Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Rocznica powstania SW.

~~Lucjan niezalogowany
19 czerwca 2022r. o 19:21
~~xxx napisał(a):
Ktoś napisał: M21W2 napisał(a): Wesoły Jasiu , nie posądzam ciebie o logiczne myślenie .Dopisane 19.06.2022r. o godz. 17:40:
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Jasnozielona morwa napisał(a): A ty zamknij swoją oszczerczą mordę. Ciebie już tu wielu poznało w tym jego brat który tu o tobie napisał że jesteś fałszywy .Więc zamknij ryj .

Podejrzewam a co do siebie jestem pewien że z PanemM wypiłbym bimberek .

Piłeś jak tu sam pisałeś jego koniak i jak to się skończyło? Zaraz po tym napisałeś że to fałszywy kolega .A teraz chcesz znowu z nim pić? Co po tym tu wysmarujesz?

Po to abyś miał co pisać , pokazać że nie jestem tak ograniczony jak Ty .

Zgłoś do moderacji Odpowiedz
11445
PanM
19 czerwca 2022r. o 20:06
Oj panie wielbiciel Prawa i Sprawiedliwości. Lubisz pan przypinać wszystkim łatki . Ubliżać poniżać i kpić.
Co cię obchodzi co piją moi goście.
Popatrz na siebie. Sprowokowałeś spotkane tylko po to aby w moim domu poniżyć Lucjana. Na samym wejściu zastawę ceramiczną na stole nazwałeś badziewiem. przyniosłeś w gości tylko sobie jedną puszkę piwa bezalkoholowego. Dopiłeś ją do połowy i ja musiałem to po tobie sprzątnąć.Przez twoje zachowanie musiałem ci odpowiedzieć że nie będzie następnego razu.Pod domem obraziłeś wnuczka Lucjana. Reasumując kiedyś nieżyjący Piotr pisał o sobie " ja cham i prostak " a ty na żywo przewyższyłeś go swoim prymitywnym zachowaniem.
Bez odbioru.

Zastosowana autokorekta

" Tyle państwa w państwie ile to minimalnie niezbędne i tyle swobody obywatelskiej ile to maksymalnie możliwe " Konstytucja Rzeczypospolitej Czym gorsze prawo tym więcej urzędników i odwrotnie
~~będący w temacie niezalogowany
19 czerwca 2022r. o 20:25
Lubisz nadal rzucać nazwiskami ale jak przyszło ci napisać nazwisko kobiety którą w swój chamski sposób obraziłeś to zamknąłeś ryja. Popatrz obleśny typie jak postępują twoi kolesie . jak cię podsumował kolega pisząc że jesteś fałszywcem. Popatrz na to jak obgadywałeś swojego kolesia co to go krzywda ludzka skosiła. Co ty tak przeżywasz te skorupy? Co w nich jest nadzwyczajnego że tak cię to boli? Co w tym dziwnego że ktoś przynosi sobie piwo bezalkoholowe ? Skoro innego nie pije to na co liczyłeś? Że ci postawi czteropaka byś mógł się napić za frajer? Wypił do połowy bo widocznie wystarczyła połowa a ty powinieneś się cieszyć bo zyskałes puszkę do skupu.
To jak ? Napiszesz nazwisko tej kobiety oszczerco ? Nie napiszesz bo na samą myśl już masz pełne gacie. Taki to z ciebie kozak obmiezły typie.
20886
#Jurko61 nieaktywny
19 czerwca 2022r. o 20:45
Panie Przemku Janusz to sfrustrowany , niedowartościowany od dzieciństwa bardzo zakompleksiony osobnik ,
Kłamca / Intrygant /Konfabulant , wielokrotnie próbowałem przez wpisy do rozsądku mu przemówić , lecz Januszek
niereformowalny , swego czasu pisałem z nim na priv chcąc przeanalizować jaką osobowość przedstawia ,
w 100% potrzebuje specjalisty , jak pan napisał wyśmiewał się z koszulki wnuka Lucjana ( bydlę bez uczuć )
parę miesięcy wstecz skrytykował go PRL za chwalenie się noszenia koszulki z Che Guevara , cóż „Burczymucha”
może .

22258
#Horus nieaktywny
19 czerwca 2022r. o 20:47
PanM napisał(a): Reasumując kiedyś nieżyjący Piotr pisał o sobie " ja cham i prostak " a ty na żywo przewyższyłeś go swoim prymitywnym zachowaniem.
Bez odbioru.

nie wiem czy temu dupkowi odpisywać czy nie?
zawsze był wazeliniarzem i oportunistą ...taką tandetną ,wystrzępioną chorągiewą ...
kiedy czytam te kolejne jego ''złote myśli'' te łgarstwa jakimi przesiąkł myślę że życie go jednak poważnie skrzywdziło...
powiedz mi dupku czym obraziłem tego wnuczka?...że zadałem mu pytanie co nosi na koszulce a chłopaczyna nie potrafił odpowiedzieć?
ty obraziłeś się za to że powiedziałem wprost że te tacki to dla mnie badziewie...i to jest prawda...
ale ciebie zawsze bolała prawda którą ja ci waliłem prosto w te fałszywe ślepska...
teraz ronisz łzy nad koleżką ? tym którego obgadywałeś za jego plecami?
hipokryto i oszczerco ...;D

masz swoich kolegów na forum więc może pisz sobie z nimi ?... po co mnie zaczepiasz?
szanuj zdrowie bo jak tu piszą ledwo już chodzisz ...
czy ten jad jakim plujesz wokół to z przeświadczenia że czas już się pakować i ruszać na spotkanie z przyjacielem? ;D
20886
#Jurko61 nieaktywny
19 czerwca 2022r. o 20:49
~~będący w temacie napisał(a): Lubisz nadal rzucać nazwiskami ale jak przyszło ci napisać nazwisko kobiety którą w swój chamski sposób obraziłeś to zamknąłeś ryja. Popatrz obleśny typie jak postępują twoi kolesie . jak cię podsumował kolega pisząc że jesteś fałszywcem. Popatrz na to jak obgadywałeś swojego kolesia co to go krzywda ludzka skosiła. Co ty tak przeżywasz te skorupy? Co w nich jest nadzwyczajnego że tak cię to boli? Co w tym dziwnego że ktoś przynosi sobie piwo bezalkoholowe ? Skoro innego nie pije to na co liczyłeś? Że ci postawi czteropaka byś mógł się napić za frajer? Wypił do połowy bo widocznie wystarczyła połowa a ty powinieneś się cieszyć bo zyskałes puszkę do skupu.
To jak ? Napiszesz nazwisko tej kobiety oszczerco ? Nie napiszesz bo na samą myśl już masz pełne gacie. Taki to z ciebie kozak obmiezły typie.

To sobie wymyśliłeś „mecenas” Nick „będący w temacie” ,
a nie lepiej się zalogować???
czy na samą myśl masz pełne gacie -:)-:)…………D
22258
#Horus nieaktywny
19 czerwca 2022r. o 20:55
Jurko61 napisał(a): Panie Przemku Janusz to sfrustrowany , niedowartościowany od dzieciństwa bardzo zakompleksiony osobnik ,
Kłamca / Intrygant /Konfabulant , wielokrotnie próbowałem przez wpisy do rozsądku mu przemówić , lecz Januszek
niereformowalny , swego czasu pisałem z nim na priv chcąc przeanalizować jaką osobowość przedstawia ,
w 100% potrzebuje specjalisty , jak pan napisał wyśmiewał się z koszulki wnuka Lucjana ( bydlę bez uczuć )
parę miesięcy wstecz skrytykował go PRL za chwalenie się noszenia koszulki z Che Guevara , cóż „Burczymucha”
może .

no i proszę ...wazelina poszła w ruch...;D
''rozsądny '' się odezwał ...;D gdzie twój rozsądek Jurunia kiedy do innych odnosisz się w formie ''cwelu''?...może przemów do rozsądku Lucusiowi bo on z kolei pisze o ''parówach'' ;D
odnoszę wrażenie że wy coś za głęboko siedzicie w tym ''temacie'' ;D

wyśmiewałem się z koszulki?...nie Jurunia ...ja kpiłem tylko z niewiedzy wnusia bo nie miał nic do powiedzenia co na sobie nosi...
a łżesz teraz jak przysłowiowa ''bura suka'' bo nigdy tu nie napisałem że noszę koszulkę z Che...nie noszę bo takiej nie mam ...;D
mam zestaw koszulek z kapelami które lubię ale z Che?

więc nie łżyj jak z tą Norwegią ...;D ;D
~~Lucjan niezalogowany
19 czerwca 2022r. o 21:03
Kultura według Januszka, sprawdź co jest na stałe gospodarza , drwij i obrażaj, przyjęcie na pewno będzie udane, pozostali uczestnicy będą boki zrywali.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.