Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Kto jest najlepszym kandydatem na wójta? - SONDA
~~Ja niezalogowany
16 lipca 2022r. o 20:43
Ta sonda to wielka lipa. To nie są głosy tylko wyborców z naszej gminy. Wszystko rozstrzygnie się niebawem. Mam nadzieję, że wyborcy wiedzą kogo mają wybrać na wójta gminy Gromadka.

Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Husar niezalogowany
16 lipca 2022r. o 20:53
~~Ja napisał(a): Ta sonda to wielka lipa. To nie są głosy tylko wyborców z naszej gminy. Wszystko rozstrzygnie się niebawem. Mam nadzieję, że wyborcy wiedzą kogo mają wybrać na wójta gminy Gromadka.

Wybiorą najlepszego. Myślę, że to będzie ktoś spoza układów lokalnych. Urząd Gminy wymaga przewietrzenia po starych układach. Ogólnie bym go przemalował i wodą święconą pokropił, bo złe moce jeszcze się tam goszczą.
~~Janda niezalogowany
16 lipca 2022r. o 21:17
~~Husar napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Ja napisał(a): Ta sonda to wielka lipa. To nie są głosy tylko wyborców z naszej gminy. Wszystko rozstrzygnie się niebawem. Mam nadzieję, że wyborcy wiedzą kogo mają wybrać na wójta gminy Gromadka.

Wybiorą najlepszego. Myślę, że to będzie ktoś spoza układów lokalnych. Urząd Gminy wymaga przewietrzenia po starych układach. Ogólnie bym go przemalował i wodą święconą pokropił, bo złe moce jeszcze się tam goszczą.

W tym szkopuł , że nie ma najlepszego, a Ty wskazujesz na maturzystę. Czy jego wiedza będzie wystarczająca by kierować pracą urzędu i nie tylko ? Źle byłoby aby ktoś spartolił to co zostało zaplanowane. Z tą wodą święconą to jakiś złośliwy żart.
~~Husar niezalogowany
16 lipca 2022r. o 22:16
Zrób maturę to pogadamy.
A czy ktoś się nadaje, czy nie to się okaże jak zostanie i będzie zarządzał.
~~kaszankowy men niezalogowany
16 lipca 2022r. o 22:58
W przeszłości jak pani pracująca w kuchni została nauczycielką nikt nie protestował,a teraz wielkie halo bo facet z maturą chce być wójtem
~~Ferdek niezalogowany
17 lipca 2022r. o 9:01
~~Husar napisał(a): Zrób maturę to pogadamy.

A czy ktoś się nadaje, czy nie to się okaże jak zostanie i będzie zarządzał.

Pozdrawiam kolegów maturzysty i wspierający Go Nowogrodziec . Gmina Gromadka jeszcze tak słabego kandydata na stanowisko wójta gminy Gromadka nie miała. Ta Pani,o której wspomina ktoś inny, zanim została nauczycielką ukończyła studia. Ten Wasz kandydat mimo , że ma już 30 lat jeszcze tego nie zrobił. Mówisz o nim jakby był już wójtem. Wybór Hałki to wielkie ryzyko.
~~oprych niezalogowany
17 lipca 2022r. o 10:10
Nie ważne czy to Hałka, czy kto inny. Wybór kogoś z poza gminy vto zawsze będzie błąd.
~~Żółtobrunatna Laurencja niezalogowany
17 lipca 2022r. o 10:22
Kim jest Hałka, aparatczykiem wskazanym przez PiS, nie mający nic wspólnego z Gromadką.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.