~~Janek napisał(a): Tacy będą wójtowie, jakie ich wykształcenie . Taka gmina , jaki wójt. Mam nadzieję, że wyborcy nie dadzą się omamić.
~~West napisał(a):Ktoś napisał: ~~Żółtobrunatna Laurencja napisał(a): haha, biuro poselskie do którego nikt praktycznie nie przychodzi.
Widzisz, nawet nie wiesz na czym polega praca na takim stanowisku. To wsparcie dla posła a to wymaga wiedzy. Doucz się zorientuj i wróć mądrzejszy.
~~Jan napisał(a):Ktoś napisał: ~~Janek napisał(a): Tacy będą wójtowie, jakie ich wykształcenie . Taka gmina , jaki wójt. Mam nadzieję, że wyborcy nie dadzą się omamić.
Z tego co słyszałem to większość ma wyższe a Pan Patryk jest w trakcie robienia wyższego, więc nie ma się tu chyba czego przyczepić, bo jeżeli ktoś ma wyższe ekonomiczne, administracyjne, czy jest nauczycielem śpiewu, ewentualnie przedszkolanką: Czy jest to wykształcenie odpowiednie do zarządzania gminą? Myślę, że nie mają tacy ludzie nic z zarządzaniem.
~~Jan napisał(a):Ktoś napisał: ~~Janek napisał(a): Tacy będą wójtowie, jakie ich wykształcenie . Taka gmina , jaki wójt. Mam nadzieję, że wyborcy nie dadzą się omamić.
Z tego co słyszałem to większość ma wyższe a Pan Patryk jest w trakcie robienia wyższego, więc nie ma się tu chyba czego przyczepić, bo jeżeli ktoś ma wyższe ekonomiczne, administracyjne, czy jest nauczycielem śpiewu, ewentualnie przedszkolanką: Czy jest to wykształcenie odpowiednie do zarządzania gminą? Myślę, że nie mają tacy ludzie nic z zarządzaniem.
~~Toksyn napisał(a):Ktoś napisał: ~~West napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Żółtobrunatna Laurencja napisał(a): haha, biuro poselskie do którego nikt praktycznie nie przychodzi.
Widzisz, nawet nie wiesz na czym polega praca na takim stanowisku. To wsparcie dla posła a to wymaga wiedzy. Doucz się zorientuj i wróć mądrzejszy.
Komuniści słyną z niedouczenia
Nie obrażaj komunistów,bo np. Albert Einstein też nim był.
~~Jagoda napisał(a):Ktoś napisał: ~~Jan napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Janek napisał(a): Tacy będą wójtowie, jakie ich wykształcenie . Taka gmina , jaki wójt. Mam nadzieję, że wyborcy nie dadzą się omamić.
~~Jan napisał(a): Ktoś napisał: ~~Janek napisał(a): Tacy będą wójtowie, jakie ich wykształcenie . Taka gmina , jaki wójt. Mam nadzieję, że wyborcy nie dadzą się omamić.
Skoro Pan Patryk Hałka jest doskonałym pracowników w biurze poselskim, to po co pcha się na urząd wójta gminy Gromadka? Czyżby tam tak mało zarabiał? Kierowanie gminą to nie to samo co prowadzenie biura poselskiego. Uważam, że po wykonaniu misji jaką mu zlecono, powinien z powrotem wrócić na poprzednie stanowisko , a nie startować w wyborach na wójta gminy . Bycie wójtem, to wielka odpowiedzialność.
Więc chce wziąć na siebie tą odpowiedzialność, pracować można wszędzie. Dlaczego by nie wójtem? Chyba cię nie pozbawia stołka?
~~Jano napisał(a): Wygra ten, który jak najwięcej żuli dowiezie do lokalu wyborczego...