no i widzisz peerelku jak wyszedłeś na głupa?...strzelasz ''ślepakami'' a tu sam dostałeś rykoszetem...;D
więc zamiast rzucać się tu jak pchła na kołnierzu może coś wyskrob w temacie bo ja ci ponownie napiszę że robisz tu szambo-widocznie lubisz taki zapach- ;D a ktoś inny napisze ci że robisz ''śmietnik'' -no chyba że sam czujesz się mocno do niego przywiązany ..;D
Dopisane 21.06.2022r. o godz. 06:51:
Jurko61 napisał(a): Sytuacja staje się coraz bardziej poważna , może ktoś ma chwilkę czasu podskoczyć na Dolne Młyny ,
sprawdzić czy wszystko w porządku , może „Fircyk” pomocy potrzebuje???? kuźwa Jasiek prawie przekonany byłem
że zakończysz temat przewrotów , a tu …………D…pa
o proszę ...teraz jak widzę używasz polskich literek...;D a tak przysięgałeś że nie tyldujesz...;D
i ty mi tu nie ''jaśkuj'' bo jeszcze ktoś pomyśli że ''my som kameraden'' ;D
nic z tego ...nie licz na to ...
moi koledzy są na poziomie którego ty nigdy nie osiągniesz ...
wracając do tematu jaki tak chętnie poruszasz...''lekarzu lecz się sam''
''...prawie przekonany byłem
że zakończysz temat przewrotów , a tu …………D…pa''
zawiodłeś się?...jak się cieszę...;D
a wiesz że na tym nie koniec?...wiesz że za kilka dni będzie kolejna rocznica związana z ''solidaruchami '' ?
może twój brat jako ''zasłużony działacz opozycji'' wie coś o tym i założy sam o tym temat a nie wszystko zrzuca na mnie ...opozycjonistę ...;D
bo jednak wychodzi na to że ja pamiętam o pewnych rocznicach a on nie ...czy to nie powód do wstydu czy może ze wstydu nie wraca do tamtych czasów? ;D
ps. zanim odpiszesz pozamiataj plac u ''szwaba'' bo co zrobisz jak ci wrzaśnie polnische schmutzig ?
i pamiętaj ...zwróć uwagę na czcionkę ...;D