Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Rocznica powstania SW.

22258
#Horus nieaktywny
19 czerwca 2022r. o 21:14
człowieku opanuj się ...
jak można było nie odnieść się do tych piedrdół jak ''gospodarz'' je sam zachwalał ,podkreślał barwy ,kunszt malarza...
a ja że nie lubię takiego czegoś powiedziałem wprost ze dla mnie to badziewie...czego oczekujesz ?...że wbrew sobie miałem to chwalić?
na widok jakiegoś landszaftu z jeleniem na rykowisku mam piać z zachwytu?...jak coś jest dla mnie kiczem to nazywam to po imieniu ...
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Lucjan niezalogowany
19 czerwca 2022r. o 21:19
Janusz z ciebie to naprawdę podły kłamca , po za głupawym uśmiechem i pytaniem o koszulkę nie wydusiłeś z siebie nic więcej. Oszuście napisałem że byłeś małomówny i potulny jak baranek, ty tylko gieroj przy klawiaturze . Na drugim spotkaniu wystarczyło kilka mocnych słów Przemka aby pozbyć się gościa który nie potrafi się zachowywać w towarzystwie.
22258
#Horus nieaktywny
19 czerwca 2022r. o 21:21
no chłoptasie ...jarajcie się dalej a ja tymczasem ....
chcielibyście wiedzieć oszołomy ...a tu du-pa...
możecie sobie pofantazjować...Lucusie Przemusie Jurusie...
banda hipokrytów i oszustów...;D
20886
#Jurko61 nieaktywny
19 czerwca 2022r. o 21:22
Masz ipeenek to i napewno masz , kiedy i gdzie obraziłem kogoś (cwelem) ,
to że , „ habilitowany łgarzu” tego forum robisz podchody by uzyskać informacje jak stary SB-ek, już
napisałem Januszku i jeszcze raz powtórzę , za stary lis jestem bym w fircykowe sidła wpadł ,
napisał ci wczoraj PRL , ja tylko pytam ????
Molu Forumowy cieniutki jak nić pajęcza czy dotrze kiedyś do ciebie , „Kreatywność”
ominęła cię wielkim łukiem pozostawiając Januszku ci tylko zawiść , pie……d…łeś
pewnego czasu że ci fotki z Fejsa o Jurko przesyłają , to znów albo łgałeś by zaistnieć ???
a tu biedniutki naczelny Troll forumowy nie dostał info od klakierów forumowych .
Wpisałeś wczoraj kilka pytań Fircyku ,
kiedy ci odpowiedziałem , w beznadziejny sposób odpowiedziałeś iż nie interesuje
ciebie Fircyku mój życiorys .
a grzebiesz w nim jak ( Świ…nia w G…nie)
~~Lucjan niezalogowany
19 czerwca 2022r. o 21:26
Janusz, nadal kłamiesz to ja pochwaliłem tą porcelanę,ty nie umiałeś się zachować jak na gościa przystało, przyzwoicie.
18442
PIS-PO-PRL
19 czerwca 2022r. o 21:30
Horus napisał(a): banda hipokrytów i oszustów...;D

mam kilka pytań... nie moich... czy mogę liczyć na chwilę Pańskiej uwagi?

:D

PIS=PO=PRL
22258
#Horus nieaktywny
19 czerwca 2022r. o 21:36
~~Lucjan napisał(a): Janusz z ciebie to naprawdę podły kłamca , po za głupawym uśmiechem i pytaniem o koszulkę nie wydusiłeś z siebie nic więcej. Oszuście napisałem że byłeś małomówny i potulny jak baranek, ty tylko gieroj przy klawiaturze . Na drugim spotkaniu wystarczyło kilka mocnych słów Przemka aby pozbyć się gościa który nie potrafi się zachowywać w towarzystwie.

masz krótką i bardzo ''wyborczą'' Lucusiu...
ale prawdą jest że byłem małomówny bo widziałem twoje kaprawe oczka i nadstawianie ucha...to było bardziej wymowne niż czerwona lampka ostrzegawcza...
co już następnego dnia zrozumiałem dlaczego tak ucha nadstawiałeś ...;D
ty to dzisiaj określasz jako ''potulność'' a ja to nazywam przewidywaniem tego co może nastąpić ...i nastąpiło tematem o ''fałszywym koledze'' bo o Falco guzik się dowiedziałeś,,,
a jakie to ''mocne słowa'' użył przemuś ?
nie potrafię się zachować? a co ?...mam ''słodzić'' ?
a jak ty tutaj się zachowujesz ?
ty mnie tu nie ucz zachowania bo twoje wpisy wszystko o tobie mówią ...
bywaj i spraw sobie może jakąś książkę na temat kultury i zachowań międzyludzkich...

Dopisane 19.06.2022r. o godz. 21:36:

PIS-PO-PRL napisał(a):
Ktoś napisał: Horus napisał(a): banda hipokrytów i oszustów...;D

mam kilka pytań... nie moich... czy mogę liczyć na chwilę Pańskiej uwagi?

:D

mojej nie ale są tu już pańscy koledzy którzy zaspokoją pańską ciekawość i zapewne na wszystkie pytania odpowiedzą ...
oni zawsze odpowiadają ...;D
18442
PIS-PO-PRL
19 czerwca 2022r. o 21:38
czyli podkulił ogon i uciekł... cały horus :D

PIS=PO=PRL
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza