Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Kto jest najlepszym kandydatem na wójta? - SONDA
~~Sowwa niezalogowany
12 lipca 2022r. o 14:50
~~Terra napisał(a): Kandydatom na wójta gminy Gromadka proponuję jeszcze przed wyborami zrobić egzamin z ekonomii, matematyki , socjologii, z zarządzania i podać jego wynik do publicznej wiadomości. Wtedy łatwiej będzie spośród czterech kandydatów wybrać wójta gminy Gromadka.

Brawo za wpis ...dodała bym jeszcze badania psychiatryczne i test z empatii do ludzi i zwierząt
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Jasnobrązowy Szczypiorek niezalogowany
12 lipca 2022r. o 14:59
Nie blokujcie wpisów ten sondaż jest do kitu
~~Przyszły maturzysta niezalogowany
12 lipca 2022r. o 15:15
Skoro jeden z kandydatów na stanowisko wójta gminy Gromadka ma zaledwie średnie wykształcenie i prowadzi w sondzie na wybór wójta gminy , to ja ze swoim wykształceniem zawodowym mam szansę wygrać te wybory w jesieni przyszłego roku. Postaram się o to.
~~Brązoworudy Lędźwian niezalogowany
12 lipca 2022r. o 15:16
~~Karol napisał(a): Już oddałem swój głos na Pana Patryka Hałke

Dobrze ,że już oddałeś to nie musisz iść na wybory ,wszyscy pisowcy niech teraz zagłosują będzie super .
~~Alman niezalogowany
12 lipca 2022r. o 15:30
Z sondy wynika, że na Pana Patryka Hałka chce oddać głos 51,8% ludzi, zobaczymy jak będzie w rzeczywistości.
Dla mnie to dobry wybór, ja również zagłosuję na Pana Patryka.
Mam nadzieję, że te wybory będą bez hocków, klocków, nikt się chyba w pomieszczeniu komisji nie zamknie i nie będzie mieszał w głosach.
~~Złotobrązowa Lewizja niezalogowany
12 lipca 2022r. o 16:45
Trzeba pilnować komisji obwodowych.
Każdy komitet ma swoich przedstawicieli więc patrzeć na ręce sobie nawzajem pilnować urny to wszystko będzie dobrze.
~~Pistacjowa Lawenda niezalogowany
12 lipca 2022r. o 16:46
A dlaczego sekretarz gminy pan Matyjewicz który jako sekretarz odpowiada za poprawne przeprowadzenie wyborów popiera jednego z kandydatów? Czy to się nie nadaje do zgłoszenia do komisarza wyborczego?
~~Brązoworudy Lędźwian niezalogowany
12 lipca 2022r. o 18:27
~~Alman napisał(a): Z sondy wynika, że na Pana Patryka Hałka chce oddać głos 51,8% ludzi, zobaczymy jak będzie w rzeczywistości.
Dla mnie to dobry wybór, ja również zagłosuję na Pana Patryka.
Mam nadzieję, że te wybory będą bez hocków, klocków, nikt się chyba w pomieszczeniu komisji nie zamknie i nie będzie mieszał w głosach.

Jak PIS nie sfałszuje wyborów to nikt nawet o tym nie pomyśli .
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Media Expert zaprasza