Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Rocznica powstania SW.

~~Jurko61 niezalogowany
13 czerwca 2022r. o 21:29
Wesoły Romku zapytaj mecenasa czym się kierował przyjmując Nick ,Falco ,Horus ????
niedowartościowanie z lat dzieciństwa …………………D
możliwe następny Nick będzie „ Nofretete” co mnie zdziwi .
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
14240
M21W2
13 czerwca 2022r. o 21:30
Obrońcy Horusa znają synonimy słowa " parówa " , jakoś mnie to nie dziwi .

Podam wam kilka synonimów słowa " ignorant " - ćwok , prostak , frajer , analfabeta , głupiec .

Dyskredytowanie przez Horusa ludzi zasłużonych walczących z komunistami i zniewoleniem sowieckim ( do takich należy Śp. Kornel Morawiecki ) . zasługuje na nazwanie jego tymi wszystkimi słowami .

Dziś kiedy odwaga staniała mamy " bohaterów " od walenia w klawiaturę i oczerniania ludzi Wolności i Solidarności .

Zapomniałem , ktoś pisał o Horusie przykutym łańcuchem do dystrybutora na Orlenie , brawo Horus , tak trzymaj
obal ten okrutny rząd PiS-u .

~~Wielbłądza Sosna niezalogowany
13 czerwca 2022r. o 21:48
Drobna poprawka, jeżeli chodzi o śp. Kornela Morawieckiego - Kornel Morawiecki nie walczył z komuną, tylko walczył o inną komunę. Taką, w której to on i jego poplecznicy będą u władzy, bo oni wiedzą, co dla nas jest dobre.
Widać to dzisiaj jak na dłoni.
~~Jaskrawoczerwona Jasnota niezalogowany
13 czerwca 2022r. o 21:55
No ale o cwelach to twój brat zaczął pisać . Zadano tu pytanie czy brał czy dawał .Wiesz coś o tym? Ty poszedłeś w ślady brata i zacząłeś o parówach więc teraz wklej i tą definicję . A jeśli tego nie zrobisz to prawdą jest że jesteś nie tylko ignorant ale i frajer i prostak. I cham.
~~Wesoły Romek niezalogowany
13 czerwca 2022r. o 22:49
~~Jurko61 napisał(a): Wesoły Romku zapytaj mecenasa czym się kierował przyjmując Nick ,Falco ,Horus ????

Co Ty porównujesz Nick Falco czy Horusa do Panny z Dzieckiem, napisałem Ci Jurek, szanujący człowiek by takiego czegoś nie zrobił, wiem co piszę, od małolata biegałem z ludźmi po Bolcu .

~~Wesoły Romek niezalogowany
13 czerwca 2022r. o 22:52
M21W2 napisał(a): Obrońcy Horusa znają synonimy słowa " parówa " , jakoś mnie to nie dziwi .

Podam wam kilka synonimów słowa " ignorant " - ćwok , prostak , frajer , analfabeta , głupiec .

Dyskredytowanie przez Horusa ludzi zasłużonych walczących z komunistami i zniewoleniem sowieckim ( do takich należy Śp. Kornel Morawiecki ) . zasługuje na nazwanie jego tymi wszystkimi słowami .

Dziś kiedy odwaga staniała mamy " bohaterów " od walenia w klawiaturę i oczerniania ludzi Wolności i Solidarności .

Zapomniałem , ktoś pisał o Horusie przykutym łańcuchem do dystrybutora na Orlenie , brawo Horus , tak trzymaj
obal ten okrutny rząd PiS-u .

"Szczepan" zadałeś mi pytanie na które Ci odpowiedziałem i co? znowu w truskawki spierdzieliłeś? :)
~~Jurko61 niezalogowany
13 czerwca 2022r. o 22:56
~~Jaskrawoczerwona Jasnota napisał(a): No ale o cwelach to twój brat zaczął pisać . Zadano tu pytanie czy brał czy dawał .Wiesz coś o tym? Ty poszedłeś w ślady brata i zacząłeś o parówach więc teraz wklej i tą definicję . A jeśli tego nie zrobisz to prawdą jest że jesteś nie tylko ignorant ale i frajer i prostak. I cham.

Napisz gdzie i kiedy istoto z pod tyldy ???
Jeszcze się taki nie urodził co by mnie złamał w zasadach , nigdy nie siedziałem lecz zasad przestrzegam znając dość dobrze gwarę zza krat , oczywiście ludzi ,i nigdy nie ubliżam nieznajomym , oczywiście dzisiejsze czasy przy akompaniamencie typów takich jak mecenas wyglądają , jak wyglądają rzucając obelgami w moją stronę odpowiadam iż damskie się nie liczą ,
każdy człowiek wie o co chodzi , wiec jaki problem .

~~Zszarzały Mamutowiec niezalogowany
13 czerwca 2022r. o 23:12
~~Wesoły Romek napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Jurko61 napisał(a): Wesoły Romku zapytaj mecenasa czym się kierował przyjmując Nick ,Falco ,Horus ????

Co Ty porównujesz Nick Falco czy Horusa do Panny z Dzieckiem, napisałem Ci Jurek, szanujący człowiek by takiego czegoś nie zrobił, wiem co piszę, od małolata biegałem z ludźmi po Bolcu .

Jak biegałeś z ludźmi to powinieneś wiedzieć iż na wolności się nie grypsowało , tylko zasad trzymało ,
a co do nieżyjącego , przyznam ci rację że miał kulawy Nick , nie znałem ofiary a tu fanem jego mnie zrobili ,
To jak byś ujął człowieczyno wyskok Horusa lecącego z kapownikiem do proroka , nawet jak miał kulawo Panna ????
Czy wśród twoich ludzi to była normalką , bo wśród tych co nimi obcowałem były zasady , nie pasowało solówka i po , chyba że frajerzyna to na glanach wyleciał , do Milicjantów i Proroka nikt z ucha nie strzelał .

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo