~~Zarumieniony Bukszpan napisał(a): tej dziewczynki brat ten autyczny co tez mamuska sie na nim wyzywala zbiera na laptop jest zbiorka na laptop dla Kuby to czemu mamuska tak niby dobra matka zabrala jej wtedy laptop i telefon to niech da Kubie po co on zbiera juz tyle czasu?!!!i mamuska robi choremu nadzieje? ludzie przyjrzyjcie sie tej rodzince!szczegolnie mamusi i tatusiowi![/c
To oznacza tylko troskę o syna i nie ma w tym nic złego. Tym bardziej potwierdza że dbają i kochają swoje dzieci a dziewczyna powinna iść do poprawczaka i zdania nie zmienię.
~~Zarumieniony Bukszpan napisał(a): znam dobrze ta dziewczynke i ta matke psychopatke wszystko co mowi dziewczynka to prawda ludzie gdyby bylo inaczej ona wolalaby isc do domu dziecka?????znam dobrze ta rodzine dziewczynka byla bita to prawda i jej brat tez jak ona mowi ale nic nie powie ma autyzm zanim zabierzecie swoje zdanie upewnijcie sie co to za rodzina ta jej matka nie powinna nigdy opuscic wiezienia,wiem co mowie biedne dziecko mowi prawde i nikt jej nie wierzy!!!dlaczego ta matka nie chce jej odzyskac w koncu to jej dziecko niech wraca do domu a mamusia odszkodowanie bedzie teraz musiala wywalczyc tak?a dziecko niech wychowa dom dziecka czy zastepcza rodzina!!!ta dziewczynka jest ofiara bestii nie klamie jest grzeczna samo to zdjecie z czerwono bialym paskiem o tym swiadczy znam ja dobrze i prosze Boga o pomoc dla niej
~~Zarumieniony Bukszpan napisał(a): nie trzeba znac tu widac wyraznie ze tej mamusce zalezy na kasie a nie na dzieciach normalna matka chcialaby odzyskac swoje dziecko i wybaczyc a ta mysli o odszkodowaniu tylko sam tatus powiedzial ze nie wybaczy dziecku 15-toletniemu zeby nie moglo wrocic do rodziny!!!!!ludzie pomyslcie troche to dziecko przez nich tula sie po swiecie!!![/c
A niech się tuła sama sobie z gotowała taki los pozatym to już nie 15 latka tylko 16 latka nie wzięłabym pod swój dach nawet gdyby błagała na kolanach w tej sytuacji tylko poprawczak
~~Wojtek napisał(a):Ktoś napisał: ~~Zarumieniony Bukszpan napisał(a): znam dobrze ta dziewczynke i ta matke psychopatke wszystko co mowi dziewczynka to prawda ludzie gdyby bylo inaczej ona wolalaby isc do domu dziecka?????znam dobrze ta rodzine dziewczynka byla bita to prawda i jej brat tez jak ona mowi ale nic nie powie ma autyzm zanim zabierzecie swoje zdanie upewnijcie sie co to za rodzina ta jej matka nie powinna nigdy opuscic wiezienia,wiem co mowie biedne dziecko mowi prawde i nikt jej nie wierzy!!!dlaczego ta matka nie chce jej odzyskac w koncu to jej dziecko niech wraca do domu a mamusia odszkodowanie bedzie teraz musiala wywalczyc tak?a dziecko niech wychowa dom dziecka czy zastepcza rodzina!!!ta dziewczynka jest ofiara bestii nie klamie jest grzeczna samo to zdjecie z czerwono bialym paskiem o tym swiadczy znam ja dobrze i prosze Boga o pomoc dla niej
Jak byś naprawdę znała to rodzinę to byś nie pisała takich bzdur, a na zdjęcie pokazuje tylko to , że rodzice dbali o dzieci . Jeśli chodzi o powrót tej psychopatki do domu to też bym się nie zgodził bo kto wie co jeszcze wymyśli. Jak widać ona jest wyrachowana .