Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Rocznica powstania SW.

~~Dalia różana niezalogowany
19 czerwca 2022r. o 16:57
Ja miałem też kiedyś chęci na Angelinę Jollie . I też mi nie wyszło ale nie piszę że byłem z nią na wakacjach.
A ty bezczelnie łgałeś i przyciśnięty do muru musiałeś w końcu przyznać że łżesz. I po co ci to było błaźnie?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Czarny Tytoń niezalogowany
19 czerwca 2022r. o 16:59
ale niektórych upał dopadł
odpoczywają przy kompie
obsmarowując się na potęgę
~~Grafitowosiwy kuklik niezalogowany
19 czerwca 2022r. o 17:05
Jurgen postanowił dzisiaj przejść samego siebie. Hail Jurgen.
20886
#Jurko61 nieaktywny
19 czerwca 2022r. o 17:10
Petycje do Janusza napiszcie z prośbą o zmianę Tematu ,
to piłka tego mecenasa z Dolnych ………D co to nie lubi „Solidarności”
a później w filcakach ubłoconych w prywatne życie , kto , gdzie ,kiedy i z kim ,
I jak to wspaniałe ujął PRL , ja tylko zadaje pytanie…………D

Dopisane 19.06.2022r. o godz. 17:10:

~~Grafitowosiwy kuklik napisał(a): Jurgen postanowił dzisiaj przejść samego siebie. Hail Jurgen.

Zmień Nick na smierdzioszek -tchórz , i pisz poprawnie po niemiecku hihihi
~~obserwator niezalogowany
19 czerwca 2022r. o 17:13
On ciebie nie lubi. On nie lubi Lucusi i Przemusi bo kto by lubił takich hipokrytów i oszustów jak wy?
Kto by mógł polubić kogoś kto z gęby robi szambo tak jak wy robicie ze swoich?
14240
M21W2
19 czerwca 2022r. o 17:40
Wesoły Jasiu , nie posądzam ciebie o logiczne myślenie .

Dopisane 19.06.2022r. o godz. 17:40:

~~Jasnozielona morwa napisał(a): A ty zamknij swoją oszczerczą mordę. Ciebie już tu wielu poznało w tym jego brat który tu o tobie napisał że jesteś fałszywy .Więc zamknij ryj .

Podejrzewam a co do siebie jestem pewien że z PanemM wypiłbym bimberek .
Możemy się różnić , Przemek wiele o mnie i moich kolegach wydał fałszywych opinii , nigdy nie odczułem
nienawiści , Horus nienawiść odziedziczył , widocznie po krewnych z Rosji , tak Horusie niezalogowany , to cała prawda o tobie .
~~Grafitowosiwy kuklik niezalogowany
19 czerwca 2022r. o 17:50
Jurko61 napisał(a): Petycje do Janusza napiszcie z prośbą o zmianę Tematu ,
to piłka tego mecenasa z Dolnych ………D co to nie lubi „Solidarności”
a później w filcakach ubłoconych w prywatne życie , kto , gdzie ,kiedy i z kim ,
I jak to wspaniałe ujął PRL , ja tylko zadaje pytanie…………DDopisane 19.06.2022r. o godz. 17:10:
Ktoś napisał: ~~Grafitowosiwy kuklik napisał(a): Jurgen postanowił dzisiaj przejść samego siebie. Hail Jurgen.

Zmień Nick na smierdzioszek -tchórz , i pisz poprawnie po niemiecku hihihi

Jurunia a jak ty sam piszesz po polsku? I ty zniemczony Polaku chcesz tu kogoś języka uczyć? Ty który miał poważne problemy w młodości a co widać po zachowaniu? Jeszcze napisz chamie że zaczniesz innych uczyć kultury.
~~xxx niezalogowany
19 czerwca 2022r. o 18:56
M21W2 napisał(a): Wesoły Jasiu , nie posądzam ciebie o logiczne myślenie .Dopisane 19.06.2022r. o godz. 17:40:
Ktoś napisał: ~~Jasnozielona morwa napisał(a): A ty zamknij swoją oszczerczą mordę. Ciebie już tu wielu poznało w tym jego brat który tu o tobie napisał że jesteś fałszywy .Więc zamknij ryj .

Podejrzewam a co do siebie jestem pewien że z PanemM wypiłbym bimberek .

Piłeś jak tu sam pisałeś jego koniak i jak to się skończyło? Zaraz po tym napisałeś że to fałszywy kolega .A teraz chcesz znowu z nim pić? Co po tym tu wysmarujesz?
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.