~~xxx napisał(a):Ktoś napisał: M21W2 napisał(a): Wesoły Jasiu , nie posądzam ciebie o logiczne myślenie .Dopisane 19.06.2022r. o godz. 17:40:Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Jasnozielona morwa napisał(a): A ty zamknij swoją oszczerczą mordę. Ciebie już tu wielu poznało w tym jego brat który tu o tobie napisał że jesteś fałszywy .Więc zamknij ryj .
Podejrzewam a co do siebie jestem pewien że z PanemM wypiłbym bimberek .
Piłeś jak tu sam pisałeś jego koniak i jak to się skończyło? Zaraz po tym napisałeś że to fałszywy kolega .A teraz chcesz znowu z nim pić? Co po tym tu wysmarujesz?
Po to abyś miał co pisać , pokazać że nie jestem tak ograniczony jak Ty .
Zastosowana autokorekta
PanM napisał(a): Reasumując kiedyś nieżyjący Piotr pisał o sobie " ja cham i prostak " a ty na żywo przewyższyłeś go swoim prymitywnym zachowaniem.
Bez odbioru.
~~będący w temacie napisał(a): Lubisz nadal rzucać nazwiskami ale jak przyszło ci napisać nazwisko kobiety którą w swój chamski sposób obraziłeś to zamknąłeś ryja. Popatrz obleśny typie jak postępują twoi kolesie . jak cię podsumował kolega pisząc że jesteś fałszywcem. Popatrz na to jak obgadywałeś swojego kolesia co to go krzywda ludzka skosiła. Co ty tak przeżywasz te skorupy? Co w nich jest nadzwyczajnego że tak cię to boli? Co w tym dziwnego że ktoś przynosi sobie piwo bezalkoholowe ? Skoro innego nie pije to na co liczyłeś? Że ci postawi czteropaka byś mógł się napić za frajer? Wypił do połowy bo widocznie wystarczyła połowa a ty powinieneś się cieszyć bo zyskałes puszkę do skupu.
To jak ? Napiszesz nazwisko tej kobiety oszczerco ? Nie napiszesz bo na samą myśl już masz pełne gacie. Taki to z ciebie kozak obmiezły typie.
Jurko61 napisał(a): Panie Przemku Janusz to sfrustrowany , niedowartościowany od dzieciństwa bardzo zakompleksiony osobnik ,
Kłamca / Intrygant /Konfabulant , wielokrotnie próbowałem przez wpisy do rozsądku mu przemówić , lecz Januszek
niereformowalny , swego czasu pisałem z nim na priv chcąc przeanalizować jaką osobowość przedstawia ,
w 100% potrzebuje specjalisty , jak pan napisał wyśmiewał się z koszulki wnuka Lucjana ( bydlę bez uczuć )
parę miesięcy wstecz skrytykował go PRL za chwalenie się noszenia koszulki z Che Guevara , cóż „Burczymucha”
może .