XXX zjazd ''S'' czyli ''towarzystwa wzajemnej adoracji''
#Horus nieaktywny 9 czerwca 2022r. o 21:58
napiszę ci tak jak już ktoś ci to wcześniej napisał...
nie strasz ,nie strasz bo się zes...asz...
z pewnym upodobaniem wracasz do pzd bo niewiele się różnisz od tego łajzy...
to chyba na zasadzie ''ciągnie swój do swego''
on jakiś czas jak tu sam pisał spędził w Zarębie jako kajdaniarz...ty masz jak widzę szeroką wiedzę na temat ''cweli'' i ''ciot'' ....i coś tam o ''dzbanach''
wspólne ''zainteresowania'' tak cię z nim połączyły? a może doświadczenie?
za kogo ty się masz pisząc o innych ''frajerzy'' ?
Jurek ...założyłem temat a ty już w pierwszym wpisie pokazałeś że nie sam temat cię interesuje...masz problem ze sobą to szukaj specjalisty ...
mnie stan twojego zdrowia guzik obchodzi...czy się zapijesz czy skończysz w śmietniku...dla mnie ''wsio rawno''...
zresztą jak widzisz w komentarzach nie za wielu jest takich co by ochoczo cię wychwalali...;D
ja wracam do filmu a ty się tu ''jaraj'' - ''git człowieku''
czy teraz bardziej odpowiednie będzie się do ciebie zwracać ''aryjczyku'' ;D
mniej emocji chłopie bo to rozdmuchane ''ego'' cię rozsadzi ...;D
Dopisane 09.06.2022r. o godz. 21:58:
20886
Jurko61 6 czerwca 2022r. o 21:35
Jak nie jak tak , odpi……………dol się w podskokach , i nie wchodź między mnie a Januszka
jak stringi w D…………e
gdybyś miał jakieś wątpliwości ...może warto byś skorzystał z rady której komuś nie odmówiłeś...
Jutro morusku podjadę multiplą na dolne te i przywiozę ci rękawicę Jurko. Napisz o której będziesz w swojej zapyziałej norce. Nie zapomnij zapisać tego do spec kapowniczka kapusia.
Januszku gdyby twoje intencje były szczere ??
Temat założyłeś ponieważ nie możesz przeżyć porażki z Lucjanem , a wiesz iż negatywne nastawienie twoje do „Solidarności” , jest niewytłumaczalne choć trzeba zaakceptować , nie znałeś struktur tego związku ( bo w nich nie byłeś ) a ból pozostaje gdy robotnicy zmienili takim rodzinom z której pochodzisz status życiowy.
Słownictwo jakiego używam w stosunku do moich adwersarzy nie mających absolutnie
o mnie wiedzy jest adekwatne .
Dzięki takim osobą sfrustrowanym jakim jesteś Januszku oni mają karmę ,
Przecież to widać , przecież to słychać , przecież to czuć komu potrzebny specjalista he he
PanM gdyby miał możliwość włączyć wehikuł czasu , dzisiaj by nie miał najmniejszego pojęcia
kto to Falco , Horus i wiele innych nicków z pod tyldy ,
Piszesz nie strasz , nie strasz , jak pewny jesteś swego podnieś Rękawice……………d ( całkiem serio)
~~brudna pała niezalogowany 10 czerwca 2022r. o 6:20
Ale wiecie, że członkowie NSZZ „Solidarność” mają dodatkowe zniżki na stacjach PKN_ORLEN - Orlen Biznes Tank ? Mogą sobie tak tankować 300 litrów każdego miesiąca. Do tego zniżka na myjnię. Duda -Solidarność brawo. Judaszowe srebrniki....
no i właśnie o to chodziło od początku ...
jedyna ''idea'' tego ''związku'' to hasełko ''Teraz Ku...a My''
patrząc na to po latach ,od czasu kiedy to ''solidaruchy'' wyrazili zgodę na to by prezydentem został gen. Jaruzelski już wtedy było widoczne że chodzi tylko i wyłącznie o układy...
co się stało kiedy przestała istnieć PZPR?....zaczęli się żreć między sobą...
i ludzie przejrzeli na oczy ...wystarczyły cztery lata by do władzy wróciło SLD.... a ''solidaruchy''?
4-5% poparcia...;D
no i min. dzięki temu z tego wielkiego w tamtych czasach związku dzisiaj zostały jakieś ''odpady''
najgorsze jest to że dla Polski są nadal ''toksyczne'' ale wiedzą jednocześnie że mają oparcie we ''władzy'' równie ''toksycznej '' jak oni więc czują się bezkarni...
i kiedy dzisiaj zwykły robotnik ma problemy finansowe ,ma problemy z zakupieniem węgla co te tłumoki robią?
bawią się po hotelach ...od Bałtyku po Tatry...;D
teraz kiedy zabrakło ''ruskiego'' węgla co robią?...milczą ...
a co robi nie(rząd) ?...proponuje zbieranie chrustu...
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.