Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

45 lat temu doszło do protestów robotniczych m.in. w Radomiu, Ursusie i Płocku. Czerwiec ’76

~~PLS niezalogowany
20 czerwca 2022r. o 22:53
PIS-PO-PRL napisał(a): Marian, jeżeli nie lubisz tego że się z ciebie nabijamy to powiedz. Myślałem że lubisz. Ale jeżeli nie lubisz to przestanę.
Obiecuje ;)

Przepraszam za chlew… choć wszyscy wiemy, że to twoje naturalne środowisko ;)

No ale… przepraszam ;)Dopisane 20.06.2022r. o godz. 22:37:Forumowy chlew ofkors :)

Czy ty czytasz to co piszesz ?człowieku nie znam ciebie ale faktycznie robisz tu śmietnik .
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
18442
PIS-PO-PRL
20 czerwca 2022r. o 23:00
Nie nie czytam.
Piszę to, żeby marian czytał… i ty.
Po co ja mam to czytać?

:D

PIS=PO=PRL
22258
#Horus nieaktywny
21 czerwca 2022r. o 6:51
no i widzisz peerelku jak wyszedłeś na głupa?...strzelasz ''ślepakami'' a tu sam dostałeś rykoszetem...;D
więc zamiast rzucać się tu jak pchła na kołnierzu może coś wyskrob w temacie bo ja ci ponownie napiszę że robisz tu szambo-widocznie lubisz taki zapach- ;D a ktoś inny napisze ci że robisz ''śmietnik'' -no chyba że sam czujesz się mocno do niego przywiązany ..;D

Dopisane 21.06.2022r. o godz. 06:51:

Jurko61 napisał(a): Sytuacja staje się coraz bardziej poważna , może ktoś ma chwilkę czasu podskoczyć na Dolne Młyny ,
sprawdzić czy wszystko w porządku , może „Fircyk” pomocy potrzebuje???? kuźwa Jasiek prawie przekonany byłem
że zakończysz temat przewrotów , a tu …………D…pa

o proszę ...teraz jak widzę używasz polskich literek...;D a tak przysięgałeś że nie tyldujesz...;D
i ty mi tu nie ''jaśkuj'' bo jeszcze ktoś pomyśli że ''my som kameraden'' ;D
nic z tego ...nie licz na to ...
moi koledzy są na poziomie którego ty nigdy nie osiągniesz ...
wracając do tematu jaki tak chętnie poruszasz...''lekarzu lecz się sam''

''...prawie przekonany byłem
że zakończysz temat przewrotów , a tu …………D…pa''

zawiodłeś się?...jak się cieszę...;D

a wiesz że na tym nie koniec?...wiesz że za kilka dni będzie kolejna rocznica związana z ''solidaruchami '' ?
może twój brat jako ''zasłużony działacz opozycji'' wie coś o tym i założy sam o tym temat a nie wszystko zrzuca na mnie ...opozycjonistę ...;D
bo jednak wychodzi na to że ja pamiętam o pewnych rocznicach a on nie ...czy to nie powód do wstydu czy może ze wstydu nie wraca do tamtych czasów? ;D

ps. zanim odpiszesz pozamiataj plac u ''szwaba'' bo co zrobisz jak ci wrzaśnie polnische schmutzig ?
i pamiętaj ...zwróć uwagę na czcionkę ...;D
18442
PIS-PO-PRL
21 czerwca 2022r. o 6:52
No bo strasznie monotematyczny jesteś.
Co ja ci poradzę że można przewidzieć, o czym będą twoje następne „wielkie tematy”?
Masz ograniczony światopogląd i trzymasz się tego samego… my to rozumiemy.
Ale ciągle nie wiemy czy lubisz jak się z ciebie nabijają? Jak nie lubisz to daj znać ;)

I już ci marian pisałem… uczyłem się od najlepszego szambiarza na forum. Nie podoba się? Przecież to czysty ty :))
A i tak to wersja light :D

PIS=PO=PRL
~~Lucjan niezalogowany
21 czerwca 2022r. o 7:04
Nawet jak PRL robi szambo ty czekasz aż się napełni i w nie włazisz, lubisz to robić. Zadałem pytanie, popierasz robotników protestujących przeciwko wysokim podwyżkom cen czy Gierka nazywającego ich warchołami , wichrzycielami , itp.
22258
#Horus nieaktywny
21 czerwca 2022r. o 7:11
monotematyczny? ...a ty ?...jak siebie byś określił?
ale co ja poradzę jak każdy temat -żeby był najbardziej nośny, najbardziej na czasie - ty natychmiast spłycisz ...;D
jaki jest twój ''światopogląd'' jeśli ty nie tylko o polskiej rzeczywistości nie potrafisz pisać a bierzesz się -a przynajmniej tak ci się wydaje- za geopolitykę ?
ja ''monotematyczny''? nawiązuję do historii, przypominam o ''wałach'' i oszustwach ''yankee'' a ty co? piejesz z zachwytu nad ''ukrami'' i ich ''sukcesami''
ja przypominam powody strajków ''solidaruchów'' a tym były np. zbyt małe kotlety w zakładowej stołówce a ty co?...nie odnosisz się do tego że nawet przez kotleta zakład stawał by w konsekwencji takich zachowań później upaść?
nie przejmuj się ...moja ''monotematyczność'' ;D ma związek z tym co mnie interesuje i o czym czytam...a jeśli ci to nie pasuje masz proste wyjście -nie czytaj ...
ale to takich jak ty przerasta...trudno-musisz z tym żyć...;D
18442
PIS-PO-PRL
21 czerwca 2022r. o 7:13
:D
Marian, zaplułeś się jak do mnie mówiłeś.
Poskładaj myśli i napisz jeszcze raz ;)

PIS=PO=PRL
22258
#Horus nieaktywny
21 czerwca 2022r. o 7:24
~~Lucjan napisał(a): Nawet jak PRL robi szambo ty czekasz aż się napełni i w nie włazisz, lubisz to robić. Zadałem pytanie, popierasz robotników protestujących przeciwko wysokim podwyżkom cen czy Gierka nazywającego ich warchołami , wichrzycielami , itp.

czy popieram robotników? można było popierać Polaków ale nie warchołów jak to pięknie określiłeś (widzę że przeczytałeś tekst który ci podsunąłem ;D )
ale tak ...warchołów bo wcześniej już ci pisałem o tym ale powtórzę jeszcze raz by do ciebie dotarło...właśnie tacy nie patrząc na szkody jakie to niesie dla zakładu , nawet przez zbyt małego kotleta zatrzymywali produkcję ...
teraz owoce takich zachowań są widoczne jak na dłoni...tysiące zakładów upadło i żaden się już nie podniósł ...nawet Ursus ,nawet stocznia...
dzisiaj przez takich warchołów Polską rządzi obcy kapitał i obca ''władza'' ;D

Dopisane 21.06.2022r. o godz. 07:22:

PIS-PO-PRL napisał(a): :D
Marian, zaplułeś się jak do mnie mówiłeś.
Poskładaj myśli i napisz jeszcze raz ;)

no właśnie ...
i kto tu jest monotematyczny? ;D

Dopisane 21.06.2022r. o godz. 07:24:

pozbierajcie myśli ..ja wyjdę bo mam psie obowiązki...
tylko spokojne ..bez nerwów...wrócę ...;D
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.