Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Manilift zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Kto jest najlepszym kandydatem na wójta? - SONDA
~~West niezalogowany
16 lipca 2022r. o 8:14
~~Ryteb napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Srebrnoszara Piwonia napisał(a): I bardzo dobrze, że jest ktoś spoza lokalnych układów rodzinno towarzyskich. Do tego ma przebicie w rządzie a to pomoże pozyskać. Środki. Bez kasy nikt dobrze rządzić nie będzie.

Jakie przebicie? Znajomości po maturze ? Przypomina mi to film ,, Kariera Nikodema Dyzmy " . Przecież ten kandydat jest z PiS .

Nie zazdrość, tylko patrz na swoje życie. Gość pracuje blisko dwa lata w biurze poselskim, a to wymaga zdobycia szerokiej wiedzy, często więcej wartej niż na studiach. Nie papier a umiejętności kolego.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Żółtobrunatna Laurencja niezalogowany
16 lipca 2022r. o 8:17
haha, biuro poselskie do którego nikt praktycznie nie przychodzi.
~~co za qtas PISi niezalogowany
16 lipca 2022r. o 8:20
~~West napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Ryteb napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Srebrnoszara Piwonia napisał(a): I bardzo dobrze, że jest ktoś spoza lokalnych układów rodzinno towarzyskich. Do tego ma przebicie w rządzie a to pomoże pozyskać. Środki. Bez kasy nikt dobrze rządzić nie będzie.

Jakie przebicie? Znajomości po maturze ? Przypomina mi to film ,, Kariera Nikodema Dyzmy " . Przecież ten kandydat jest z PiS .

Nie zazdrość, tylko patrz na swoje życie. Gość pracuje blisko dwa lata w biurze poselskim, a to wymaga zdobycia szerokiej wiedzy, często więcej wartej niż na studiach. Nie papier a umiejętności kolego.

Ooooo,to ,to . Nie matura lecz chęć szczera .....
~~West niezalogowany
16 lipca 2022r. o 8:21
~~Żółtobrunatna Laurencja napisał(a): haha, biuro poselskie do którego nikt praktycznie nie przychodzi.

Widzisz, nawet nie wiesz na czym polega praca na takim stanowisku. To wsparcie dla posła a to wymaga wiedzy. Doucz się zorientuj i wróć mądrzejszy.
~~Żółtobrunatna Laurencja niezalogowany
16 lipca 2022r. o 8:26
Nie kpij sobie, a na .o wójta kto go wybrał. Pogoda, bo w kadr w PiSie nie ma. Zosał Pogoda, Sarbak i Hałka
~~Janek niezalogowany
16 lipca 2022r. o 10:03
Tacy będą wójtowie, jakie ich wykształcenie . Taka gmina , jaki wójt. Mam nadzieję, że wyborcy nie dadzą się omamić.
~~Renata niezalogowany
16 lipca 2022r. o 10:24
~~West napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Żółtobrunatna Laurencja napisał(a): haha, biuro poselskie do którego nikt praktycznie nie przychodzi.

Widzisz, nawet nie wiesz na czym polega praca na takim stanowisku. To wsparcie dla posła a to wymaga wiedzy. Doucz się zorientuj i wróć mądrzejszy.

Po tych wymianach poglądów wiem, że nie będę głosowała na Pana Hałkę. Mam obawy co do jego kompetencji
~~Odp dla Renata niezalogowany
16 lipca 2022r. o 14:28
Nie będziesz głosować na Pana Hałkę, bo głosujesz na siebie.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.