~~Horus napisał(a): Poważnie? A popatrz Jurunia pisał że coś mu się nie spodobało. Fugi czy coś tam . Za to chwalił się wyjazdem do Norwegii i kupowaniem piwa po 10 ełrasów a okazało się że to przechwałki.
Po co? Zapytaj fantastę...;D
PanM długo tu podtrzymywał kłamstwa o tym że położyłem u niego hektary płytek.
A ty sam? Dlaczego kłamałeś że mnie widziałeś w jakimś markecie a po jednym pytaniu zwiałeś jak niepyszny?
kłamczuszki z was...;D
~~Dawny twój znajomy napisał(a):Ktoś napisał: ~~Horus napisał(a): Poważnie? A popatrz Jurunia pisał że coś mu się nie spodobało. Fugi czy coś tam . Za to chwalił się wyjazdem do Norwegii i kupowaniem piwa po 10 ełrasów a okazało się że to przechwałki.
A ty sam? Dlaczego kłamałeś że mnie widziałeś w jakimś markecie a po jednym pytaniu zwiałeś jak niepyszny?
kłamczuszki z was...;D
Janusz nie pisz do gromady. Ja z oczywistych powodów nie chcę abyś mnie zdemaskował. Po tym co tu czytam tym bardziej. A spotkaliśmy sie jak ci pisalem blisko wejscia do marketu. To tylko emizod nie ma zadnego znaczenia.
~~Horus napisał(a): Poważnie? A popatrz Jurunia pisał że coś mu się nie spodobało. Fugi czy coś tam . Za to chwalił się wyjazdem do Norwegii i kupowaniem piwa po 10 ełrasów a okazało się że to przechwałki.
kłamczuszki z was...;D
~~Horus napisał(a): ja mam tu rzucać twoje fotki?...sam to zrób...
tyle że wydaje mi się że z tą Norwegią to pojechałeś jak z tym biletem na mecz co go na Fb prezentujesz...
bo sam przyznałeś się że z Norwegią to były ''jaja'' więc myślę że ten bilet to albo podniosłeś po tym jak ktoś go wyrzucił lub sam zanurkowałeś w koszu na śmieci i sobie go przytuliłeś ...
wrzucaj tu te zdjęcia...;D poczekam bo i tak film oglądam...
PanM napisał(a): Panie ////////// ja tak na wszelki wypadek gdybyś pan się wypierniczył na skórce od banana i pańska fizjonoma dostała by uszczerbku z powodu nagłego kontaktu z kostkami pol bruk nie wiąz pan tego z osobą chorego , cieniasa grubasa z koziej wulki.