Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Palikot pozdrawia Bolesławiec!
~~Karmazynowy ligustur niezalogowany
25 czerwca 2022r. o 17:42
A horus samotny nie jest tylko jego stara dorabia po godzinach w horrorach i to bez charakteryzacji
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Horus niezalogowany
25 czerwca 2022r. o 17:45
no dobra chłoptasie cieniasy...
podrzuciłem wam temat więc teraz sobie w nim sobie ''dyskutujcie'' ;D
czas na kolejne karty historii ...;D
211
skorn
25 czerwca 2022r. o 17:48
Lubisz pisać, że my wracamy do ciebie, ale wiesz jaka jest prawda. To ty wracasz do nas, twoje pajacowanie nie ma sensu bez publiki ; )

<i>
20886
#Jurko61 nieaktywny
25 czerwca 2022r. o 17:53
~~Macierzanka długolistna napisał(a): No i doczekaliśmy się głównego aktora. Co tam PanieM? Wyszedłeś na tym Palikocie ubabrany po samą szyję .Robiłeś z siebie idi/o/tę i tak ci zostało.

~~Macierzanka długolistna~~ Jasiek jaka z ciebie „niewiasta” ho ho ,
Nie nerwuj siebie Maryjan………D[/d]
~~Zielonobrunatny aster niezalogowany
25 czerwca 2022r. o 17:54
Do ''was''? Czyli kogo? Was towarzyszu jest kilku? To który teraz pisze ?
Jakiś czas się nie ujawniałeś i teraz nagle cię naszło? Postanowiłeś wrócić ?
~~Szarawozielony Powój niezalogowany
25 czerwca 2022r. o 18:01
''Brud, odór i odrapane ściany - tak wygląda lokal, który władze Bolesławca zaproponowały na biuro posłowi Ruchu Palikota. - To chyba pierwszy taki przypadek na świecie kiedy administracja proponuje tak żenujący lokal – mówią jego pracownicy. Miasto odpowiada: - Innych nie mamy.

- W styczniu zwróciliśmy się do prezydenta Bolesławca z prośbą o wyznaczenie lokalu na społeczne biuro poselskie. Chcieliśmy by był przyjazny dla osób niepełnosprawnych i starszych, dlatego poprosiliśmy o pomieszczenie na parterze, od strony ulicy – opowiada Przemysław Moszczyński, asystent społeczny Henryka Kmiecika, posła Ruchu Palikota.

16 kwietnia asystent udał się na ul. Zygmunta Augusta, by zobaczyć przygotowane dla posła biuro. Pomieszczenie na parterze, o które prosił poseł, okazało się strychem na 11. piętrze budynku. 20 metrów kwadratowych, dwa pokoje i toaleta.
Dostałem klucze, ale żadne nie pasowały. Musieliśmy usunąć zamki. Po wejściu odurzył nas smród, a w oczy rzucały się wulgarne napisy – wspomina Moszczyński i dodaje: - Wstyd byłoby mi zapraszać tu ludzi.

- Jesteśmy biurem społecznym i utrzymujemy się ze składek członkowskich, drobnych datków od sponsorów. Chcemy zapłacić za wynajem i być traktowani jak inne partie - przekonuje Moszczyński.''

to w końcu ''asystent posła'' czy ''przewodniczący''?
przecież o czymś takim jak ''asystent posła'' nie ma nic w prawie...;D takiej funkcji po prostu nie ma...
i kto tu łże jak ''bura suka''? ;D
20886
#Jurko61 nieaktywny
25 czerwca 2022r. o 18:04
~~Tabaczkowy Cis napisał(a): W jak prosty sposób wychodzi z takiego jak ty zwykły cham. Zresztą zawsze taki byłeś dlatego też nikt z tobą nie ma problemów bo nikt nie chce takich znajomości i jesteś samotny jak palec w dupie.

Januszek wysyłam ci żółtą kartkę !!!!!
Logowanie ????
Rozumiem małpie ruchy wszyscy atakują ………D
Roztargnienie nie usprawiedliwia -:)-:)
Jakby serducho coś tam tego …………D
Ja tylko przestrzegałem [/d]

Dopisane 25.06.2022r. o godz. 18:04:

~~Horus napisał(a):
Ktoś napisał: skorn napisał(a): Prócz ciebie, parówo, nikt nie ma za mną problemu na tym forum, więc ja problemu też nie widzę.

To z tobą jest coś nie tak i to akurat widzi każdy. ; )

Pamiętasz jak cię kiedyś odwiedziłem i jak nie otworzyłeś mi drzwi? A światełko się paliło więc nie spałeś zresztą kilka minut wcześniej cos tam do mnie pisałeś . Dlaczego nie otworzyłeś korniszonku? ;D

„Arnold” a Rękawica dalej leży hi hi hi ………………D
~~ niezalogowany
25 czerwca 2022r. o 18:07
Nie strasz ,nie strasz bo się os/ra/sz folksdojczu z Malinowym Nosem .
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Zapraszamy