Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Media Expert zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Kto jest najlepszym kandydatem na wójta? - SONDA
~~Terra niezalogowany
12 lipca 2022r. o 11:54
Kandydatom na wójta gminy Gromadka proponuję jeszcze przed wyborami zrobić egzamin z ekonomii, matematyki , socjologii, z zarządzania i podać jego wynik do publicznej wiadomości. Wtedy łatwiej będzie spośród czterech kandydatów wybrać wójta gminy Gromadka.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Karol niezalogowany
12 lipca 2022r. o 11:57
Już oddałem swój głos na Pana Patryka Hałke
~~Raniuszek niezalogowany
12 lipca 2022r. o 12:01
Oby mieszkańcy Gminy postąpili właściwie i nie zagłosowali na kandydata mającego za nic opinię ludzi. Jednemu z kandydatów mało wysokiego stanowiska i jeszcze sięga po gminę. W dodatku pomysły ma bardzo ciekawe jak wyasfaltowanie drogi leśnej i doprowadzanie asfaltu pod każdy dom. Betonoza, brak poszanowania przyrody i narażenie na niebezpieczeństwo ludzi i zwierząt. Przemyślcie swój głos!
~~Seran niezalogowany
12 lipca 2022r. o 12:01
~~Karol napisał(a): Już oddałem swój głos na Pana Patryka Hałke

A jak zagłosujesz 24 lipca? Nie marnuje głosu.
~~KOKO niezalogowany
12 lipca 2022r. o 13:22
~~Karol napisał(a): Już oddałem swój głos na Pana Patryka Hałke

przykro
~~Cynamonowa Tunbergia niezalogowany
12 lipca 2022r. o 13:32
ja już rozkoszuje się popołudniową kawką.
~~Różowoczerwony Rokitnik niezalogowany
12 lipca 2022r. o 14:43
~~Cynamonowa Tunbergia napisał(a): ja już rozkoszuje się popołudniową kawką.

Uważaj abyś się nie zakrztusiła.
~~Oli niezalogowany
12 lipca 2022r. o 14:44
~~Cynamonowa Tunbergia napisał(a): ja już rozkoszuje się popołudniową kawką.

W bolesławieckim ratuszu? :)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.