla.
Horus zawiedziony popija kawkę i zastanawia się co poszło nie tak

Zamykam temat :D

trolla?...ło matko bosko...;D

kawka wypita trollu ,teraz jade do STS bo wczoraj poszło mi nie ''hallo''
na cztery kupony tylko jeden wszedł ...;D
tak że bywaj trollu...;D

https://sports.bwin.com/en/sports/tennis-5/betting/grand-slam-tournaments-5/french-open-0:1/women-2
28 maja 2022r. o 10:53
Gdyby członkom tej pierwszej Solidarności którzy strajkowali w Stoczni Gdańskiej lub gdzie indziej, ktoś powiedział że celem Solidarności będzie zwracanie pałaców, kamienic czy placów, zostałby uznany za prowokatora nasłanego przez SB . Dzisiaj każdy normalny człowiek wie że ludzie pierwszej Solidarności zostali wystawieni do wiatru, do czego wstyd im się przyznać. Dlatego milczą.
14240
M21W2
28 maja 2022r. o 14:58
~~GallAnonim napisał(a): Gdyby członkom tej pierwszej Solidarności którzy strajkowali w Stoczni Gdańskiej lub gdzie indziej, ktoś powiedział że celem Solidarności będzie zwracanie pałaców, kamienic czy placów, zostałby uznany za prowokatora nasłanego przez SB . Dzisiaj każdy normalny człowiek wie że ludzie pierwszej Solidarności zostali wystawieni do wiatru, do czego wstyd im się przyznać. Dlatego milczą.

Anonimie zwany Gall , bardzo trafnie ocenił postawę ludzi Solidarności PIS-PO-PRL - ( nie karmić trolli ) , ja się z tego
wyłamałem , dałem pole do popisu trollom .
Czytając co piszesz KRONIKARZU wiem że nie znasz żadnego człowieka Solidarności który nie dał się
złamać przestępczej organizacji zbrojnej zwanej WRON wypełniających polecenie z Moskwy - zlikwidować
Solidarność .
W tamtym totalitarnym systemie nie miała prawa istnieć żadna NIEZALEŻNA od PZPR organizacja .
Cały postępowy świat a w Polsce ludzie miłujący wolność doceniają tych co mieli odwagę wystąpić przeciwko
totelitarnemu systemowi .
Pisząc o celach Solidarności zapoznaj się z nimi , nie myl ich ze słusznym zwracaniem zagrabionych majątków prawowitym właścicielom przez komunistów Dekretem Bieruta .
Nikt z nas wiedzących o co walczymy nie czuje się wystawiony do wiatru pomimo błędów i wypaczeń okresu
przemian mamy inną Polskę , mamy inną Europę .
Na dalsze Twoje prawdy wymyślone nie otrzymasz odpowiedzi , Solidarność była gnojona przez propagandę funkcjonariuszy komunistycznych i ich sługusów zwanych dziennikarzami , wielu im wtóruje
obecnie , ten sam styl , Ty KRONIKARZU niewiele od nich odbiegasz .

Tak jak PIS-PO-PRL zamykam temat , do "znawców " - krytykantów wszystkiego i wszystkich żadna prawda dotrze , co nie oznacza że nie mają racji odnośnie wielu wypaczeń związanych z ludźmi Wałęsą ( zwanych desantem z Gdańska ) i ich
układem z komunistami .

Co do obecnych ZZ , są takie jak jej członkowie sobie życzą mnie i Tobie nic do tego , nikt jak za PRL nie zmusza
do wstępowania , wręcz odwrotnie , silne jak na zachodzie związki nie są na rękę władzy i pracodawcom .

~~J23 niezalogowany
28 maja 2022r. o 15:26
Jednym z 21postulatów strajkujących stoczniowców w 1980 było przestrzeganie w Polsce wolności słowa i zakończenie represji niezależnych wydawnictw.
Dziś NSZZ Solidarność odmawia wszystkim niezależnym mediom akredytacji na zjazd.Historia zatoczyła koło .
Jacy to związkowcy ? To raczej cwaniacy finansowani z kasy pracodawców. Niech zaczną utrzymywać się że składek członkowskich,to okaże się ilu ich zostanie. Nazwa "Solidarność" powinna zostać im odebrana i zastrzeżona.
28 maja 2022r. o 16:20
Lucjan znany (w Ocicach ) opozycjonista pisze o celach Solidarności ale boi się napisać co tak naprawdę nimi było. Pisząc o błędach i wypaczeniach związku wpada wręcz w ton Gomułki co jest tym bardziej śmieszne. A teraz może zrobić się tragicznie bo co z tego że mamy inną Europę jak partia którą popiera robi wszystko przeciw Polsce i chce po raz kolejny być pariasem Europy. Solidarność to dziwny twór praktycznie od początku zdeformowany ,bezideowy a wszystko to ma przełożenie na czasy dzisiejsze. Ileż to postaci z tego związku okazało się zwykłymi oszustami lub złodziejami a które wcześniej określano legendami ,które nawet odznaczano. O czymś takim Lucjan nie pisze i nie napisze.
22258
#Horus nieaktywny
28 maja 2022r. o 20:04
M21W2 napisał(a):
Ktoś napisał: ~~GallAnonim napisał(a): Gdyby członkom tej pierwszej Solidarności którzy strajkowali w Stoczni Gdańskiej lub gdzie indziej, ktoś powiedział że celem Solidarności będzie zwracanie pałaców, kamienic czy placów, zostałby uznany za prowokatora nasłanego przez SB . Dzisiaj każdy normalny człowiek wie że ludzie pierwszej Solidarności zostali wystawieni do wiatru, do czego wstyd im się przyznać. Dlatego milczą.

Anonimie zwany Gall , bardzo trafnie ocenił postawę ludzi Solidarności PIS-PO-PRL - ( nie karmić trolli ) , ja się z tego
wyłamałem , dałem pole do popisu trollom .

........................silne jak na zachodzie związki nie są na rękę władzy i pracodawcom .

ale pierdy...
nie może żyć bez tej dennej ''autoreklamy'' a teraz bzdury o ''wyłamaniu'' :D
kolejna bzdura...
''władza'' i ''solidaruchy'' dzisiaj rąsia w rąsię okradają ten chory kraj...
a robol albo zapierda...a w kopalni albo na ''strefach''
to ''wywalczyła'' zdegenerowana ''s''
20886
#Jurko61 nieaktywny
28 maja 2022r. o 21:24
A może mecenasie z Dolnych rzucisz hasło
, porwiesz tłumy , starych ZZ pogonicie ,
naród będzie dozgonnie wdzięczny , a i ku pamięci
„Supermena” coś na cokole postawią z podobizną………..D

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Media Expert zaprasza