~~sołtys z Ocic napisał(a): bo Horus to chłopak z miasta
M21W2 napisał(a): Jasiu , my do Bolesławca przeprowadziliśmy się w tym roku w którym Ty się urodziłeś , mieszkaliśmy przy ul .Wybickiego , w którym roku ty zamieszkałeś przy Fabrycznej .
Co do Chrobrego niewielka pomyłka - rok 1963 .
~~Wesoły Romek napisał(a):Ktoś napisał: M21W2 napisał(a): Jasiu , my do Bolesławca przeprowadziliśmy się w tym roku w którym Ty się urodziłeś , mieszkaliśmy przy ul .Wybickiego , w którym roku ty zamieszkałeś przy Fabrycznej .
Na FB jest wpis Zbyszka pod fotką stacji Bolesławiec wschodni :) napisał w którym roku ciuchcią na tą stację wylądowaliście pierwszy raz do Bolesławca z Olszanicy, i to nie był mój rok urodzenia tylko rok oddania bloku przy Chrobrego :) jak ja już mieszkałem na Fabrycznej to ten blok jeszcze był w budowie :) tak samo jak wykańczali jeszcze blok Fabryczna 1.
~~Wesoły Romek napisał(a):Ktoś napisał: M21W2 napisał(a): Jasiu , my do Bolesławca przeprowadziliśmy się w tym roku w którym Ty się urodziłeś , mieszkaliśmy przy ul .Wybickiego , w którym roku ty zamieszkałeś przy Fabrycznej .
Na FB jest wpis Zbyszka pod fotką stacji Bolesławiec wschodni :) napisał w którym roku ciuchcią na tą stację wylądowaliście pierwszy raz do Bolesławca z Olszanicy, i to nie był mój rok urodzenia tylko rok oddania bloku przy Chrobrego :) jak ja już mieszkałem na Fabrycznej to ten blok jeszcze był w budowie :) tak samo jak wykańczali jeszcze blok Fabryczna 1.
M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: ~~Wesoły Romek napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: M21W2 napisał(a) , tak mi powiedział jak dyskutowaliśmy kto ile lat jest po ślubie i ile ma lat .
To ile jest po ślubie?
~~horus napisał(a): Lucuś a ty pamiętasz kmiocie jak podpisywałeś się tu jako Wars? Horusowi cieciu do pięt nie dorastasz .
~~glob-trotter napisał(a):Ktoś napisał: ~~Wesoły Romek napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: M21W2 napisał(a): Jasiu , my do Bolesławca przeprowadziliśmy się w tym roku w którym Ty się urodziłeś , mieszkaliśmy przy ul .Wybickiego , w którym roku ty zamieszkałeś przy Fabrycznej .
Na FB jest więcej o Jurku Złotkowskim. Jest numer budynku w którym mieszka czyli 17 ale nie pisze że to wynajem. W innym wpisie zaznaczona jest na mapie lokalizacja domu i podpis że najlepiej w domu. Też nie pisze w czyim domu. Tylko zdjęć z Norwegii nadal nie ma więc Jurek tak widział Norwegię jak ja Malediwy.
Prostak!!!