Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Manilift zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

XXX zjazd ''S'' czyli ''towarzystwa wzajemnej adoracji''

~~Lazurowy Orzech niezalogowany
10 czerwca 2022r. o 14:58
Horus napisał(a): słyszałeś kiedyś lub czytałeś o czymś takim jak Open Society Foundations ?
pytam bo dla kilku tu obecnych będzie to ''obrzydliwość'' :D

co do Sumlińskiego ...mam jedną książkę o Jedwabnem...
co do Morawieckich ... mam książkę Piątka o Macierewiczu...chociaż nie wiem czy ją jeszcze faktycznie mam mam bo przechodzi z rąk do rąk wśród znajomych...;D

Nie czytałem, poszukam i zobaczę co to za pozycje. Znalazłem jeden cytat z Open Society Foundations :
"Widzę dziś jaśniej niż kiedykolwiek, że nawet największe kłopoty naszej ery wyrastają z czegoś, co jest tyleż godne podziwu i zdrowe, co niebezpieczne – a mianowicie z niecierpliwego pragnienia polepszenia losu bliźnich. "

Jak że na czasie :D.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~świerzak niezalogowany
10 czerwca 2022r. o 14:59
~~Lazurowy Orzech napisał(a):
Ktoś napisał: Horus napisał(a): słyszałeś kiedyś lub czytałeś o czymś takim jak Open Society Foundations ?

co do Morawieckich ... mam książkę Piątka o Macierewiczu...chociaż nie wiem czy ją jeszcze faktycznie mam mam bo przechodzi z rąk do rąk wśród znajomych...;D

Nie czytałem, poszukam i zobaczę co to za pozycje. Znalazłem jeden cytat z Open Society Foundations :
"Widzę dziś jaśniej niż kiedykolwiek, że nawet największe kłopoty naszej ery wyrastają z czegoś, co jest tyleż godne podziwu i zdrowe, co niebezpieczne – a mianowicie z niecierpliwego pragnienia polepszenia losu bliźnich. "

Jak że na czasie :D.

Zapomniałem się podpisać.
22258
#Horus nieaktywny
10 czerwca 2022r. o 15:05
no to jak to odnalazłeś to znajdziesz i coś o Michale Kobosko i ...młodszym Morawieckim...;D
no i o Lejbie Fogelmanie...
ja w tej chwili mam jak to nazywam - psi obowiązek ...;D
~~świeżak niezalogowany
10 czerwca 2022r. o 15:13
Horus napisał(a): no to jak to odnalazłeś to znajdziesz i coś o Michale Kobosko i ...młodszym Morawieckim...;D

Duży materiał do przerobienia, do grudnia mi zejdzie :D.
~~Piątek niezalogowany
10 czerwca 2022r. o 15:21
Dzisiaj jest Piątek?
~~Wesoły Romek niezalogowany
10 czerwca 2022r. o 15:45
~~świeżak napisał(a):
Ktoś napisał: Horus napisał(a): no to jak to odnalazłeś to znajdziesz i coś o Michale Kobosko i ...młodszym Morawieckim...;D

Duży materiał do przerobienia, do grudnia mi zejdzie :D.

Jak chcesz poczytać o Szalonym Antku to masz tutaj książkę w PDF T . Piątka, tylko musi kliknąć pobierz PDF :)
https://docer.pl/doc/n51n8sx
~~Wesoły Romek niezalogowany
10 czerwca 2022r. o 15:47
Horus napisał(a): ~~świeżak napisał(a): Ktoś napisał: Horus napisał(a): a jest coś o niebezpiecznych związkach starego i młodego Morawieckiego?
a jest coś o niebezpiecznych związkach szalonego antonia''drona''

bo jak mam czytać o tych o których wspominasz kiedy ty nic nie wspominasz o drugiej stronie?

Też bym chętnie poczytał na ten temat. Podrzuć jakieś tytuły, przerobię i podyskutujemy .
Ps. Nie chciałem Cię w żaden sposób prowokować, po prostu zaproponowałem moim zdaniem ciekawe lektury a ty jakiś przewrażliwiony jesteś .

absolutnie nie odebrałem tego jako prowokację ...
szczerze mówiąc lekko się uśmiechnąłem widząc te nazwiska które się pojawiły we wpisie...
ale co do ''przewrażliwienia'' to są tu lepsi niż ja...bez urazy ale jak sam wspominasz jesteś ''świeżak'' i sam to z czasem dostrzeżesz...

słyszałeś kiedyś lub czytałeś o czymś takim jak Open Society Foundations ?

Janusz, jak chcesz to książka w PDF T.Piątka jest tutaj :)
~~Lazurowy Orzech niezalogowany
10 czerwca 2022r. o 15:49
~~Wesoły Romek napisał(a): Jak chcesz poczytać o Szalonym Antku to masz tutaj książkę w PDF T . Piątka, tylko musi kliknąć pobierz PDF :)

Nie jest to jakiś płatny link z abonamentem w tle ? Nie znam was chłopaki i nie chcę zostać wmanewrowany w jakieś problemy. Unikam klikania w linki zamieszczane na forach jeżeli nie wiem kto je wstawił. Ktoś z forum wchodził na ten link ?
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Zapraszamy
REKLAMA Metrohouse zaprasza