~~Kasztanowatordzawa Przylaszczka napisał(a): Na ulotce Kawki jest jeszcze jako popierający dyrektor szpitala w Bolesławcu, to jest skandal, nie etyczne wykorzystywanie takiego stanowiska do polityki. To znaczy, że jak wygra inny kandydat to mieszkańcy Gromadki nie będą przyjmowani do szpitala ?
~~jadzia napisał(a): Za 20 tysięcy na miesiąc to mogę być ja.
~~Gosia napisał(a):Ktoś napisał: ~~jadzia napisał(a): Za 20 tysięcy na miesiąc to mogę być ja.
A kto ci powiedział że pensja wójta wynosi 20 tys?
~~Kasztanowatordzawa Przylaszczka napisał(a): Na ulotce Kawki jest jeszcze jako popierający dyrektor szpitala w Bolesławcu, to jest skandal, nie etyczne wykorzystywanie takiego stanowiska do polityki. To znaczy, że jak wygra inny kandydat to mieszkańcy Gromadki nie będą przyjmowani do szpitala ?Najlepsze że pewnie dyrektor szpitala nawet nie wie gdzie jest Gromadka...
~~z Boku napisał(a):Jaki to szef. Wyznaczył go premier na okres 5 miesięcy i tyle. Mieszkańcy gminy Gromadka w większości wcale tego Pana nie znają.Ktoś napisał: ~~z Boku napisał(a): Poparcie Pana Matyjewicza jako sekretarza gminy (tak napisano na ulotce p. Kawki), to gruby skandal i brak szacunku dla urzędu... To bardzo nierozsądny ruch, godzący w etykę urzędnika tak wysokiego szczebla. Niestety po czymś takim musi się liczyć z tym że zostanie zwolniony z pracy przez innego, wygranego kandydata. Wiele Pan postawił na szali, ale czy rozsądnie? Warto czasem pomyśleć kilka razy.
Dodam, że jest to kompletny brak lojalności do swojego szefa, który akurat też w wyborach startuje. Za takie coś wylatuje się z pracy, ale widać trafił Pan na dość łaskawego człowieka.