~~Szarawozielony Powój niezalogowany 25 czerwca 2022r. o 18:33
falco 20 września 2013r. o 21:21
to tylko marzenia za dobrobytem,,za wakacjami pod gruszą ,za wysłaniem dzieciaków na wakacje zakładowe,za pracą za którą będziecie mieli zapłacone...
a pozostaje Wam co?...kapitalizm ze swoją niepewnością jutra ,czy będzie wypłata czy nie, czy w następnym miesiącu będzie podwyżka za czynsz czy za energię,czy będę miał za co kupić dzieciakom prezenty pod choinkę...
i czy kurna nie zachoruję bo przyjdzie zdechnąć...
i czy to tylko ma znaczenie że w ,,kraju wolnym i demokratycznym,, ;)
hmmmm... ;)
"bierz życie z każdym oddechem..."
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
211
skorn 20 września 2013r. o 22:09
Jeździ do kapitalistycznego kraju do roboty i dalej majaczy, co za hipokryta. Weź się falco w końcu ogarnij.
10897
Anonim10897 20 września 2013r. o 22:13
Falco , dobry wieczór....podzielam Twoje zdanie...tak , tęsknota za czymś co dla niektórych wydaje się utopią :D
Dobrej nocy i pięknych marzeń o..minionym :D
4335
Pannazdzieckiem 20 września 2013r. o 22:15
falco napisał(a): to tylko marzenia za dobrobytem,,za wakacjami pod gruszą ,za wysłaniem dzieciaków na wakacje zakładowe,za pracą za którą będziecie mieli zapłacone...
a pozostaje Wam co?...kapitalizm ze swoją niepewnością jutra ,czy będzie wypłata czy nie, czy w następnym miesiącu będzie podwyżka za czynsz czy za energię,czy będę miał za co kupić dzieciakom prezenty pod choinkę...
i czy kurna nie zachoruję bo przyjdzie zdechnąć...
i czy to tylko ma znaczenie że w ,,kraju wolnym i demokratycznym,, ;)
Dokładnie :)
coś do was kmiotki dociera? ;D
piszcie...tylko się nie podniecajcie ...;D
ja tymczasem obrócę sobie kaszaneczkę bo mi się kurna za bardzo przyjara...;D
~~Jasnozielona morwa niezalogowany 25 czerwca 2022r. o 18:43
Chciałeś dyskutować to dyskutuj. Masz temat . Rozumiem że nie chcesz urazić swojego nowego przyjaciela .Jurunia oczekiwał tuspokojnych dyskusji więc może z nim podyskutuj. Załóżcie sobie może jakiś temat i dyskutujcie . Tylko o czym z tak marną wiedzą .
~~Dawny twój znajomy niezalogowany 25 czerwca 2022r. o 19:19
~~ napisał(a): Nie strasz ,nie strasz bo się os/ra/sz folksdojczu z Malinowym Nosem .
A pamiętasz Janusz jak się tu chwaliłeś publicznie jeszcze jako falco że za położenie płytek nie bierzesz mniej niż 80 złoty metr . Nie mam ci za złe. Praca to praca ale po co się chwalić.
Poważnie? A popatrz Jurunia pisał że coś mu się nie spodobało. Fugi czy coś tam . Za to chwalił się wyjazdem do Norwegii i kupowaniem piwa po 10 ełrasów a okazało się że to przechwałki.
Po co? Zapytaj fantastę...;D
PanM długo tu podtrzymywał kłamstwa o tym że położyłem u niego hektary płytek.
A ty sam? Dlaczego kłamałeś że mnie widziałeś w jakimś markecie a po jednym pytaniu zwiałeś jak niepyszny?
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.