wracajcie rodacy do Polski ...walczcie ...;D
podnoście z upadku to co spieprzyli wasi rodacy...;D
odbudujcie Żerań ,stocznię , zakłady w Mielcu i Radomiu ...odbudujcie Ursusa ...;D
odbudujcie te wszystkie zakłady które upadły bo tamtym strajkować się chciało ...
wracajcie bo tylko w was nadzieja...
ci co tu pozostali to ''cioty'' :D
Horus, ponawiam proste pytanie, jak oceniasz tamte wydarzenia, stać cię na odpowiedź?. Wiesz bredzić każdy może, miałem nadzieję że po wklejce o ważnych wydarzeniach podyskutujemy poważnie.
'' Doszło do gwałtownych walk, w czasie których młodzi ludzie wznosili barykady, rzucali kamieniami, cegłami, wyrwanym brukiem, a nawet butelkami z benzyną; MO posługiwała się pałkami, armatkami wodnymi i gazami łzawiącymi. Dwóch demonstrantów, Jan Łabęcki i Tadeusz Ząbecki, zginęło w tragicznym wypadku, zabitych przez rozpędzoną przyczepę wypełnioną betonowymi płytami, którą spychali w kierunku zomowców. Oprócz gmachu KW PZPR atakowano budynek KW MO i Urzędu Wojewódzkiego. Doszło do dewastacji sklepów i kradzieży. Oddziały MO opanowały sytuację w centrum miasta dopiero późnym wieczorem.''
ojej...dewastowali sklepy?...kradli?
to wszystko w ramach ''walki z komuną''? ;D
przypomina to mi inną historię obecnego posła z mafii piSSowskiej który kiedyś okradał samochody by ''zdobyć środki na walkę z komuną'' :D
Dopisane 20.06.2022r. o godz. 21:05:
później jeszcze poprotestuję ..teraz siatkóweczka Polek z USA...
raczej będą ''baty'' ale jestem patriotą więc legnę się wygodnie i pooglądam...;D
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.